bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۶۰۶۸۷

قند و شکر؛ عمده‌ترین عامل پوسیدگی دندان‌

تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۴
یک دندانپزشک گفت: قند و شکر عامل پوسیدگی دندان‌هاست.

دکتر محمدهادی شفق در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه میکروب‌های دهان و دندان از قند و شکر تغذیه می‌کنند، اظهار کرد: قند و ‌شکر عمده‌ترین عامل پوسیدگی دندان است که در نهایت موجب تخریب مینای دندان‌ها می‌شود.

وی با بیان اینکه مصرف تنقلات شامل انواع پفک و لواشک در تخریب مینای دندان موثر است، افزود: در گذشته با چای سیاه جوشیده فلورایدهای موجود در آن آزاد و جذب دندان می‌شد و از تخریب مینای دندان جلوگیری می‌کردند.

شفق با اشاره به ضرورت مراجعه دوره‌ای افراد به داندنپزشک، تصریح کرد: اگر افراد به صورت دوره‌ای به پزشک مراجعه کنند، با تشخیص مناسب از تحمیل هزینه گزاف به منظور جبران آسیب‌های وارده به دندان‌هایشان همچون عصب‌کشی، روکشی و کشیدن جلوگیری می‌کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: استفاده کمتر از مواد قندی، رعایت بهداشت دهان و دندان شامل استفاده از نخ دندان و مسواک، ارتودنسی دندان‌های بهم ریخته و درست کردن دندان‌هایی که در گذشته عملیات ترمیم بر روی آنها به درستی انجام نشده از جمله اقدامات پیشگیری از تخریب مینای دندان است.
برچسب ها: قند و شکر پوسیدگی