bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۷۶۷۹۹

ارثیه شوم دولت سابق از نظر هاشمی

تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۵
آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی روز گذشته در دیدار تعدادی از اعضای شورای مرکزی و دفتر سیاسی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، تعامل گروه‌های سیاسی در کشور را که اکثریت آنها انسان‌های فرهیخته و صاحب‌نظر هستند، بسیار خوب و امیدوارکننده دانست و گفت: «این امیدواری موقعی عمیق می‌شود که می‌بینیم خانواده‌ها و به تبع آن جامعه، به خاطر اطلاعات فرزندان و جوانان، آگاه شده‌اند».

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مجمع تشخیص مصلحت، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با ارائه تحلیلی از مقاومت‌های انتخاباتی مردم در مقابل تحکم‌های سیاسی بعضی از جریان‌ها، در پاسخ به این سؤال که «چرا پس از انتخابات گفتید: خیالم راحت شد؟»، عنوان کرد: «فضای قبل از انتخابات را به یاد آورید که چه تهمت‌ها و نسبت‌های ناروایی علیه بعضی از نامزدها به کار می‌بردند و با تمام توان در رسانه‌های نوشتاری، شنیداری و دیداری پخش می‌کردند! ولی وقتی رأی مردم را با‌وجود حجم بالای شانتاژها و القائات سوء دیدیم، امیدوار شدیم که دیگر هیچ ‌کس یا گروهی با ظاهرسازی‌ و تحریف حقایق نمی‌تواند اکثریت مردم جامعه را فریب دهد».

آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی، درباره نگرانی اعضای حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، برای مسائل و مشکلات اقتصادی کشور، گفت: «تیم اقتصادی دولت، باید مثلث شوم تورم، رکود و بی‌کاری را به عنوان خطرناک‌ترین ارث دولت سابق حل کند که دولت ‌به‌تازگی تصمیم گرفته از شمشیر دو لبه نقدینگی برای رونق تولید استفاده کند».

 او با اشاره به مجموعه مباحثی که در این سال‌ها با کارشناسان و متخصصان اقتصادی و بانکی داشته است، افزود: «باید از ٩٠٠ هزار میلیارد تومان نقدینگی که مانند بهمن، تولید کشور را خفه کرده، برای احیای واحدهای تولیدی استفاده کنیم که علاوه بر بازگشت بی‌کارشده‌ها، برای بی‌کاران هم اشتغال‌آفرینی می‌شود».

آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی، با بیان اینکه «این یک طرح تئوری نیست»، به تجربه عملی استانداری همدان اشاره کرد و گفت: «می‌توان تمام کارگاه‌های کوچک و کارخانه‌های متوسط را در یک برنامه کوتاه‌مدت و میان‌مدت احیا کرد؛ چراکه بسیاری از زیرساخت‌ها تهیه شده و حتی نیروها نیز آموزش‌های لازم را دیده‌اند و برای شروع نیاز به حمایت‌های مالی و کم‌کردن نگرانی صاحبان سرمایه به خاطر معوقات بانکی است».

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، استفاده از قابلیت‌های مردمی و واگذاری کارها به بخش خصوصی را برای حرکت جدی اقتصادی در کشور ضروری دانست و با اشاره به اصلاح سیاست‌های اصل ٤٤ و تدوین چشم‌انداز ٢٠‌ساله نظام و همچنین تجربه عملیاتی استانداری کرمان، گفت: «اقیانوس اراده مردمی، رکودها و رخوت‌ها را از مسیر حرکت‌ اقتصادی جامعه به سوی قله‌های پیشرفت و تکنولوژی برمی‌دارد».

او درباره نگرانی رشد روز‌افزون آسیب‌های اجتماعی، «من لا معاش له لا معاد له» را یک تحلیل روشن از پیامبر (ص) برای جامعه دانست و افزود: «بی‌دلیل نیست که می‌گویند وقتی فقر به سوی کشوری راه افتاد، کفر می‌گوید تو تنها نرو که من و تو باید با هم برویم. همیشه این‌گونه بوده است که فقر همراه تبعیض اگرچه در کنار آن قله‌های رفاه باشد، آرامش اجتماعی جامعه را از بین می‌برد و به‌جای گسترش فضایل اخلاقی، به رذیلت‌های اخلاقی و آسیب‌های اجتماعی دامن می‌زند».

