bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۲۲۰۷۸
روحانی در جشنواره فارابی

به دیپلمات‌های شجاعمان اعتماد می‌کنیم/ اینکه تند و کند راه رفتند یا کت‌شان کج بود که حرف نشد

رئیس جمهور گفت: در مذاکرات می‌بینیم که آن طرفی‌ها برای جمع خودشان کف می‌زنند ولی معلوم نیست این طرفی‌ها چه می‌کنند. حتی گاهی این طرفی‌ها برای آن طرفی‌ها کف می‌زنند.

تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۳
فرارو- رئیس جمهور گفت: در مذاکرات می‌بینیم که آن طرفی‌ها برای جمع خودشان کف می‌زنند ولی معلوم نیست این طرفی‌ها چه می‌کنند. حتی گاهی این طرفی‌ها برای آن طرفی‌ها کف می‌زنند.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در هفتمین جشنواره بین‌المللی فارابی در راستای مورد توجه قرار دادن سیاست و اهمیت علوم انسانی، گفت: ما در امر سیاست دیپلمات‌های بسیار مجربی را امروز در اختیار داریم و شما می‌بینید که تیم مذاکره کننده ما در برابر گروه 1+5 که شش کشور قدرتمند هستند می‌ایستد و حرف سیاسی و حقوقی و فنی می‌زند که این برای کشور ما افتخاری قلمداد می‌شود.

گزیده اظهارات روحانی در جشنواره فارابی را در ادامه می‌خوانیم:
  • حالا ممکن است ایراد بگیرند و بگویند تند و کند راه رفته، کت‌اش کج بوده و یا عینکش طوری بوده است. اینها حرف نشد. ما به دیپلمات‌های شجاعمان اعتماد می‌کنیم.
  • چندی پیش که تیم مذاکره کننده‌مان آمده بودند دیدم که چند شب نخوابیدند. در واقع آنها شب و روز ندارند و تلاش می‌کنند شجاعانه حرف می‌زنند و در این راستا تشویق ملی بسیار موثر است.
  • به پیغمبر با آن عظمت‌اش گفته شد قلبت محکم و استوار در برابر فشارها قرار بگیرد و این یعنی او هم نیازمند است،‌ حالا یک برای یک بشر عادی نیز طبیعی است که این‌طور باشد. حال شما بدانید وقتی به میدان می‌رفتیم که همه دنیا دوربینش‌اش را به رویمان زوم کرده بود مهم است. آن طرفی‌ها برای جمع خودشان کف می‌زنند و این طرفی‌ها معلوم نیست چه می‌کنند و گاهی هم برای آن طرفی‌ها کف می‌زنند. بعد می‌گوییم چرا برای آنها کف می‌زنید می‌گویند انتقاد چیز خوبی است. باید گفت خدا عقل سالم را به بدن سالم بدهد.
  • معنی انتقاد هو کردن، تهمت و تخریب نیست، انتقاد یعنی راه را بهتر نشان دادن و به نام انتقاد و حزب و جناح و تخریب کردن ضربه زدن به منافع ملی است. در حالی که جناح ذیل منافع ملی و مصلحت ملی تعریف می‌شود.
  • ایام دهه فجر، ایام بسیار فرخنده و مبارکی برای ملت بزرگ ایران و همه آزادی‌خواهان جهان است و ملت بزرگ ایران بعد از تحمل سالیان دراز و شاید قرن‌ها تحقیر و استبداد در جامعه، سلطه استعمار بر کشور،‌ فساد نهادینه شده و عدم حضور و مشارکت مردم در اداره کشور توانستند با یک نهضت و انقلاب عظیم مردمی به رهبری یکی از رهبران بزرگ و استثنایی تاریخی این نهضت را علیرغم مخالفت همه قدرت‌ها و ابرقدرت‌ها به پیروزی برسانند.
  • در این پیروزی همه مردم و همه اقشار نقش داشتند، اما نقش روحانیت و دانشگاه‌ها ممتاز بود و اگر ما به این انقلابی که سرنوشت تاریخ کشور ایران را رقم زد نگاه کنیم، می‌بینیم که تناسب این انقلاب با علوم انسانی بیشتر است.
