bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۸۳۹۳۵

گیاهخوارها بیشتر عمر می‌کنند

تاریخ انتشار: ۱۳:۴۰ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۵
تحقیقات جدید نشان می‌دهد افرادی که رژیم‌های غذایی گیاهی مصرف می‌کنند و تحت عنوان گیاهخوارها شناخته می‌شوند نسبت به افراد گوشتخوار عمر طولانی‌تری دارند.

به گزارش سلامت آنلاین به نقل از ایندیپندنت، گیاهخواری یکی از پرطرفدارترین رژیم‌های غذایی است و در درمان‌های پزشکی نیز روی مصرف آن توصیه زیادی می‌شود. مطالعات جدید حاکی از آن است که گیاهخوارها کم‌تر از گوشتخوارها جان خود را از دست می‌دهند.

دانشمندان بیمارستان عمومی ماساچوست با ثبت رژیم‌غذایی بیش از ۱۳۰ هزار نفر در طول یک دوره ۳۰ ساله، به نتایج فوق دست یافتند. آنها دریافتند که هر ۳ درصد کالری اضافه‌ای که از موادغذایی گیاهی دریافت می‌کنیم تا ۱۰ درصد خطر مرگ و میر را کاهش می‌دهد. خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی نیز در این افراد تا ۱۲ درصد افزایش می‌یابد. در مقابل، افزایش سهم مصرف پروتئین حیوانی در رژیم‌غذایی یک نفر تا ۱۰ درصد باعث بالا رفتن ۲ درصدی خطر مرگ می‌شود. این نوع رژیم‌غذایی، احتمال مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی را در افراد تا ۸ درصد بالا می‌برد.

جایگزین کردن تخم‌مرغ به جای پروتئین گیاهی تا ۱۹ درصد و حذف گوشت قرمز تا ۱۲ درصد خطر مرگ را کاهش می‌دهد. خطر مرگ و میر در افرادی که عادات غلط دیگری نیز در زندگی دارند مانند سیگار کشیدن، چاقی و مصرف مشروبات الکلی بیشتر مشاهده می‌شود. در واقع، گیاهخوارها جوان‌تر از جمعیت عموم مردم هستند و بنابراین میزان مرگ و میر آنها نیز کم‌تر است.

آمارها حاکی از آن است که شمار افراد انگلیسی که از رژیم‌های گیاهخواری استفاده می‌کنند طی یک دهه قبل ۳۶۰ درصد افزایش نشان می‌دهد. این افراد به طور کلی فرآورده‌های پروتئینی را شامل گوشت، مواد لبنی و سایر محصولات فرآوری شده را از رژیم روزانه حذف می‌کنند.