در آغاز این دیدار، آقای دکتر علی شکوری‌راد، دبیرکل، دکتر حمید جلایی‌پور، خانم آذر منصوری و خانم نسیم چالاکی، ضمن ارائه دیدگاه‌ها و نظرات خویش به بیان مسائل سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی پرداختند.

ناشناس
-
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۹
هر ارثیه شومی ریشه اش به دول هاشمی و خ برمیگرده
ناشناس
-
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۹
براي اداره يك كشور تمامي ادارات زير مجموعه دولت بايد هم سياست با دولت باشند وگرنه هرفردي خطايي كند به گردن دولت مياندازد
ناشناس
Germany
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
در کشوری که هیچکس / هیچکس دیگری را قبول ندارد چه انتظاری باید از ان داشت / همه از کمبود ونداشتن همه چیز گله وانتقاد دارند اما شکر خدا همه یک چیز را دارند وهیچ گله وانتقادی ندارند / ان هم عقل است که هیچکس نمیگوید من ندارم یا کم دارم / کاشی بقیه چیزها هم اینگونه بود و.....
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
میراث شما هم چندین نسل سوخته و به خاکستر نشسته بود
اسمان
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
دولتی که معاون اولش به جرم اختلاس تو زندونه نباید حرف بزنه.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
صبر کن ببین بعد از اتمام دوره دولت دهم رییسش هم زندون میره یا نه.
انتشار یافته: ۲۶
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
اینا اگه یبوست هم بگیرن میگن کار دولت سابقه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
هوچی گری های شما الان خیلی تو ذوق میزنه
بذارید چندسال بگذره،مردم فکرکنن دوران احمدی نژاد طلائی بوده!!! متاسفانه هنوز گندهایی که زده تو ذهن مردم هست!!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
آقای هاشمی! امکان نداره در کشوری که دراش بروی دنیا بسته باشه (به هر دلیلی) تولید رونق پیدا کنه.
ناشناس
Finland
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
مثل ژاپن و آلمان. با درهای بسته و با ايستادن روی پای خود. با پشتکار و رها کردن تنبلی. و الا در که باز she، بيشتر ازش خارج ميشه تا بخواد وارد بشه.
فکر ميکنی خارجيا منتظرن بيان پول توی جيبت بذارن؟ ساده!
محمد
United Arab Emirates
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
در این برهه تاریخی کشور می تواند فقط با درایت و عقلانیت آیت اله هاشمی به ارامش برسد. به امید محو افراطی گری و تفکر طالبانی .
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
درایت دولتشو میبینیم!
یک معلم
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
آره درایت های ایشان و رهنمودهای ارزنده شون به آمریکائیها از طریق جونیور بود که موجبات تحریم ایران بعد از فتنه 88 را فراهم آورد و شماها نیز مانند اسرائیل تا قیامت مدیون این عالیجناب سرخپوش خواهید بود.
ناشناس
Iraq
۱۰:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
واقعا مملكت داغون كرد احمدي نژاد با حركات موزوني كه انجام داد
شهروند جمهوری اسلامی
Pakistan
۱۱:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
حاج اقا بفرمایند ارای مردم در سال 88را هم دیدی؟!!!
هاج و واج
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
واقعا که ما در دولت هاشمی در بهشت بودیم و خبر نداشتیم.حتی اگر در دولت هاشمی هم اشکالی بود که نبود،احتمالا و قطعا مربوط به احمدی نژاد بوده!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
این قدر بی سوادی و نا آگاهی خودتان را جار نزنید لطفا!
