bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۹۶۴۳۵

پیوندهای سازمان منافقین با تیم ترامپ

تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۲۹ آبان ۱۳۹۵
شایعات فراوان درباره نامزدهای پست کلیدی وزارت امور خارجه در دولت ترامپ از هم اکنون ناقوس جنگ و اسلام هراسی را به صدا درآورده است. ستون نویس واشنگتن پست، جاش راجین اشاره کرد که مطابق گزارش ها، شهردار سابق نیویورک رودی جولیانی، خود را برای یک ملاقات برای رسیدن به پست وزیر امورخارجه یا دادستان کل آمادده می کند. او از کسانی است که مخالف قرار گرفتن نام گروه مجاهدین خلق (منافقین) در لیستی بود که زمانی از سازمان های تروریستی خارجی ارائه داده شد.

جولیانی تنها عضو محتمل دولت آینده نیست که روابط نزدیک خود را با این سازمان که سابقا تروریستی نام داشت حفظ کرده است. سازمانی که در کشتن شش آمریکایی در ایران بین سال های 1973 و 1976دست داشت. جان بولتون فردی دیگری است که شایعات زیادی درباره حضور او در کابینه ترامپ به عنوان وزیر امورخارجه شنیده می شود، کلر لوپز در لیست معاون مشاور امنیت ملی نامش دیده می شود و نیوت گینگریچ پیشنهاد وزات امور خارجه را رد کرده اما مشتاق است که پست مشاور سیاسی در دولت ترامپ را برعهده بگیرد. همه این افراد حامی گروه سابقا تروریستی مجاهدین خلق هستند و رهبر این فرقه مریم رجوی را ستایش می کنند.

مدت کوتاهی پس از سرنگونی شاه، این گروه توسط رهبر انقلاب، آیت الله خمینی کنار گذاشته شده و فرار کرد. در طول سال های بعد، رهبران گروه مریم و مسعود رجوی با صدام حسین در طول جنگ ایران و عراق همکاری کردند (7هزار نفر از اعضای این گروه در کنار صدام و علیه ایران جنگیدند) و رفتاری به شدت فرقه ای در پیش گرفتند. طلاق الزامی و تجرد برای سربازان و پروش قهرمان پرستی در بین آنها امری عادی است.

مسعود رجوی از سال 2003 که نیروهای مجاهدین خلق توسط نیروهای ایالات متحده پس از حمله به عراق محاصره شدند، دیده نشده است. تابستان گذشته، «شاهزاده ترکی بن فیصل آل سعود»، رئیس سابق سازمان اطلاعات عربستان سعودی در سخنان خود در مورد مسعود رجوی، وی را با عنوان «مرحوم» خطاب کرد؛ عنوانی که به احتمال زیاد از مرگ سرکرده گروه منافقین خبر می دهد. در عین حال، اشاره ای ضمنی در حمایت عربستان سعودی از این گروه دارد. در واقع، تشکیل یک اتحاد فرصت طلب همواره یک مشخصه از سازمان مجاهدین خلق بود. در سال 2012، یک مقام ایالات متحده به ان بی سی گفت که سازمان اطلاعات ملی اسرائیل، موساد، مجاهدین خلق را آموزش می دهد و آنها را مسلح می کند تا دانشمندان هسته ای ایران را ترور کنند.

این گروه سعی دارد تصویری از یک دولت تبعیدی، سکولار و آلترناتیوی دموکراتیک برای دولت ایران، از خود ارائه دهد. اما عدم نفوذ سازمان مجاهدین خلق در داخل ایران و بین مردم و شک و تردید درباره اتهام های برنامه ریزی شده ای که این گروه به ایران وارد کرده است ـ ازجمله در مورد مسائل هسته ای ایران که این گروه با عکس برداری از یک مکان رها شده قدیمی، ادعا می کرد شواهدی از لویزان 3 یک مرکز مخفی غنی سازی اورانیوم در حومه تهران به دست آورده است ـ نشان دهنده تلاش های این فرقه برای به دست آوردن جاپاهایی در واشنگتن است تا از کمک های مالی گروه ها و سیاستمدارانی برخوردار شود که رجوی را ستایش و به نام تغییر رژیم، با سازمان مجاهدین خلق همکاری می کنند.

سازمان مجاهدین خلق به پرداخت مبالغ فراوان به مقامات سابق برای شرکت در رویدادهای آنها و صحبت کردن در مراسم معروف است. لی همیلتون، رئیس پیشین کمیته روابط خارجی مجلس نمایندکان که 12 سال مرکز ویلسون وودرو را مدیریت می کرد، در مصاحبه با اینترپرس سرویس گفت که به او «مقدار قابل توجهی» پرداخت شد تا در یک همایش مجاهدین خلق در سال 2011 حضور داشته باشد.

جولیانی، بولتون، لوپز و گینگریچ همه از مریم رجوی ستایش کرده اند و ایالات متحده را به تغییر رژیم در تهران تشویق می کنند و سازمان مجاهدین خلق را یک دولت مشروع ایرانی در تبعید می دانند. جولیانی در سخنرانی خود در یک تجمع مجاهدین خلق در خارج از پاریس در سال گذشته، در حالی که هزینه صحبت کردنش را دریافت کرده بود، خطاب به حضار گفت: «من از هیچ رئیس جمهوری برای انتخابات ایالات متحده حمایت نمی کنم مگر این که در پشت شعار روشنی که من از آن حمایت می کنم ایستاده باشد. این شعار چه می گوید؟ «تغییر رژیم»... من از نامزدی حمایت نمی کنم که باعث شود آنها به یک قدرت هسته ای تبدیل شوند.»

بولتون هم در همان سخرانی در تابستان گذشته در پاریس گفت: «تنها یک پاسخ وجود دارد: حمایت از گروه های مخالف به نفع سرنگونی حکومت تهران. این باید سیاست اصلی ایالات متحده باشد و در اولین فرصت به همراه دوستانش آن را به انجام برساند.» گینگریچ نیز در این همایش صحبت کرد: «توافق هسته ای صورت گرفته دیوانگی است.»

اگر لوپز، جولیانی، بولتون یا گینگریچ در دولت ترامپ به پستی برسند، سازمان مجاهدین خلق در بالاترین سطح دسترسی در دولت ایالات متحده آمریکا قرار می گیرد. گروهی اسلامی ـ مارکسیستی که تا سال 2012 در حاشیه بود و به خاطر نقشش در ترور آمریکایی ها در لیست تروریستی وزارت امور خارجه قرار داشت.

منبع: لوب لاگ
ترجمه دیپلماسی ایرانی

bato-adv
bato-adv