  • این که می‌بینید ایرانی‌های بزرگترین لغتنامه عربی را تعریف کردند یا این‌که یک استاد ادب ایرانی بهترین و دقیق‌ترین کتاب ادبیات عرب یعنی صرف و نحو را می‌نویسد نشانه این است که این ملت در تمام علوم و رشته‌های علمی سرآمد بوده است.
  • باید سنت‌ها را بشناسیم چرا که همه تحولات بر مبنای سنت‌ها است و یکی از رسالت‌های علوم انسانی نیز همین سنت‌هاست و همه مشکل ما نیز از اینجا نشأت می‌گیرد. بنابراین ما باید سنت‌های اسلامی را برای پیشرفت، تحول، انسجام و وحدت بشناسیم.
  • هیچ چیز با شعار درست نمی‌شود. البته شعار گاهی برای تذکر و گم نشدن راه لازم است. اما در کنار شعار باید راه را پیدا کنیم. باید بدانیم هدایت الهی یعنی راه و صراط را نشان دادن و در همین راستا باید پرسید چطور باید جامعه را هدایت کرد و مسیر درست را به مردم نشان داد.
  • تبختر در برابر عالمان و علم به معنای نابودی سیاستمدار نیست. به معنای نابودی تاریخ و کشور است. اگر ما از علم و دانش عالمان استفاده نکنیم سرنوشت کشور را در مسیر غلط هدایت می‌کنیم.
  • از آنجا که قدرت و گاهی ثروت و گاهی منزلت در اختیار سیاست است اگر سیاست از همه اینها سوءاستفاده کند و بخواهد در مقوله علم و دانش مداخله و ارزش گذاری کند راه به جایی نبرده است. چرا که کارعلم را باید به عالمان واگذار کرد و ارزش‌گذاری در این راستا از آن اندیشمندان و دانشمندان است و سیاستمداران باید زمینه را تسهیل کنند.
  • فکر، دانش و علم مرز نمی‌شناسد. هرجا علم است در مقابلش زانو می‌زنیم و برای ما فرق نمی‌کند علم در چین، هند،‌ اروپا،‌ آمریکا و یا آفریقا باشد. حکمت گمشده ما است و هر کجا پیدایش کنیم به دنبالش می‌رویم.
  • اگر مقصود از اسلامی کردن علوم انسانی و اجتماعی این باشد که دولت می‌خواهد در علم مداخله کند ما ضرر خواهیم کرد. اگر مقصود این است که دانشگاه‌ها استقلال علمی نداشته باشند یعنی در دانشگاه امر و نهی باشد ضرر کرده‌ایم. ما در علم کور باش و دور باش نداریم.
  • علم و دانش محیط آزاد می‌خواهد و محیط آزاد یعنی این‌که اگر استاد استاد، دانشجو، و عالم و پژوهشگری در راه سخنی بگوید و اعلام نظری کند و ما صدایش کنیم و به او بگوییم چرا این حرف را زدی، بدانیم که راهمان غلط است و به جایی نمی‌رسیم و نمی‌شود دنیای علم را با سوءظن نگاه کرد و باید با حسن ظن نگاه کنیم.
  • سوءظن غیر از جرم است، ولی ما به همه سوءظن داریم. چقدر بد است که می‌نویسند این آقا هم نماز می‌خواند. واقعاً در کشور اسلامی چنین چیزی شرم‌آور است. در کشوری که به خاندان رسالت عشق می‌ورزند. مثل این‌که همه بی‌نماز‌ند و ما باید ثابت کنیم که یکی نماز می‌خواند.
  • هر مسلمانی نماز می‌خواند این را بفهمید و بدانید آن طرفش استثنا است. ما یادمان رفت که امام فرمودند به ما گفته شده است که اگر هر کس را حتی یکی بار در عمرتان دیدید که یک رکعت نماز خوانده او نمازخوان است، اما ما می‌گوییم چرا او را در صف دوم نماز جمعه ندیدیم. به تو چه مربوط است؟ ما این‌طور می‌خواهیم علم و دانشگاه را اداره کنیم؟
  • این دولت در زمینه علم و دانشگاه از روز اول به دانشگاه و اساتید وعده‌هایی داده و تا آخر با قدرت سر وعده‌های خود خواهد ایستاد. یک بخش از استقلال مربوط به محیط دانشگاه‌ها است. همچنین آزادی هم مربوط به محیط دانشگاه‌ها می‌شود.
