bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۱۳۹۹۳

جناب آقای سرافراز، پرچم مبارزه با فساد را بر افراز

تاریخ انتشار: ۱۳:۵۸ - ۲۶ آبان ۱۳۹۳
حمید نجف- در خصوص دلایل پیدایش و ریشه‌های فساد مالی در اقتصاد ایران گفته‌ها بسیار است، دسته‌ای دولتی بودن اقتصاد کشور را عمده‌ترین علت می‌دانند و گروهی حتی پای فرهنگ و تغییرات زندگی مدرن را هم به میان می‌کشند.

فساد یکی از عوامل اصلی و موثری است، که می‌تواند، به راحتی چرخ اقتصادی هر کشوری را از کار بیندازد و به صورت مستقیم برکلیه شاخص‌های رشد اقتصادی و تولید ملی تاثیر گذار باشد، فساد می‌تواند همچون غده سر طانی به سرعت رشد کرده و در تمامی عرصه‌ها ریشه دوانی کند، معمولاً در کشور‌هایی که از جریان اقتصادی بسته بر خوردارند، جولان‌گاه بهتری برای فساد پدید می‌آید، چرا که زمینه رشد و نمو آن محیا ست.

از مصادیق بارز فساد ظهور و بروز جریانات مافیایی و لابی‌گری‌های گسترده، به منظور تصاحب هر چه بیشتر امکانات عمومی به نفع یک گروه یا دسته خاص می‌باشد، این‌گونه فساد‌ها معمولاً به اشکال مختلف خود را نشان می‌دهند.

کار مبارزه با فساد برای کشوری که به دلایل مختلف دارای جایگاه ۱۴۴ از میان ۱۷۷ کشور جهان است، نیازمند کمک همه آحاد ملت و عزم ملی است.

در این بین نقش رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما می‌تواند در به چالش کشیدن بسیاری از مفاسد ریز و درشت اقتصادی و حتی معضلات فرهنگی و اجتماعی بسیارسودمند باشد.

رسانه ملی می‌تواند ضمن پرهیز از برخی مصلحت اندیشی‌ها و سیاسی کاری‌ها با یک حرکت فرا جناحی همچون چشمی بینا، گوشی شنوا و زبان گویای احاد مردم عمل نموده و ضمن رصد کردن و شناسایی موارد و مصادیق فساد نسبت به بازتاب اخبار این رویدادهای نا‌مبارک اقدام نماید.

این کار نظارتی رسانه ملی می‌تواند ضمن افزایش ضریب خطر برای مفسدین در تقویت روحیه نیرو‌های نظارتی و قضایی کشور هم نقش بسزایی ایفا نماید.

هم چنانکه دیدن و چشم فرو بستن به هر بهانه‌ای، می‌تواند بر چالش‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی و حتی سیاسی کشور بیفزاید و مالا به افزایش آمار فساد منجر گردد.

صدا و سیما می‌تواند با نقد سازنده امور اجرایی کشور و حتی افشاگری موارد و مصادیق فساد در هر لباسی کمک حال مردم و دولت باشد، اینکه جناب آقای دکتر روحانی به عناوین مختلف در باب باز بودن فضای نقد و گفتگوی سازنده در جامعه اصرار دارند در حقیقت به خاطرکمک به دولت است، ایشان بخوبی می‌دانند که در پیچ و خم اینجاده ناهموار و برای گذار از گردنه موفقیت، دولت به جد نیازمند راهنمایی همه گروه‌ها و احاد مردم و از همه مهم‌تر مطبوعات و رسانه‌ها ست.

بدون شک نگاه ملی و پرهیز از سیاسی کاری در این امرمهم می‌تواند، رسانه ملی کشور را به عنوان پرچمدار مبارزه با فساد به جایگاه و هدف حقیقی خود نزدیک گرداند.

