bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۵۰۹۵۶

یک زن سوری به دنبال کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا +(تصویر)

تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۰۶ آبان ۱۳۹۴
ثریا فقس، نامزد مستقل ریاست جمهوری آمریکا در انتخابات آینده این کشور است. پدر ثریا، میشیل فقس در سال 1971 از شهر حلب سوریه به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد، و با مادر ثریا، "دالی" که از ونزوئلا به آمریکا آمده بود، ازدواج کرد و در سال 1981 ثریا در شهر نیویورک به دنیا آمد.

به گزارش العربیه، ثریا، که خود عضو حزب جمهوریخواه آمریکاست، تصمیم گرفته تا در انتخابات آینده ریاست جمهوری این کشور بصورت مستقل شرکت کند. او می گوید با وجود آنکه عضو حزب جمهوریخواه است، به دلیل اینکه در لیست نامزدان این حزب قرار گرفتن کار دشواری است، تصمیم گرفته تا بصورت مستقل وارد مبارزات انتخاباتی شود.
یک زن سوری به دنبال کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا +(تصویر)

ثریا که در سال 1981 در نیویورک به دنیا آمده، تحصیلات خود را در رشته حقوق سیاسی و روابط بین الملل ادامه داده، و اکنون 15 سال است که تدریس می کند.

ثریا بر رویدادهای خاورمیانه تمرکز دارد، و معتقد است که "تفاوتهای فرهنگی و تفاوتهای زبانی" باعث رنج بسیار مردم این منطقه شده است.

او برای ریاست جمهوری برنامه ای اعلام کرده که در راس آن "حفظ امنیت ملی ایالات متحده آمریکا" قرار دارد.
ناشناس
Portugal
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۶
نوشته اید این فرد سال 1981 به دنیا آمده است، بنابراین در حال حاضر وی 34 ساله است. در این صورت چطور می تواند 15 سال سابقه تدریس داشته باشد؟.... یعنی از نوزده سالگی مشغول به تدریس بوده؟.... در کجا؟ در دبستان یا دانشگاه؟.... تدریس در دانشگاه که بعیده!!! چون درسن 19 سالگی، با توجه توضیحات سایت مشغول به تحصیل در رشته حقوق بوده است!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۶
پدر استیو جابز هم سوری بوده.منتها در کودکی او را رها میکند و سرپرستی او را پاول جابز آمریکایی به عهده می گیرد و استیو هم پاول را پدر حقیقی خود می دانست
حسین
United States of America
۱۴:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۶
توی آمریکا رییس جمهور با رای مستقیم و شمارش تک تک آرا انتخاب نمیشه بلکه به تناسب جمعیت هر ایالت نعدادی رای الکتروال به آن ایالت اختصاص داده میشه و توی هر ایالت هر نامزدی که بیش از نیمی از آرای اون ایالت رو ببرد تمام آرای الکتروال اون ایالت رو به خود اختصاص خواهد داد. در نهایت رییس جمهور کسی خواهد شد که بیشترین رای الکتروال رو از تمام ایالت های آمریکا به خود اختصاص بدهد.
از اونجا که بیشتر پول و امکانات در اختیار دو حزب دموکرات و جمهوری خواه هست به خاطر همین همواره برنده آرای الکتروال ایالت های آمریکا از نامزدهای این دو حزب هستند و نامزدهای مستقل در عمل شانس چندانی برای بردن بیش از نیمی از آرای یک ایالت رو ندارند. به خاطر همین این خانم هم شانسی برای برنده شدن نداره
فرزین
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۶
من هم از همینجا نامزدی خودم رو اعلام میکنم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۶
من به تو راى ميدم
انتشار یافته: ۹
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۶
بازم بگید آمریکا بده!!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۶
این بچه میخواد وسط سیاستمدارهای کارکشته امریکایی چی کار بکنه؟! همه اش نمایش و شو !
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۶
جبر جغرافيا چقدر در زندگي انسانها موثر است اين خانم اگرالان در سوريه بود معلوم نبود چه سر نوشتي داشت ولي چون والدينش به امريكا مهاجرت كرده اند الان او فرصت كانديداتوري رياست جمهوري امريكا را دارد مثل اوباما كه اصالت كنيايي دارد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۶
این زن یک آمریکایی است و در آمریکا به دنیا آمده است. پدر او یک مهاجر از کشور سوریه بوده است و دیگر سوری نیست. مادر او یک مهاجر از ونزوئلا بوده است که دیگر ونزوئلایی نیست.
اگر ملیت اجداد ملاک است، همه روسای جمهور آمریکا یا انگلیسی و یا ولزی و یا ایرلندی بوده اند.
bato-adv
bato-adv
bato-adv