  • نیاز به گفت‌وگو و با هم حرف زدن یک ضرورت است. باب حوزه و شناخت حوزه و باب تحقیق و آزادمنشی این‌گونه شخصیت‌ها بودند. حال نکند یک وقتی برعکس شود و یک باب عوضی از در حلبی مدنظر قرار بگیرد و جای یک در واقعی را بگیرد. ان‌شاءالله که نمی‌شود.
  • این چه دانشگاهی است که در کرسی جرم‌شناسی و کیفرشناسی‌اش از اساتید بزرگ دنیا استفاده نشود. معنای این موضوع این نیست که همه نظرات آنها درست است. نظریات در دنیا قابل نقد و ابطال است.
  • اگر در دانشگاه‌های ما فضای علمی و گفت‌وگو باشد بهتر می‌توانیم از اسلام استفاده کنیم، چرا ما به ظاهر اینقدر از علوم انسانی عقب افتاده‌ایم ولی در علومی که غربی‌ها فعال بوده‌اند فعال بوده‌ایم. البته کار خوبی کرده‌ایم ولی به هر ترتیب در علوم انسانی با آن همه سوابق و آثار و تاریخ و بزرگان عقب هستیم.
  • امروز که مشکلاتی در جامعه مثل طلاق و اعتیاد داریم چه کسانی باید به کمک ما بیایند. مگر اینها برای علوم انسانی نیست؟ چه کسی باید سبک زندگی که مقام معظم رهبری همواره بر آن تأکید می‌کنند را تدوین کند؟ مگر الان بخشی از مشکل ما و مشکل جامعه ما اقتصادی نیست؟ و مگر اقتصاد جزء علوم انسانی محسوب نمی‌شود؟
  • ما هم از لحاظ کاربردی و هم از لحاظ بنیادین به نظریه‌های نو در زمینه علوم اسلامی، اجتماعی و انسانی نیازمندیم و این علوم بالاترین وظیفه را بر دوش دارند.
  • مسیر گفت و شنود باید باز شود و لازم است تا با هم حرف بزنیم و با دلسوزی و برای اهداف بلندمدت بحث کنیم و بدانیم علوم انسانی برای ادامه راه انقلاب و توسعه انقلاب بیشتر باید کمک کنند. ما به توسعه علم با کمک دولت و نه با مداخله دولت نیازمندیم.

محمد حسین
Finland
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
به "نقطه های خیالی" دلتان را خوش کرده اید. ببینیم به کجا میرسید. رهبر معظم فرمودند: «من با مذاکره کردن مخالف نیستم؛ مذاکره کنند؛ تا هروقت میخواهند مذاکره کنند! من معتقدم باید دل را به نقطه‌هاى امیدبخش حقیقى سپرد، نه به نقطه‌هاى خیالى نه به نقطه‌هاى خیالى، آنچه لازم است این است».
محمّد
Kazakhstan
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
واقعاً چه‌شده که صحبت‌های ِ عادیی از رئیس‌جمهور دلمان شاد می‌شود، دولت ِ قبل چه بلایی سر ِ این مملکت آورده؟
ناشناس
United Arab Emirates
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
چرا عواملی در داخل هم نوا با اسرائیل از توافق هسته ای می ترسند؟!!!!
حامی جبهه پایداری
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
از این به بعد توقع ما برای گوش دادن صحبت های اقای روحانی ارایه عملکرد دولت در باب عمران و ابادی کشور نیست... توقع مان به این است که اینبار بر علیه منتقدان چه مطالبی را افاضه خواهند نمود؟!...
مرتضي
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
تا این لحظه مردم صبورانه مدارا کردند اما صبر هم حدی دارد این را تندروهای افراطی بدانند.
انتشار یافته: ۶۲
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
با تمام توان حمایتت میکنیم رییس جمهور عزیز.اقتصاقتصاد را فدای هسته ای نکنید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
دوباره موضع گیری در برابر منتقدان: "اینها حرف نشد... " ظاهرا نمی شود آقای روحانی سخن بگویند و نسبت به منتقدین (چه با شناسنامه و چه بی شناسنامه!) موضوع گیری نکنند!
navid
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
سیاست غیررسمی دولت تهدیگ امید،زبان درازی و شجاعت در داخل،سکوت و سربه زیری بیرون مرزها
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
نه از عینک ونه از کت کسی ایرادی نگرفته
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
یکی باید اینو به جناب رئیس جمهور بگه !