نیما
Finland
۲۱:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۶
اقای سرافراز از کره ماه نیامده که مدیر چند شبکه بوده واگر اعتقادی به این برنامه ها داشت قبلا تهیه می کرد فساد اقتصادی هم چون در دولت مورد تایید همین اقایون انجام گرفته بخاطر منافع جناحی هر گز به ان نخواهند پرداخت ومن هم از رویه بسیار متاسفم ولی کاری نمیشه کرد.
ناشناس
Germany
۱۹:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۶
مطبوعات ازاد و مستقل باعث جلوگیری از فساد می شوند نه صدا و سیمایی که وابسته به یک جناح خاص است و جیره خوار ملت.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۶
"عزت زیاد"

آه از نهاد رسمی ده ها نهاد رفت
آن فتنه کوب ودشمن شرک وفساد رفت!

آن راوی شكست شیاطین داخلی
در عرصه نمایش واخبار حاد رفت!

اخبارش از سقوط قریب الوقوع غرب
تا قلب لندن وپترو گراد رفت!

ده سال ونیم ماند وجناحی عمل نكرد
تا نقشه جناح مقابل به باد رفت!

بشقاب ها که تند علم شد به بام ها
یعنی که از رسانه او اعتماد رفت!

یک دست تیغ قیچی و یک دست جام جم
عمری به مدح و فیلم و کمی انتقاد رفت!

خرج خرید و پخش فرستنده های نو
از کیسه خلیفه وجیب گشاد رفت!

سیما که چون جمال شریفش عبوس بود
روز معارفه در فاز شاد رفت!

او خود به سرپرستی این شغل آبدار
جای برادر آقا "جواد" رفت!

درجا رییس تازه "سرافراز" گشته است
"عزت" که با تشكر و "عزت زیاد" رفت!

"کیشو"



http://www.tabnak.ir/fa/news/447526DB
آخرین پلان «عزت» تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۳ -

.......در سال‌های اخیر رسانه‌ای که قرار بود، پسوند «ملی» را بر خود داشته باشد، با عناوین طنز آمیزی چون «رسانه میلی» و «سیمای ضرغامی» توصیف می‌شد. اتفاقی که نشان می‌دهد بخش بزرگی از مردم ایران شعارهای این رسانه فراگیر را مبنی بر ملی بودن و فرا جناحی عمل کردن نپذیرفته‌اند و از همین رو تصمیم گرفتند که آنتن گیرنده‌های خود را به سمت فرستنده‌هایی بچرخانند که نه دغدغه مردم ایران را دارند ونه منافع ملی ما برایشان اهمیتی داشته است.....
نگاهی به امكانات گسترده مالی و سخت افزاری صدا و سیمای جمهوری اسلامی و تعدد افسار گسیخته شبكه‌های رادیویی و تلویزیونی آن، از یک طرف و تاثیر گذاری اندک و‌گاه معكوس پیام‌های ارسالی از جانب آن بر مخاطبان، از طرف دیگر، نشان دهنده عمق فاجعه‌ای است که شاید بتوان آن را با فرصت سوزی‌ها واتلاف منابع ملی درهشت سال گذشته مقایسه کرد و حتی کفه ترازو را در سمت مدیریت رسانه ملی سنگین‌تر دید. چرا که در این ماجرا علاوه بر اتلاف سرمایه‌های مردم، اعتماد ملتی از بخش رسانه‌ای نظام سیاسی کشور سلب شده است که در این میان هم ملت مغبون‌اند و هم نظام سیاسی متضرر. .....


http://www.tabnak.ir/fa/news/185780
مایلی کهن: باغ من جنب ویلای ضرغامی است! تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۰
وی در ادامه گفته است:« باغ 800 میلیونی من جنب ویلای 5 میلیاردی ضرغامی است !» اما رسانه هایی که خبرنگاران آنها شنونده این صحبت های مایلی کهن بودند این جمله را سانسور کردند و حتی یکی از آنها در مطلب خودبجای اسم ضرغامی ... قرار داد!
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۶
ما رو به خیر این صدا وسیما امید نیست، اگر فقط شر نرساند کافی است!
انتشار یافته: ۴