bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۱۵۸۷۴

تصویب طرح تشکیل سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی

در جلسه شورای عالی اداری طرح تشکیل سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور از طریق ادغام دو معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور و توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور به تصویب رسید.

تاریخ انتشار: ۲۱:۳۳ - ۱۲ آذر ۱۳۹۳
در جلسه شورای عالی اداری طرح تشکیل سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور از طریق ادغام دو معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور و توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور به تصویب رسید.

  اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور در جلسه شورای عالی اداری که امروز(چهارشنبه) برگزار شد، از تحول نظام اداری کشور به عنوان یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های دولت نام برد و بر لزوم اهتمام ویژه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور برای تحقق این امر تاکید کرد.

وی اضافه کرد: حجم انبوه کارکنان دولت و افزایش تعداد پرسنل در سال‌های اخیر باعث افت بازدهی دولت شده و لازم است در این خصوص نیز برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری سازنده ای انجام شود.

در این جلسه که وزرای امور اقتصادی و دارایی، دادگستری، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، استانداران تهران و زنجان و سایر اعضای شورای عالی اداری نیز حضور داشتند، محمدباقر معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور گزارشی از بررسی‌ها و اقدامات حقوقی انجام شده و جلسه این معاونت با وزیر کشور و توافق در خصوص نحوه احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استانی ارائه کرد.

نوبخت همچنین به بیان جزئیات توافقات صورت گرفته میان این معاونت و وزارت کشور پرداخت و بندهای توافق‌شده در خصوص نحوه تشکیل واحدهای استانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور را تشریح کرد.

در ادامه این جلسه پس از بحث و تبادل نظر درخصوص بندهای مختلف طرح تشکیل سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و اعمال برخی تغییرات و اصلاحات، این طرح در شش بند مورد تایید اعضای شورا قرار گرفت و به تصویب رسید.

وظایف و اختیارات سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در سطح ملی و استانی، تعیین تکلیف موسسات تابعه و وابسته ،مسئولیت اداره سازمان و چگونگی واگذاری برخی وظایف اجرایی آن، از جمله موضوعاتی است که در طرح تشکیل سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به آن پرداخته شده است.
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۳
امیدواریم با تشکیل این سازمان به وضعیت کارمندان قراردادی که سالها خدمت کرده اند و هنوز تبدیل وضعیت نشده اند رسیدگی شودانتظار کارکنان قراردادی از دولت محترم اینست این کارکنان سریعتر تبدیل وضعیت شوند تا قدری ازفشارهای ناشی از استرسها و عدم امنیت شغلی این عزیزان کاسته شود بیشترین کارها را معمولا" در ادارات این عزیزان انجام میدهندوهمچنانکه بخش عظیمی از کارکنان نیروهای قراردادی هستند که متاسفانه تا به حال قدمی برای اینها برداشته نشده است. باتشکر فرارو لطفا" منتشر کن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۳
يجوري بايد قدم برداشت که تز مديريت ناقص بمونه ادامش براي 4 سال بعدي بيفتد ... عوام ميفهمند من چي ميگم
وحید دستگردی
United Arab Emirates
۲۳:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۲
سه چهارم کارمندای دولت هیچ باردهی ندارن و فقط بودجه تلف می کنن. خداییش چه نیازی به این همه کارمند هست؟
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۲
درسالهای گذشته کارمندان زیادی رادیدیم که توسط مدیران کل به صورت قراردادی به کارگرفته شدند بدون آنکه توان یک مکاتبه ساده اداری داشته باشند ولی احترام وجایگاهشان در ادارات به مراتب بیشتر ازکارشناسان با 25 سال سابقه کاربود ، تنها کارشان حرف جابجا کردن وذهن مدیران کل رامغشوش کردن که هم برای خودشان وهم برای مدیران کل به معنی کاراداری وکارشناسی بود؛بسیاری از این افرادپیمانی شدند وبدون یک روز کارکارشناسی با 2سال سابقه کار درحال حاضر رئیس اداره شده اند وسرنوشت کارشناسان باسابقه به آنها محول شده است؛ برخی دیگر مدیران عامل تعاونیهای مسکن مهربودند وهمزمان به استخدام پیمانی دولت درآمدند ومرخصی بدون حقوق گرفتند وبایکسال سابقه کار درحال حاضر رئیس اداره هم شده اند وشرکتهای پیمانکاری تاسیس کرده اند وحوصله کارکردن در اداره راندارندو.... فکرنمیکنم تا یک دهه دیگر هم وضعیت کارشناسی وقانون مداری ادارات درست شود .
انتشار یافته: ۴
bato-adv
bato-adv