واقعا معلوم نیست کسانی که به ایشون اطلاعات میدن دنبال چی هستن !
خود دلواپسان هم هنوز همچین کلماتی به زبون نیوردن که چرا مثلا کت فلانی کج بوده یا تعداد قدمهاش با واحد زمان استاندارد نمی خونده !!
حرف سر اصل قدم زدنه آقای رئیس نه چگونه قدم زدن !
آدرس اشتباهی ندید لطفا !
به اصل بپردازید !
تا کی می خواهید با فرافکنی مثلا اذهان رو از اصل ذلتی که کدخدا بهتون تحمیل کرده فرار کنید !!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
بدتر!
از راه رفتن ایراد گرفتند!
امید
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
کاشکی یک مقدار وزین تر صحبت کنند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
منظور را بفهم جناب ملا لغتی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
دقیقا مشکل سر اصل راه رفتن هست ، چون با راه رفتن و بر طرف شدن تحریمها راه دور زدن مردم و بیت المال و اینهمه رانت خواری و دزدی های چند سال اخیر از بین میره ! آقایون بجای گیر دادن به نحوه راه رفتن قوی ترین و شجاع ترین وزیر امورخارجه جوابگوی برگشت اختلاص ها به خزانه کشور و بیت المال باشند.
ناشناس
Germany
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
واقعا ..انها میترسند از اینکه منافعشان ودرامدهایشان از بین برود ..اگرنه دلشون برای مردم نسوخته...درود بر روحانی وظریف عزیز..
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
اقای روحانی مخالفین مذاکرات و دکتر ظریف منافع ملت برایشان مهم نیست بهرنحوه ممکن می خواهند در روند مذاکرات اخلال ایجاد نمایند انها نمایند ه ملت نیستند فلذا دون اعتنا به حرف اخلال گران با قوت به کار خود ادامه دهید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
کسی مخالف مذاکره نیست
مخالف دادن همه چیز و نگرفتن هیچ چیز هستیم
حامی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
روحانی مچکریم
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
دلت خوشها
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
شما ما را از ورطه ای که قبلی های عزیز ما را در آن انداخته اند بیرون بیاور ، ما مخلص شما هم هستیم .
از روستای سار کاشان
United States of America
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
اگز قدر عقلا را ندانیم باز کار دست نااهلان بی تقوی و امانت خوار می افتد
دولت روحانی نیاز به حمایت تک تک ما دارد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
آقای روحانی در این راه پر صلابت و مقتدر حرکت کنید زیرا مردم با جان و مالشان پشتیبان شماها هستند و در این عرصه از چند نفر وطن فروش نون به نرخ روز خور نترسید چون اگر بخواهند بر خلاف نظر اکثریت ملت اقدام به اخلال در کارتات کنند با مردم طرف هستند
تا این لحظه مردم صبورانه مدارا کردند اما صبر هم حدی دارد این را تندروهای افراطی بدانند
مجتبی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
من به شخصه هنوز به روحانی و دولت اعتماد دارم
امیدوارم با لطف به نتیجه برسند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
به وزیر خارجه اش بیشتر
هاشمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
خودگویی و خود خندی عجب مرد هنرمندی .. با احترام به رئیس جمهور منتخب ، از طرف منتقدین خودتون انتقاد می کنین و خودتون جواب می دین؟ آیا اعتراض منتقدین به کت کج بود .. اعتراض به این بود که دشمن به شما چی داده که حاضر شدید در انظار میلیونها انسان با قدم زدن دوستی ایران و امریکا رو به دنیا مخابره کنید در حالیکه اونها هیچ از دشمنی کم نکردن و حتی یه تحریم هم لغو نشده .. اعتراض به این بود اما شما دوست ندارین حرف منطقی رو بشنوید و از خودتون انتقاد در میارین و خودتون هم پاسخ خودتون رو میدین .. عجب روزگاریست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
تو با کسی قدم میزنی یعنی بهش امتیاز میدی؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
سكوت !
ذره ي ديپلماسي نمي دانيد . پس نظر ندهيد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
ناشناس 12:58 !
