موسیالرضا ثروتی نماینده سابق مجلس معتقد است، صد در صد در تحقق بحث حقوقهای نجومی دولت فعلی مسئول است. در دولت فعلی حقوق کارمندان حدود 12 درصد افزایش یافت در صورتی که حقوق مدیران افزایش صد در صدی داشت با این وضعیت تعرفهگذاری که در دولت فعلی نهادینه شده است.
به گزارش تسنیم وی در همین رابطه میگوید: به عنوان مثال تعرفههای پزشکی در این دولت از 50 تا 400 درصد افزایش داشت. اکنون شما به دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف نگاه کنید؛ تعدادی از دانشجوبان فنی مجدد کنکور دادند تا پزشکی قبول شوند. استقبال از پزشکی اخیرا به میزان معناداری از رشتههای فنی مهندسی پیشی گرفته است.
با توجه به تعرفههای جدیدی که دولت وضع کرد؛ اکنون یک پرفسوری که در دانشگاه شریف به تدریس مکانیک، برق و... مشغول است؛ حقوقش به بیست میلیون نمیرسد اما یک جراحی که در بیمارستان فارابی مشغول است حقوقش دویست میلیون تومان در ماه است.
وزیر بهداشت کشور هندوستان 6 برابر ، فرانسه 7.5، انگلستان 9 برابر، آمریکا 13.5برابر حداقل دستمزد دریافت میکنند در صورتی که وزیر بهداشت ما 24.5 برابر حداقل دستمزد دریافت میکند در صورتی که قانون آن برای جمهوری اسلامی ایران 7 برابر است. متأسفانه اکنون یک وزیر وجود ندارد که زیر بیست میلیون حقوق دریافت کند و این اتفاق در دولت فعلی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: اکنون دولت تمامی ارقام وپاداشهای خود را اعلام کند و اگر این کار را نکرد قوه قضاییه این کار را انجام دهد.
گفتنی است روز گذشته عادل آذر، رئیس دیوان محاسبات اعلام کرده بود که قانونی که بر طبق آن حقوقهای نجومی پرداخته شده بود در دولت اصولگرا نوشته شده است. وی بند «ه» بند ۵۰ قانون برنامه پنجم توسعه را اصلیترین عامل شکلگیری پرداختهای نامتعارف بانکها، بیمهها و صندوقها دانست و گفت: با اختیاراتی که این بند برنامه پنجم توسعه به مدیران داد، هیاتهای عامل، هیاتهای مدیره و مدیران عامل بانکها، صندوقها و بیمهها دستشان برای پرداختهای نامتعارف باز شد.
قانون برنامه پنجم توسعه در دولت احمدی نژاد نوشته و در سال 89 نیز به تصویب مجلس پیشین رسیده است.