بیشتر افراد به خصوص در مواقع تعطیلات و مهمانیها از مصرف خوراکیهای سالم و مورد نیاز برای حفظ سلامت کبد خود غفلت میکنند.
به گزارش ایسنا، این در حالیست که خوراکیهای مشخصی برای کمک به حفظ سلامت این عضو مهم و حیاتی وجود دارند و سایت مدیکال دیلی در این مقاله به برخی از آنها اشاره کرده است:
سیراین ماده خوراکی به کبد کمک میکند تا با فعال کردن آنزیمها مواد سمی را از بدن دفع کند. علاوه بر این، سیر حاوی سطح بالایی از ترکیبهای طبیعی آلیسین و سلنیوم است که به تصفیه کبد کمک میکنند. به طوری که آلیسین دارای خواص آنتیاکسیدان، آنتی بیوتیک و ضدقارچ است و سلنیوم فعالیت آنتی اکسیدانها را افزایش میدهد.
قهوهاین ماده خوراکی حاوی خواصی است که میتواند خطر بیماری کبدی را کاهش دهد اگرچه محققان در مورد علت واقعی آن به طور کامل مطمئن نیستند. نتایج یک تحقیق نشان میدهد مصرف دو فنجان قهوه در روز میتواند به کاهش ابتلا به بیماری کبدی تا ۴۴ درصد کمک کند.
آوکادوونتایج بررسیها نشان میدهد این ماده خوراکی برای سلامت کبد بسیار مفید است. زیرا حاوی نوعی آنتی اکسیدان است که برای پاک کردن مواد مضر از کبد و حفظ سلولهای کبد از آسیب دیدگی مصرف میشود.
زردچوبهمصرف این ادویه برای سلامت کبد توصیه میشود. زردچوبه ممکن است به کاهش میزان آسیب رساندن رادیکالهای آزاد به کبد کمک میکند. برخی مطالعات حاکی از آن است که زردچوبه به بدن کمک میکند تا چربیها را هضم کرده و صفرا تولید کند.
گریپ فروتسطح بالای ویتامین C و خواص آنتی اکسیدانی گریپ فروت باعث میشود مواد سمی از بدن دفع و مانع از تخریب سلولها شود.