bato-adv
کد خبر: ۲۶۵۴۵۵

تکذیب استفاده از جیوه در گوشت مرغ

در پی انتشار برخی خبرها مبنی بر استفاده از جیوه در گوشت مرغ، سازمان دامپزشکی ضمن تکذیب این موضوع اعلام کرد که مردم مرغ‌های شناسنامه‌دار بخرند تا نسبت به سلامت آن مطمئن باشند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۴
در پی انتشار برخی خبرها مبنی بر استفاده از جیوه در گوشت مرغ، سازمان دامپزشکی ضمن تکذیب این موضوع اعلام کرد که مردم مرغ‌های شناسنامه‌دار بخرند تا نسبت به سلامت آن مطمئن باشند.

به گزارش ایسنا، طی روزهای اخیر خبرهایی مبنی بر استفاده از جیوه در جیره غذایی مرغ در برخی از مرغداری‌ها و پلمب این واحد‌ها منتشر شد و مردم نیز به نخریدن گوشت مرغ توصیه شدند که عباس عباسی - مدیر کل نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی - این موضوع را از اساس تکذیب کرد و به خبرنگار ایسنا گفت: استفاده از جیوه به هیچ عنوان در تولید گوشت مرغ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد، چرا که این محصول کیلویی 600 هزار تومان است و اگر به عنوان مثال یک مرغ بخواهد 10 گرم از آن را در دوره پرورش‌ استفاده کند باید 6000 تومان گران‌تر فروخته شود، در حالی که گوشت مرغ در حال حاضر در بازار مصرف کمتر از این قیمت فروخته می‌شود.

وی توصیه کرد: مردم برای اطمینان از سلامت گوشت مرغ مصرفی خود از مرغ‌های بسته‌بندی شده گرم یا منجمد شده شناسنامه‌دار استفاده کنند و برای حصول اطمینان بیشتر می‌توانند کد ردیابی درج شده روی بسته‌بندی‌های گوشت مرغ را به سامانه 30008903 پیامک کنند یا این‌که در صورت شکایت یا پیشنهاد یا انتقاد می‌توانند با سامانه ملی 1512 تماس حاصل کنند و از راهنمایی کارشناسان سازمان دامپزشکی استفاده کنند.
bato-adv
مجله خواندنی ها