شما که دیپلماسیتون خوبه بفرمائید کدوم تحریم لغو شده !!؟
نکنه ارسال یه دفترچه تاریخ گذشته از طرف بوئینگ شده فتح الفتوح !!؟
راستی می دونی اصطلاح " طرف رو برد بیرون بگردونه " یعنی چی !!!؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
اگر با پوتین بود افتخار بود؟
هاشمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
دوستان عزیز
اگر بعضی از ما خواهان رابطه صرف با روسیه یا چین باشند خیانتکارن .. ما باید با همه دنیا رابطه داشته باشیم اما رابطه ای که به سود ملت باشه.. جناب 12:58 بسیاری از ما دیپلماسی رو می دونیم و می فهمیم اما کشور ما صرفا بر پایه دیپلماسی اداره نمیشه .. ما نظامی داریم که ادعا می کنه سرآمد مبارزه با ظلمه و مردمی که یک ماه در سال به اسم محرم برای مظلوم گریه می کنن و آرزوی یاری مظلوم رو دارن .. باشه حالا امروز منافع ما تو این هست که مذاکره کنیم تا وضعمون بهتر بشه .اینو قبول دارم، اما در مذاکره هم باید همه چیز پایاپای باشه و در ضمن تندروی و کندروی نکرد.. نمیشه شما ابهت استکبار ستیزی رو که تو چشم بسیاری از مردم دنیا داری بشکنی به بهای هیچ. این قدم زدن می تونست دور از چشم رسانه ها باشه و هیچ کس هم مخالف نبود. ایراد ما به اینه کسی که دیپلماسی می دونه باید تو این کارها دقت بیشتری داشته باشه...بله .. به نظر من همین پیاده روی یه امتیاز بود که ما به امریکا دادیم .. کم اعتماد شدن دوستان ما در مقابله با ظالم به ما، بهای این پیاده روی بود . ما می گیم عزت ملت رو حفظ کن و امیدواریم که نتیجه هم بگیرین.. همین.. ضمنا شما هم سعی کنین حرف مخالفت رو هم بشنوی بجای دعوت به سکوت..
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
جناب دکتر روحانی من نه به شما رای دادم و نه دکتر جلیلی ، (قالیباف) شما گفتید : ملت ایران میدانید توافق ژنو یعنی چه ؟! ساختار تحریم ها تِرک خورده صحبت اینه چرا بعد از مذاکرات آمریکا بارها ایران رو تحریم جدید کرده و بعد در برخی موارد عدم تحریم حدید رو با بازی پلیس خوب و بد در دولت و مجلسشون تبدیل به یک امتیار برای ایران کردند! دقیقا چه تحریم مهمی را در ازای امتیاز نقدی که گرفتند مانند تعلیق 20 درصد برداشتند؟ آیا الان من دلواپس و کاسب تحریم هستم؟! حرف جدید دکتر ظریف مبنی بر طرح غنی سازی 60 درصد مجلس خیلی خوبه این جواب اونهاست که بازی با کارت مجلس خود رو به رخ ما میکشند باید از ابتدا این بازی رو شما هم علیه اونها راه می انداختید
شما گفتید خوش بینی و بد بینی جایی در سیاست نداره ولی خودتان خیلی به مذاکرات خوش بین بودید و فکر میکردید با شفاف سازی آمریکا با ایران راه میاد که این طور نشد و این یعنی آمریکا رو نشاخته اید به هر حال توافقی که حقوق کامل ایران و همچنین برداشتن کلیه تحریم ها که در مورد هسته ای بوده خواست ما هم هست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
از اون همه تحریم جدید آمریکا که میگی 5 تاش رو بگو
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
برداشتن تحریم کشتیرانی و پتروشیمی و دریافت حدود 10 میلیارد دلار از پولهای بلوکه شده ایران امتیاز کمیه همین 10 میلیارد دلار معادل 10 ماه رایانه مردمه
ثانیا آمریکا تحریم جدید تصویب نکرده بلکه تحریمهای قدیم رو تمدید کرده است
ثالثا شما دوره بعد هم به قالیباف رای بده
ناشناس
United States of America
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
این جماعت دلواپس یاد گرفتن اول انتقاداشون می گن ما به روحانی رای دادیم ولی فلان و فلان... خودتی داداش. اصلن تو که نظرت اینه و اینقد دلواپسی مگه گوشکوب تو سرت خورده بود که رفتی به روحانی رای دادی؟
ناشناس
Finland
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
ما که خسته شدیم از این همه حرف
ناشناس
Finland
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
ديويد کوهن فرمانده قرارگاه تحريم آمريکا:
ساختار تحریم‎ها علیه ایران دست‎نخورده باقی مانده است/ امریکا در قبال توافق ژنو امتیازات فراوانی به دست آورده در حالی که ایران امتیاز خاصی کسب نکرده است
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
این ناشناس همونیه که داره برای تیم حریف کف می زنه!
