bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۲۸۱۳۹

5 راهکار کلیدی بانک جهانی برای تامین آب مردم دنیا

بانک جهانی با ارائه 5 راهکار کلیدی برای تامین آب مردم دنیا اعلام کرد: آمریکای لاتین منطقه‌ای است که بیشترین منابع آبی جهان را دارد اما 36 میلیون نفر در این منطقه همچنان تشنه آب هستند.

تاریخ انتشار: ۱۲:۲۱ - ۰۹ فروردين ۱۳۹۴
بانک جهانی با ارائه 5 راهکار کلیدی برای تامین آب مردم دنیا اعلام کرد: آمریکای لاتین منطقه‌ای است که بیشترین منابع آبی جهان را دارد اما 36 میلیون نفر در این منطقه همچنان تشنه آب هستند.

به گزارش فارس، بانک جهانی به تازگی با اعلام اینکه 36 میلیون نفر در آمریکای لاتین دسترسی به آب ندارند، 5 نکته کلیدی را برای تأمین آب شرب جهان اعلام کرده است.

در گزارش بانک جهانی آمده است که سرویس‌های خدمات آب باید محاسبات خود را همانند کامپیوتر انجام دهند و هر قطره آبی که هدر می‌رود جلوگیری کنند.

بر اساس این گزارش میزان آبی که به واسطه پوسیدگی لوله‌ها هدر می‌رود و به خانواده‌ها نمی‌رسد در کشورهای توسعه‌یافته 15 درصد و در کشورهای در حال توسعه تا 50 درصد است که احتمال افزایش بیش از این نیز وجود دارد.

بانک جهانی همچنین گرم شدن کره زمین و یخ شدن آب‌ها را مهمترین عامل از دست رفتن ذخایر آبی عنوان کرده است که کشورها به هر ترتیب باید برنامه‌های جلوگیری از گرم شدن کره زمین را پیاده کنند.

روز گذشته 136 کشور جهان برای مقابله با بحران گرم شدن کره زمین یک ساعت همه برق‌ها را خاموش کردند.

در گزارش بانک جهانی تأکید شده است که فقدان آب مرگ و میر جهان را بیش از زلزله و آتفشفشان سبب می‌شود. سال 2013 تاکنون شهر سائوپولو بزرگترین شهر آمریکای جنوبی با 11 میلیون نفر جمعیت سخت‌ترین خشکسالی 80 سال گذشته را تجربه کرد.

بانک جهانی اعلام کرده است که آلوده کردن آب‌ها و تخلیه پساب‌ها به رودخانه‌ها و دیگر منابع آبی مهمترین عامل از دست رفتن آب شرب در جهان است و کشورها باید راهی برای آلوده نساختن آبهای روان پیدا کنند.

در آمریکای لاتین سه چهارم پساب‌ها به رودخانه‌ها و دیگر منابع آبی سرازیر می‌شود که این مسئله نه تنها بهداشت عمومی را به خطر می‌اندازد بلکه به شدت آب سالم در دسترس را تهدید و سلامت محیط را ناممکن می‌کند.

تحقیقات بانک جهانی نشان داده است که در شهر ریوگرند برزیل که ساکنان آن دسترسی مناسبی برای آب سالم دارند به زنان این منطقه امکان می‌دهد تا وقت بیشتری را برای خودشان و کارهای کشاورزی بگذارند و درآمد خانوار تا 30 درصد افزایش یابد.