bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۴۴۱۹۱

مریل استریپ از بازی در نقش "نقاش ایرانی" کناره‌گیری کرد

قرارداد بازی مریل استریپ در نقش یک نقاش ایرانی لغو شد. قراردادی که براساس آن کمپانی فاکس در نظر داشت فیلم زندگی مکرمه قنبری را با بازی مریل استریپ مقابل دوربین ببرد، به دلیل طولانی‌شدن زمان لغو شد.

تاریخ انتشار: ۱۰:۳۳ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۴
قرارداد بازی مریل استریپ در نقش یک نقاش ایرانی لغو شد. قراردادی که براساس آن کمپانی فاکس در نظر داشت فیلم زندگی مکرمه قنبری را با بازی مریل استریپ مقابل دوربین ببرد، به دلیل طولانی‌شدن زمان لغو شد.

حدود ١٠ سال قبل خبری مبنی‌بر بازی مریل استریپ در نقش یک نقاش ایرانی در خبرگزاری‌ها منتشر شد و این بازیگر که تاکنون چندین دوره جایزه اسکار را از آن خود کرده است، بازی در نقش مکرمه قنبری را پذیرفت.

مکرمه قنبری، یکی از نقاشان خودآموخته است که آثارش نه‌تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای دیگر هم به نمایش گذاشته شده و به‌واسطه یکی از نمایشگاه‌هایش در لس‌آنجلس آمریکا، کمپانی فاکس برای ساخت زندگی این نقاش ترغیب شد و امتیاز ساخت فیلم از زندگی او را خریداری کرد. در آن زمان علی بلبلی، فرزند قنبری، ضمن تأیید پذیرفتن نقش مادرش از سوی مریل استریپ به خبرگزاری میراث فرهنگی گفته بود: «داستان زندگی مادر جمع‌آوری شده و یکی از هنرمندان مطرح هالیوود در حال نوشتن سناریو است. این فیلم قرار است به‌کارگردانی اسی نیک‌نژاد، هنرمند ایرانی‌الاصل، ساخته شود. مسئولان کمپانی تمایل دارند در صورت صدور مجوز از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، فیلم‌برداری را در روستای دریکنده آغاز کنند. در غیراین‌صورت آنها مجبورند فیلم را با بازسازی صحنه‌ها در هالیوود بسازند».

در این مدت جزئیات بیشتری در مورد ساخت این فیلم منتشر نشد تا اینکه ٢٨ مرداد برخی از سایت‌های خبری به همکاری احتمالی گیبسون با استریپ در فیلم مکرمه قنبری اشاره کردند: «یک شرکت هالیوودی قرار است فیلمی درباره بانوی نقاش ایران، مکرمه قنبری، بسازد که احتمالا کارگردانی آن را مل گیبسون برعهده دارد و مریل استریپ هم در نقش ننه مکرمه بازی خواهد کرد».

