bato-adv
کد خبر: ۲۶۴۵۱

ستاره اسکندری از فاکتور 8 می گوید

تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۱۵ خرداد ۱۳۸۸


ستاره اسکندری که تجربه ایفای نقش‌های متنوع را در کارنامه تلویزیونی خود دارد، دلیل بازی در نقش دکتر مائده ایرانمنش مجموعه "فاکتور 8" را پیچیدگی‌های این شخصیت و انجام کاری خاص در تلویزیون ذکر کرد. 

ستاره اسکندری درباره پذیرش ایفای نقش‌های متنوع در مجموعه‌های "نرگس"، "مرگ تدریجی یک رویا" و "فاکتور 8" به خبرنگار مهر گفت: با نگاهی به کارنامه تلویزیونی‌ام متوجه می‌شوید سعی کرده‌ام نقش‌های متنوعی در مجموعه‌ و فیلم‌های تلویزیونی بپذیرم. نقش‌هایی با گویش‌ و شرایط مختلف.

وی در ادامه افزود: گرچه در مجموعه‌هایی چون "با من بمان"، "ایستگاه"، "عشق گمشده"، "داستان یک شهر" و "رستوران خانوادگی" نقش‌هایی کوتاه بازی کردم، اما سعی کردم متنوع باشد. ولی در سه مجموعه‌ای که اشاره کردید به دلیل گستردگی نقش بیشتر دیده شدم. در تئاتر هم همین رویه را داشتم و نقش‌های مختلف را ایفا کردم.

این بازیگر درباره پذیرش نقش مائده ایرانمنش در مجموعه "فاکتور 8" گفت: دلیل اولم به گروه خوب این پروژه از جمله رضا کریمی کارگردان، رضا جودی تهیه‌کننده و بازیگران حرفه‌ای برمی‌گشت. از سوی دیگر وقتی فیلمنامه را مطالعه کردم متوجه جذابیت‌های نقش‌ مائده و ریتم تند قصه شدم و این مسئله نوید یک کار خاص را می‌داد.

اسکندری اشاره کرد: علاوه بر آن دکتر ایرانمنیش شخصیتی پیچیده داشت. او در حرفه خود موفق اما در زندگی خانوادگی شکست خورده بود. او بچه‌ای بیمار هم داشت. در واقع شخصیت پیچیده مائده ایرانمنش برایم جذابیت زیادی داشت.

وی درباره اینکه مائده فیلمنامه تا چه حد با مائده تصویر فرق کرد توضیح داد: نقش مائده در کلیت جذاب و قابل قبول بود، اما احساس کردم نیاز دارد در جزییات هم پرداخت بیشتری داشته باشد. در روزگاری که فیلمنامه‌ها شتابزده نوشته می‌شوند، این امر طبیعی است. به همین دلیل درباره دیالوگ‌ها از روز اول تا روز آخر کار با آقای کریمی صحبت کردم و تعامل خوبی داشتیم.

این بازیگر درباره استفاده از حرکات چشم برای انتقال احساسات به مخاطب در "فاکتور 8" گفت: من هر نقشی را می‌پذیرم سعی می‌کنم آن را برای مخاطبانم قابل باور کنم تا بیننده با احساسات درونی شخصیت ارتباط برقرار کند. دکتر ایرانمنش هم شخصی درونگرا بود، به همین دلیل تاکید زیادی روی جزئیات شخصیت داشتم و تمرکز خود را روی چشم‌هایش گذاشتم تا احساسات را به خوبی به تماشاگر منتقل کنم.

اسکندری یادآور شد: در مجموع سعی کردیم شخصیت مائده خاکستری باشد. گرچه استفاده از این واژه کلیشه‌ای شده، اما مائده ایرانمنش برای مخاطبان قابل باور شد. همکاری با آقای کریمی هم خیلی خوب بود و او با دقت و وسواس زیاد کار را انجام می‌داد و تا زمانی که برای دیالوگی به نتیجه نمی‌رسیدیم امکان نداشت ضبط آن صحنه را آغاز کند.

وی درباره شباهت موضوع اکثر مجموعه‌های تلویزیونی و امکان تجربه نقش‌های مختلف برای بازیگر افزود: اگر فیلمنامه تا 50 درصد هم خوب باشد بازیگر می‌تواند بازی قابل قبولی ارائه دهد. البته با این حرف نمی‌خواهم از فیلمنامه‌نویسان دفاع کنم، اما من هم در این محیط بزرگ شده‌ام. بازیگر باید با داشتن فیلمنامه 50 درصدی از خلاقیت خود استفاده و نقش را به نحو مطلوب ایفا کند.

اسکندری اشاره کرد: وقتی بازیگر علی السویه بازی می‌کند، مسلماً بیننده هم با نقش‌های او ارتباط برقرار نمی‌کند. بازیگر باید دائم خودش را بازسازی و نقش‌ها را خلق کند، چون در غیر این صورت وقتی تماشاگر او را می‌بیند، می‌گوید ای بابا این بازیگر همه نقش‌ها را همیشه شبیه به هم بازی می‌کند.

وی درباره اینکه خودش تا چه حد از مجموعه "فاکتور 8" راضی است گفت: 7/98 درصد راضی‌ام. البته نظرم را اینطور گفتم تا متفاوت باشد. در مجموع همه گروه تلاش خود را کردند. البته قبل از پخش به دلیل موضوع علمی این مجموعه احساس می‌کردم قشر کتابخوان و فرهیخته با آن ارتباط برقرار کنند، اما بعد متوجه شدم همه مردم عام و خاص "فاکتور 8" را دوست دارند.

این بازیگر درباره پخش سه روز در هفته این مجموعه گفت: من تجربه پخش مجموعه‌هایی شبانه مثل "نرگس"، هفتگی مثل "مرگ تدریجی یک رویا" و "فاکتور 8" سه روز در هفته را داشتم. به نظرم هر کار خوب دیده می‌شود و نحوه پخش آن چندان تاثیرگذار نیست.

اسکندری اخیراً بازی در فیلم تلویزیونی "شاهد عینی" را به کارگردانی مهدی گلستانه به پایان رسانده است. داستان "فاکتور 8" که پخش آن چندی پیش از شبکه یک به پایان رسید، درباره دکتر ایرانمنش پزشک متخصص بیماران هموفیلی است که عاشقانه به معالجه بیماران خود می‌پردازد. پژمان بازغی، قطب‌الدین صادقی، ایرج راد، حسن جوهرچی و... دیگر بازیگران پروژه بودند.

برچسب ها: فاکتور8 اسکندری
bato-adv
bato-adv