اعضای فراکسیون امید مجلس، روز گذشته در جلسه مجمع عمومی این فراکسیون، اعضای هیأترئیسه دائم را انتخاب کردند. انتخاباتی که در آن، از جمع اعضای هیأترئیسه موقت، غلامرضا تاجگردون، محمدعلی وکیلی و الیاس حضرتی، نامزد انتخاب در هیأترئیسه دائم نشدند و کرسیهای ٩گانه هیأترئیسه، به شکل متوازنتری بین تهرانیها و غیرتهرانیها تقسیم شد و نمایندگان زن و نمایندگان اهل تسنن هم در هیأترئیسه سهيم شدند تا ایرادات وارد به ترکیب هیأترئیسه موقت، برطرف شود.
به گزارش شرق، مهدی قدیمی نوشت، دیروز پس از اینکه عارف با اجماع همه اعضا بهعنوان رئیس انتخاب شد، عبدالکریم حسینزاده نماینده اهل تسنن نقده و اشنویه در تعداد آرا نفر دوم شد و پس از او هم از میان دو نامزد معرفیشده از طرف فراکسیون زنان، یعنی سهيلا جلودارزاده و فاطمه سعیدی، سعیدی توانست با بهدستآوردن رأی بالا به عنوان سومین عضو هیأترئیسه دائم انتخاب شود. شش عضو بعدی هیأترئیسه دائم نیز به ترتیب آرا، به این ترتیب انتخاب شدند:محمدرضا تابش نماینده اردکان، مسعود پزشکیان نماینده تبریز و نایبرئیس اول مجلس، بهرام پارسایی نماینده شیراز و سخنگوی کمیسیون اصل ٩٠، محمد فیضی نماینده اردبیل و دبیر کمیسیون برنامه و بودجه، مصطفی کواکبیان و محمود صادقی نمایندگان تهران به عنوان اعضای هیأترئیسه دائم فراکسیون انتخاب شدند.
نقدهای فضای مجازی، سرمایه اجتماعی ماست
هرچند هیچیک از اعضای فراکسیون درباره اینکه در ساعت آغازین این جلسه سهساعته و قبل از انتخابات در جریان بررسی عملکرد دوماهه و کاستیهای فراکسیون چه گذشت، توضیحی ندادند، اما از سخنان کوتاهی که روز گذشته به نقل از عارف منتشر شد، پیداست موضوع انتقادات بدنه اجتماعی اصلاحطلبان و حامیان فراکسیون امید از برخی عملکردهای اعضای این فراکسیون، یکی از موضوعات بررسیشده بوده است. به گفته یکی از نمایندگان حاضر در جلسه سخنان ابتدایی عارف بیشتر حول محور گزارش عملکرد فراکسیون و جلسات برگزارشده هیأترئیسه و اقداماتی که صورت گرفته، بوده است. عارف همچنین در بخش دیگری از سخنان خود، گفته است: «نقدهای جوانان در فضای مجازی به فراکسیون امید نشانه دغدغه ارزشمند آنها درباره این فراکسیون است و باید این سرمایه اجتماعی را حفظ کرد». او همچنین تأکید کرده: «با همه فرازونشیبها در این دو ماه توانستیم به انسجام خوبی دست یابیم اما باید برخی نارساییها آسیبشناسی شوند». کانال تلگرامی امید هم در خبری که درباره سخنان عارف در جلسه فراکسیون منتشر کرد، به اشاره عارف درباره انتخابات سال ٩٦ پرداخته و به نقل از رئیس فراکسیون امید آورده است: «انتخابات ریاستجمهوری سال ۹۶ انتخاباتی بسیار مهم است و فراکسیون امید میتواند با حفظ انسجام خود در این انتخابات تأثیرگذار باشد».
تلاش برای رضایت مردمی که به امید رأی دادند
همچنین محمدرضا تابش هم پس از پایان انتخابات هیأترئیسه، در گفتوگو با ایسنا به رفع ایرادات وارد به ترکیب هیأترئیسه موقت اشاره کرده و نتیجه این انتخابات را نشانه انسجام تشکیلاتی فراکسیون دانسته است. تابش همچنین درباره انتقادات مطرحشده در دو ماه گذشته به عملکرد فراکسیون، گفته است: «به هر حال فراکسیون نقاط ضعفی داشته که برخی از آنها خلأ اطلاعاتی و برخی اشکالات هم وارد است و ما امیدواریم با پیادهکردن برنامهها و راهبردها و تبدیل آنها به طرح، طرحهای عملیاتی، خلأها و ضعفهای قبلی را جبران کنیم و رضایتمندی مردمی را که با امید به این لیست رأی دادند، فراهم کنیم».
امروز ارکان هیأترئیسه انتخاب میشوند
همچنین درحالیکه پس از پایان جلسه دیروز، محمدعلی وکیلی اعلام کرده که ارکان هیأترئیسه دائم در اولین جلسه هیأترئیسه انتخاب خواهند شد، یک منبع آگاه از فراکسیون امید به «شرق» گفت که نخستین جلسه هیأترئیسه دائم، امروز در مجلس برگزار میشود تا در این جلسه با رأی اعضا، تکلیف کرسیهای نایبرئیسی اول و دوم و همچنین دبیران و سخنگوی هیأترئیسه مشخص شود.