استاد دانشگاه تهران
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
بسواد؟ بیسواد؟ بی سواد؟
امان از دست شما باسوادانی که وقتی با چراغ می آئید پدر ملت را در می آورید.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
آقای هاشمی و امثال ایشان تا زمانی که مسئولیت اشتباهات تاریخی خود را در رابطه با مسائل اقتصادی به عهده نگیرند و سعی در محکوم کردن دیگری باشند وضع اقتصادی همین است .اینکه مشکلات ساختاری و ریشه ای مثلث بیکاری و تورم و رکود را به گردن دولت قبل بیاندازیم گفتاری غیر علمی و غیر واقعی است و مشکلی را حل نخواهد .اقتصاد ایران مشکلات ساختاری دارد که اتفاقا"بخش قابل توجه ای از این اشکالات ساختاری مربوط به دولتهای قبل از احمدی نژاد است و دولت احمدی نزاد نیز بر آن مشکلات افزود .تا زمانی که دولتها از مشکلات ساختاری برای منافع فردی و گروهی بهره برداری مادی و سیاسی میکنند و حاضر به اصلاحات ساختاری در اقتصاد ایران نیستند مشکل پا برجا و تعمیق خواهد شد .رهبر معظم انقلاب سیاستهای اصل 44 را که مبتنی برای واگذاری امور اقتصادی به دست مردم و استفاده از ظرفیت عظیم مردم در اقتصاداست را چند سال گذشته ابلاغ فرمودند و همچنین ایشان سیاستهای اقتصاد مقاومتی و سلامت و بهداشت و کشاورزی را ابلاغ فرمودند که اگر خوب بدان توجه و دقت شود همگی بر پایه تغیر مسیر اقتصاد ایران از اقتصاد بسته و رانتی دولتی به اقتصاد متکی بر ظرفیت های عظیم مردمی است .متسفانه مقاومت مدیران دولتی فرایند اجرای اصل 44 را تقریبا متوقف کرده است شرکت های دولتی واگذار شده نیز با ابهام در سلامت واگذاری مواجه هستند .مدیران دولتی حاضر به واگذاری شرکت های دولتی نبوده و گرچه اکثر آنها زیان ده هستند و بودجه کشور را هدر می دهند اما برای مدیران آنها منافع بی شماری دارند .بیکاری ،تورم،رکود ،فساد ،ناشی از حضور گسترده دولت رانتی در اقتصاد و شرکتهای بیشمار دولتی که صرفا"با پول نفت سر پا هستند می باشد .
ناشناس
Finland
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
اگر شما دولت قبل را بکوبید و اختلاسهایش را رو کنید ما این دولت را اتش میزنیم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
چه ادبیات فاخری!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
یکباره یک سطل آشغال را هم آتش بزن و بشو عین این اصلاح طلبان مفتون
مهدی مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
سید محمد(اسمشونبر) وقتی دولت رو از آقای هاشمی گرفت وضعیت اسفباری کشور داشت! همه بدهیارو داد و وضعیت رو سامان بخشید! مشکلات رو مدام گردن دولت قبلی نمیانداخت! مردونه کار کردند ولی الان کجاست!
بعد آقای روحانی و دوستانش چهارساله با این بهانه نتونستند وضعیت کشور رو بهبود ببخشند...!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
هاشمی یه کشور جنگزده که فلاکت و بدبختی از سر و روش می بارید تحویل گرفت روحانی بیچاره هم یه کشور شخم زده از محمود تحویل گرفت میخواستین تو سه سال معجزه کنه؟
مهدی مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
سیاست های امثال هاشمی در جنگ و بعد از جنگ باعث فلاکت و بدبختی شد!! خود ایشون و همقطاراشون مقصر بودند نه کسه دیگه. ولی دولت اصلاحات بدون ادعا تونست وضعیت رو سامان بده! آقای روحانی هم به جای غر و بهانه تراشی بهتره برنامه های اساسی داشته باشه برای این وضعیت
نیما
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
آقا شوم تر از ارثیه های شما که شکاف طبقاتی و نوکیسه گان و مرفه هان بی درد و آقازاده ها و سرمایه داران یک شبه و........... برای این ملت بیچاره نبوده که