bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۲۹۹۹۲
«هلن میرن» ملکه الیزابت دوم را با موفقیت بر روی صفحه بزرگ نمایش برد

درخشش ملکه در نیوریورک

تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۴
موفقیت «ملکه انگلیس» در تئاتر

فرارو- «هلن میرن» ملکه الیزابت دوم را با موفقیت بر روی صفحه بزرگ نمایش برد و حال با اجرای این نقش تحسین شده بر صحنه تئا‌تر توانسته طی ۵ هفته به فروش ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار دلاری در تئا‌تر برادوی برسد. 

تئاتری که «پیتر مورگان» نویسنده و فیلمنامه نویس معروف آن را نوشته، اقتباسی است از فیلم موفق و اسکار برده سال ۲۰۰۶ به نام «ملکه» نوشته خودش، که حال به «ملاقات رسمی» تغییر نام یافته است. 

این نمایش سال گذشته در برنامه محدود شش ماهه خود با تایید گسترده و بلیط‌های تماما فروخته شده مواجه شد. «هلن میرن» که برای ایفای همین نقش در سینما توانست جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن را در جوایز اسکار به دست آورد، برای سومین بار بر روی صحنه تئا‌تر حاضر شده و باز هم برای سومین بار نقشی که موفقیت‌های مکرری را برایش آورده را بازی می‌کند. 

این نمایش مجموعه تصورات مورگان از مکالمه‌هایی است که میان نقش میرن به عنوان ملکه الیزابت و مشاوران و وزیران مختلفش صورت گرفته است. 

او پیش از این هم تجربه موفق داستان سرایی درباره افراد بزرگ را داشته است. فیلم موفق «فراست/نیکسون» نمونه دیگری از این سبک کار اوست که ترسیم مصاحبه‌های دنباله دار «فراست» مجری تلویزیون با رئیس جمهور سابق، «نیکسون» است که با مصاحبه و گفتگوهایی رسوایی واترگیت را ترسیم می‌کند. 

موفقیت «ملکه انگلیس» در تئاتر

حال نمایش «ملاقات رسمی» با کارگردانی استفان دالدری در تئا‌تر برادوی نیویورک به لطف حضور هلن میرن توانسته فروش قابل توجهی را داشته باشد. 

بسیاری از منتقدان هم بر این نکته تاکید کرده‌اند که مورگان فروش خوب تئاترش را مدیون حضور «هلن میرن» است. او که در گذشته اجرایی بی‌نقض از ملکه را به نمایش گذاشته بود حال با اجرای بخشی از زندگی خصوصی و ملاقات‌های رسمی با وزیران و مشاوران باز هم توانسته با قدم‌هایی استوار از پس آن بر بیاید. 

گاردین در این باره نوشته: «مورگان به عنوان یک نمایش نامه نویس با مشکلات زیادی برای نوشتن این نمایش رو به رو بوده است. اصلیترین آن‌ها آن است که هیچ کس نمی‌داند که در این ملاقات‌های رسمی و محرمانه چه صحبت‌هایی بین ملکه و مشاورانش رد و بدل شده است. و مهم‌تر از آن اینکه در سلطنت مشروطه، ملکه هیچ قدرتی در سیاست ندارد. به قول «والتر بجت» در قرن ۱۹ «برای مشورت دادن، برای توصیه کردن و برای هشدار دادن». چیزی که به نظر می‌رسد از یک درگیری شدید جلوگیری کند. به نظر می‌رسد مورگان این مشکلات را با اضافه کردن موفقیت‌های مختلف کنترل کرده است. چیزی که تمام این تکه‌ها را کنار هم قرار داده اجرای درخشان «هلن میرن» است که حتی در نمایشنامه غیر خطی و حتی بدون نیاز به دیالوگ، رشد مداوم اعتماد به نفس و قدرت ملکه را ترسیم می‌کند.» 


به مدت ۶۰ سال ملکه الیزابت دوم هر کدام از 12 نخست وزیران دوران حکومتش را در جلسه هفتگی خصوصی در کاخ باکینگام ملاقات می‌کرده است و هر دو طرف بر اساس یک توافق نانوشته از گفتگوهای دو نفره‌شان چیزی حتی به همسرانشان هم نمی‌گفتند. این مخاطبان خصوصی دوران الیزابت دوم را از ابتدای حکومتش تا به امروز قسمت بندی می‌کنند. سیاست‌مداران می‌آیند و می‌روند، در حالی که او همچنان ثابت و مشتاق و منتظر برای خوشامد گویی به وزیر بعدی می‌ماند.

موفقیت «ملکه انگلیس» در تئاتر
 
تا به اینجا ملکه انگلیسی به خوبی توانسته توجه آمریکایی‌ها را به خود جلب کند. این نمایش به برادوی آمد چون توانست در سال ۲۰۱۳ یک رکورد در لندن به دست آورد و «میرن» هم برنده جایزه الیویر برای بهترین بازیگر زن شود. این موفقیت در آمریکا هم تکرار شد و نمایش «ملاقات رسمی» طی ۸ هفته بعد از اجراهای معرفی و ۵ هفته بعد از آغاز اجرای رسمی این نمایش در تئا‌تر برادوی نیویورک، به فروش ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار دلاری رسیده است.
ناشناس
Canada
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۸
وای چقدر هم خوب مونده.!
ناشناس
United States of America
۱۹:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
اینجا فرق توجه به یه هنر اصیل و ریشه دار مثل تاتر معلوم میشه/ تفاوت ما و اونها در این چیز هاست قدر گذاشتن به فرهنگ و امور فرهنگی/ درامدی که از یک تاتر مطرح دارند از ... والله چی بگه ادم
ناشناس
Japan
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
چقدر هم شبیهش شده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
ایران نمیاد؟!!!:d
انتشار یافته: ۴
bato-adv
bato-adv
bato-adv