تو برا چی داری برای اونا کف می زنی مرد حساب؟؟؟؟؟
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
دروووووووووووووووووود بر دیپلمات های شجاعمان .......دکتر حمایتت میکنیم.
رضا
United States of America
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
چرا فريب ميدين همه رو و حرفاي عامه پسند ميزنيد ؟؟ يك دونه تحريمم ورنداشتن امروز خوده ديويد كوهن هم اذعان كرد كه تمام تحريمها دست نخورده باقي مونده ، پس با خنده به آمريكا چيزي حل نخواهد شد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
تو این جو.ر موارد میگن ادعا نه اذعان !
مگه کوهن از اقتصاد ما سر درمیاره . مگه میدونه تولید یه نفسی کشید بعد توافق زنو یعنی چی ؟!
رضا
United States of America
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
کوهن از تو بیشتر سر در می یاره من خودم تو تولیدم و تجارت هیچی فرق نکرده با توافق قلابی ژنو
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
حالا دیوید راست میگه یا دروغ؟شما که میگین اینها دروغگوان
محسن 2
Finland
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
آقای روحانی شما تمام تخم مرغهایت را در سبد آمریکا گذاشته ای !!! شما تمام پولت را در یک جیب گذاشته ای آنهم جیبی که در دسترس جان کری است آنهم در خیابانی در غربت و در حال پیاده روی !!
ناشناس
Germany
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
همه پولها رو بذاریم جیب رحیمی و مرتضوی و زنجانی و بقیه رفقا راضی میشی؟؟ لااقل آمریکا امتیاز میگیره و میده نه مثل روس و چین مفتخور شما که فقط عین کرکس میخورن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
اما یادمه یک نفر از علوم انسانی در دانشگاهها و از تعداد دانشجویان علوم انسانی ابراز نگرانی می کرد درست درمقابل نظرات آقای روحانی و می خواست علوم انسانی و تعداد دانشجویانش در کشور محدود شود
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
اگر واقعا شجاع بودید عمل می کردید عمل . ترس از قدرت های پوشالی ایران یعنی شکست . از اتکا به مردم دارید ترس بی معنی است .
ناشناس
Russian Federation
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
سفسطه نفرما جناب روحانی. اگر در عالم دیپلماسی حرکات بدن هم نمادین نیست و دارای معناست، براستی قدم زدن با دشمن شماره یک تمام مستضعفبن عالم و به تعبیر درست تر شیطان بزرگ چه معنایی دارد؟ بابا ول معطلید بخدا
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
در صلح حدیبیه پیامبر قبول کرد قرارداد بدون نام خدا باشد . چیزی که بیش از 20 سال برای اون جانفشانی کرده بود ولی برای پیشبرد اسلام لازم دید. کمی به ایشون اقتدا کنید.
در نقطه مقابل هم حضرت علی اصرار داشتند که معاویه کنار بروند چون حکومت او برای اسلام مضر بود.
