bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۸۵۸۳۲

تغییرات اخیر در صداوسیما نشانه چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۵
به نظر می‌رسد که با استعفای سرافراز از صداوسیما، علی‌عسکری، رئیس فعلی رسانه ملی، در حال بازگرداندن مدیران دوران عزت‌الله ضرغامی به این سازمان است.

روزنامه «شرق» در این رابطه آورده است: رئیس سازمان صداوسیما در حکمی، مجید آخوندی را به سمت معاون سیاسی این سازمان منصوب کرد. آخوندی تا ١٥ دی ماه ٩٣ معاونت سیاسی صداوسیما بود، اما محمد سرافزار رئیس سابق صداوسیما، پیمان جبلی را جایگزین او کرد و معاونت سیاسی را به معاونت خبر تغییر داد.

عبدالعلی علی‌عسکری در این حکم از آخوندی رصد و پایش دقیق و بهنگام تحولات و رویدادهای خبری در عرصه ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی و انعکاس صحیح و به‌موقع آنها به صورتی نوآورانه، رقابتی، جذاب و تأثیرگذار، ارتقای اعتماد به رسانه ملی از طریق افزایش سرعت، دقت، صحت و کیفیت در تولید و انعکاس اخبار و ارتقای ضریب نفوذ رسانه ملی را خواسته است.

مجید آخوندی که در دوران ریاست ضرغامی ٩ سال معاونت او را بر عهده داشت، علاوه بر معاونت سیاسی در اردیبهشت سال ٩٢ به ریاست هدفمند‌سازی یارانه‌ها در سازمان صداوسیما نیز منصوب شده بود. ضرغامی همچنین در آذرماه سال ٩١ آخوندی را به سمت رئیس ستاد انتخابات رسانه ملی دوره یازدهم ریاست‌جمهوری و چهارمین دوره شورا‌ها منصوب کرده و به او مأموریت داده بود با ایجاد هماهنگی بین معاونت‌ها و تمام بخش‌های خبری، تولیدی و پژوهشی سازمان صداوسیما و نیز استفاده از تمام ظرفیت‌ها، اقدامات زمان‌بندی‌شده تا برگزاری کامل انتخابات را انجام دهد و بر حسن اجرای سیاست‌های نهایی نظارت کند. حالا آخوندی با احیای مجدد معاونت سیاسی دوباره به جای جایگزین خود آمده است.

پیمان جبلی، معاون سابق خبر هم با حکم عبدالعلی علی‌عسکری به معاونت برون‌مرزی صداوسیما منصوب شده است. جبلی پیش از این مدیر العالم صداوسیما و در زمان سعید جلیلی مدیر رسانه‌ای دبیرخانه شورای امنیت ملی بود. او فارغ‌التحصیل دانشگاه امام صادق (ع) است و در تونس هم سفیر بوده است. جبلی مؤسس گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه ٢ در سال ٧٩ نیز هست.

این‌گونه به نظر می‌رسد که با استعفای سرافراز در اردیبهشت امسال از صداوسیما، علی‌عسکری، رئیس فعلی رسانه ملی، در حال بازگرداندن مدیران دوران عزت‌الله ضرغامی به این سازمان است. این را با برگشتن شبکه‌های تلویزیونی که در دوران ضرغامی ایجاد شده بود نیز می‌توان فهمید؛ بازگشت شبکه تهران به‌جای شبکه اقتصاد، یکی از این تغییرات است
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
بهتره بگوييد باند بازي
ناشناس
United Arab Emirates
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
مگر قحطی مدیره؟

باز که همان مدیران بی هنر و افراطی دوره ضرغامی را منصوب کردند.
zamyad
United Arab Emirates
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
نشانه مدیران اتوبوسی؟
یاشار
United States of America
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
چرا سازمانهایی مثل صدا و سیما مخالف نظر اکثر مردم رفتار میکنند نا سلامتی متعلق به همه مردمه چرا برخورد با روحانی متفاوت از مموتی است توسط چنین سازمانهایی؟ بابا خاتمی و روحانی را همین ملت انتخاب کرده اند چه فرقی بین کسانیکه به روحانی و مموتی رای داده اند وجود داره؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
نشانه هی چیزی نیست دوستان و فامیل های رییس قبلی را برداشته اند به جایش دوستان و اشنایان رییس جدید سر کار آمده اند این یک چیز عادی در ایران است
انتشار یافته: ۱۳
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
متاسفم - باز هم افرادی شناخته شده و افرادی با عقبه راست افراطی برای حمله به رویس جمهور - اون از دوران خاتمی و این از دوران جدید
اکبر
United Arab Emirates
۱۱:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
راستی کسی تا حالا آگهی استخدام صدا و سیما رو دیده ؟
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
بله . البته از چند سال پیش سازمان در حال ساماندهی نیروهای قراردادی است و استخدام جدید به جز بورسیه های دانشگاه صدا و سیما که از طریق کنکور سراسری پذیرفته می شوند نداشته است .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
اینها اگه کننده بودند قبلا" کارنامه درخشانی از خود باقی میگذاشتند متاسفانه هیچگاه سیستم اتوبوسی و رفیق بازی و همفکران سیاسی دست از سر مدیریت سیستم های دولتی این کشور بر نمیداره یک سری مسئول داریم که دائم از این پست به اون پست جابجا میشوند و دیگر جائی برای عرض اندام تفکرات دیگر و جوانان باقی نمیگذارند تا بشود تحولی در اینگونه فضاها صورت پذیرد همینکه یک طرز فکر که محصول یک دانشگاه باشه جایگزینی خوبی هست برای تغییراتی که نتیجه ای رو به پیشرفت نداره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
نشانه هیچی ، نشانه عوض شدن افراد قدیمی و آمدن دوستان و آشنایان مدیر جدید برای گرفتن حقوق های بالا
آزاد
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
بزرگترین هنر مدیران صدا و سیما در 15 سال اخیر سوق دادن مردم به سمت شبکه های ماهواره ای بوده است.
خمسه پور
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
عشق سیاست شمارو کشته؟
هر اتفاقی که سیاسی نیست بعدشم راست افراطی بهتر از فتنه ای و وطن فروشه.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
آقايان آخوندي و سبقتي كه به صداسيما برگشتن بازنشسته هستن ، مگر بكارگيري بازنشسته ها ممنوع نيست؟ لطفاً آقاي سراج پاسخگو باشند..
ضمناً اگر ضرغامي هم برگرده صداسيما ديگه تركيب ٢ سال پيش تكميل ميشه .. كلاً ما در كشور برگشت به عقب داريم و در هر سازمان و نهادي ، قدرت بين يكسري افراد محدود دست به دست ميشه و فقط افراد خلاق و نخبه تلف ميشن..
اين افراديكه حالا برگشتن به پستهاي قبلي خود ، مگر در زمانيكه بودن چه گلي به سر صداسيما زده بودن؟؟ مگر در زمان اينها نبود كه مردم گروه گروه كشيده شدن سمت ماهواره؟؟