بااین‌حال علی بلبلی که در این مدت مدیریت خانه موزه مکرمه قنبری در روستای دریکنده و دیگر امور مربوط به مادرش را برعهده داشت، در مورد صحت این خبر به «شرق» گفت: «از این موضوع اطلاعی ندارم و اگر هم این مسئله درست باشد، از طریق ما انجام نشده است. البته درست آن است که اگر کسی بخواهد فیلمی در مورد مادرم بسازد، به سراغ ما بیاید و تا به حال هم این‌گونه بوده است». او همچنین در مورد ساخت فیلم زندگی قنبری از سوی کمپانی فاکس عنوان کرد: «زمانی که نمایشگاهی از نقاشی‌های مادرم در گالری سیحون، واقع در شهر لس‌آنجلس آمریکا برگزار شد، نمایندگانی از کمپانی فاکس به دیدن نمایشگاه آمده و پیشنهاد ساخت فیلمی را مطرح کرده بودند که معصومه سیحون نیز این موضوع را به ما اطلاع داد». بلبلی افزود: «صحبت‌هایی میان ما و این کمپانی صورت گرفت و حتی قراردادی منعقد شد. آنها در مورد زندگی مادرم تحقیق کردند و فیلم‌نامه‌ای از سوی یک خانم انگلیسی نوشته شد. قرار بود فیلم‌برداری‌ها در ایران و اروپا انجام شود و آنها برای ساخت فیلم در ایران باید مجوز وزارت ارشاد را دریافت می‌کردند اما درخواست آنها در وزارت ارشاد بدون دریافت پاسخ باقی مانده بود و متأسفانه وقتی زمان از دست برود، فرصت‌ها هم از دست می‌رود چرا که بازیگرانی مانند مریل استریپ مشغله زیادی دارند». بلبلی درباره وضعیت فعلی این فیلم اظهار کرد: «بعد از پنج‌سال از بستن قرارداد، مشورت‌هایی کردم و به‌دنبال آن در نامه‌ای به مسئولان کمپانی فاکس خواستار هماهنگی در این زمینه شدم. در نهایت هم قرارداد لغو شد».

مکرمه قنبری در سال ١٣٠٧ در روستای دریکنده مازندران به دنیا آمد. او تا ٦٧ سالگی به‌عنوان نقاش شناخته نمی‌شد. او گاو محبوبی داشت که برای چراندن آن مجبور بود روزانه مسافت طولانی‌ای را بپیماید اما پس از چندی مکرمه بیمار شد و فرزندانش که نگران سلامتی مادر بودند بدون اطلاع قبلی او حیوان را فروختند. پس از آن قنبری بسیار غمگین شد و برای غلبه بر احساساتش به نقاشی روی آورد و در اولین اثرش گاوی را با گل و خاک روی سنگ نقاشی کرد. سپس تمام دیوارهای خانه، درها، کدوهای حلوایی و هرآنچه را که می‌توانست نقاشی کرد. یکی از پسرهایش برایش رنگ و کاغذ خرید و با اینکه او قادر به خواندن و نوشتن نبود، بدون هیچ آموزش رسمی‌ای نقاشی را ادامه داد. نخستین نمایشگاه مکرمه در سال ١٣٧٤ در گالری سیحون برپا شد. در سال ١٣٨٤ نیز نمایشگاهی از آثارش در لس‌آنجلس برپا شد. قنبری در سال ٢٠٠١ میلادی برای برپایی نمایشگاهی از آثارش به سوئد رفت و همان سال به‌عنوان زن سال سوئد برگزیده شد. کارشناسان هنر اروپا آثار قنبری را با نقاشی‌های شاگال مقایسه می‌کنند. مکرمه قنبری دوم آبان ١٣٨٤ از دنیا رفت.

یه دانشجو معلم
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
اسلام.فرارو ازت یه درخواستی دارم.من به نمایندگی از همه دانشجو معلمای ورودی 93 ازت میخوام پیگیری کنی که چرا حکمای مارو نمیزنن. باتوجه به دفترچه انتخاب رشته باید حکمای مارو بزنن چون همه ی ما با این شرط به این دانشگاه اومدیم. ورودیهای91و92 حکماشونو خیلی زود زدن ولی از ما.....
اکثر ما با رتبه های بسیار خوبی به این دانشگاه اومدیم درصورتیکه میتونستم بهترین دانشگاههارو بریم.ما با وجود شرایط سخت و امکانات کم اینجا با شرایط ساختیم.
فرارو خواهش میکنم پیگیری کن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
شاید برای این حکمتون رو نمیزنند چون حتی نمیدونید که کجا "نظر" بنویسید.....الان مریل استریپ چه ربطی به این مشکل شما داره؟!؟!؟!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
بهتر اصلا تیپش به ایرانی ها نمیبره
انتشار یافته: ۳
bato-adv
bato-adv
bato-adv