ali
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
مشکل جناب رییس جمهور اینه که بدنه اجتماعی حامی خود را فعال نکرده کلا در بعد داخلی این دولت ضعیف عمل کرده و اگر به همین منوال پیش رود زمین خواهد خورد به قول آقای مطهری اینا یه کف گرگی لازم دارند نگرانی من این است که مبادا بار دیگر جریان احمدی نژاد از این رویدادها بیرون بزند چون هم با وعده غارت و هم با وعده سبد کالا میتوان خیلیها را فریب داد باید بدنه اجتماعی را فعال کرد ولی دولت دقیقا خلاف این روش عمل میکند نگاهی به لایحه بودجه همه چیز را روشن میکند که در آن به چه ارگانهایی امتیاز داده شده در باب مذاکرات هم گمان نمیکنم موضوع به سادگی حل شود آمریکا سرانجام توانست با توجه به سیاستهای نا بجای دولت قبل و حامیانش ایران را عملا بایکوت جهانی کند و حالا به این سادگی دست از سر ما برنخواهد داشت امروز بخش متوسط جامعه ما به شدت سرخورده است و فقیر واین بسیار خطرناک است و کاهش قیمت نفت که به هر حال روی میداد آنرا تشدید کرده چون اقتصاد ما تولید محور نیست بلکه دلالی و کلاشی است و پر از فساد چنین جامعه ای و چنین اقتصاد نابود شده ای نمیتواند به بقای خود ادامه دهد ایران به یک تحول بنیادین ولی آرام نیازمند است
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
آقای روحانی هنوز داغ است ولی وقتی ایشان هم 8 سال ریاست جمهوریش به اتمام رسید همچون روسای جمهور قبلی ایران متوجه میشود که در ایران با فضای موجود کار ی نمیتوان انجام داد !البته مخالفین که خیلی هم قدرتمند هستند نمیگذارند کاری صورت بگیرد مثل قضیه توافق هسته ای !
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
دلواپسان بازنده های سیاسی اند.

روحانی مچکریم .
ناشناس
Turkiye
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
البته بهتره آدم فراموشکار نباشه! اگر روند قبلی که برای بعضیها افتخار افرین بود ادامه میداشت' الان کشور از نظر اقتصادی متلاشی شده و چیزی شبیه عراق یا سوریه بود۰ بهتره که وضعیت فعلی را درک کرده و عاقلانه به تصمیمهای گرفته شده احترام بگذاریم۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
جناب رئیس جمهور محترم اگه از جانب مردم حرف می زنین لطفا شعار ندین و برای اشتغال صدها هزار جوان بیکار فارغ التحصیل به فکر رونق اقتصاد و تولید داخلی باشین زیاد به کمکهای آمریکا و رفقای اروپاییش دل نبندین آنها چندین بار آزموده شدن از جانب دولتهای قبلی
ناشناس
United Arab Emirates
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
درود بر دکتر حسن روحانی و محمد جواد ظریف
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
آقای روحانی اینهمه امتیاز به آمریکا و غرب دادین چی گرفتین تحریمها کلهم سرجاش مونده که؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
آقای روحانی هم مثل بقیه خیلی زود متوجه میشود که دوستان مخالفش که خیلی هم پر قدرتند اجازه کار کردن بهش نمیدن !
علي
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
آقاي روحاني مهمترين مشکلات اساسي کشور که اقتصاد را نشانه گرفته است شامل: 1- موضوع هسته‌اي که تحريم‌هاي ناشي آن کمر اقتصاد را شکسته است 2- بحران فزاينده منطقه خاورميانه به خصوص سوريه و عراق و يمن است که منابع هنگفتي از درآمدهاي ارزي بدان جا هدايت مي‌شودو روابط سياسي را نيز خراب کرده است.
خواهش مي‌کنم قبل ازهرگونه تصميم‌گيري اقتصادي اين دو مشکل اساسي را از راه ديپلماتيک حل کنيد. در بحران سوريه دولت صرفاً نظاره گر است و راه حل سياسي را مشاهده نمي‌کنيم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
Dust nashenase 13:37 aziz,safsate gar oonayi hastan ke baes shodan hamin be ghole shoma ,sheitan bozorg ba tahrim ha Iran va irani ra bichareh kone .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
دوست ناشناس 13:37 عزیز، سفسطه گر اونایی هستن که باعث شدن همین بقول شما شیطان بزرگ با تحریم ها ایران و ایرانی را بیچاره کنه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
آقای روحانی :
آقای احمدی نژاد هم قبل از شما وقتی رییس جمهور شد گفت اسامی مفسدین اقتصادی را اعلام میکنه ... البته میخواست اعلام کنه ولی دید تعداد مفسدین خیلی زیاده اگه اعلام کنه دیگه کسی باقی نمیمونه !
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
برای موفقیت این دولت و تیم مذاکره کننده دعا می کنیم و با تمام نیرو پشتیبانتون هستیم.
ناشناس
United Arab Emirates
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
آقای ناشناس 11:59، قرارگاه تحریم آمریکا!!!!!!؟؟؟؟؟
میشه بفرمایید به انگلیسی چی میشه؟ تا ما سرچ کنیم و باهاش آشنا بشیم.