bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۰۵۵۷۶

تست شخصیت‌شناسی جالب افراد از روی لباس

تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۵
لباس را می‌توان برای شناسایی خصوصیات اخلاقی، ویژگی های اجتماعی و اعتقادی افراد مورد استفاده قرار داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، رنگ لباس ها، طرح و نقش آنها در برداشتی که دیگران از فرد می کنند بسیار مهم است، برخی از رنگ ها جاذبه دارند و برخی دافعه به همین دلیل کارشناسان مد و روانشناسی توصیه می کنند افراد چنانچه خود نمی توانند هارمونی رنگ و طرح لباس ها متناسب با وضعیت خود را طراحی کنند از افراد خبره و متخصص کمک بگیرند.

رنگهای شاد مانند رنگ قرمز می تواند باعث جلب توجه افراد شود، کارشناسان روانشناسی اعتقاد دارند رنگ قرمز می تواند اثری مثبت و هیجانی در آقایان به وجود آورد و به همین دلیل توصیه می شود در مراسم خواستگاری و آشنایی برای جذابیت بیشتر خانم ها البسه با تم رنگی قرمز بپوشند تا از اقبال بیشتری برای عروسی بهره مند شوند.

یکی دیگر از مواردی که به شدت درایجاد جاذبه و کشش در افراد موثر است عینک است، عینک آفتابی و عینک طبی هردو بر قضاوت دیگران از فرد تاثیر می گذارند، با وجود آنکه عینک طبی حالت باهوش بودن و تیزاندیشی را در دیگران به وجود می آورد اما از میزان جذابیت افراد تا حدی می کاهد بویژه اگر نمره چشم بالا باشد، در نتیجه اگر خواهان دریافت جذابیت و اثرگذاری بسیار مثبت بر روی دیگران هستید فکری به حال مشکلات بینایی خود بکنید و آنها را درمان کنید.

پوشیدن البسه برند هم یکی دیگر از مواردی است که به شدت بر جلب توجه دیگران اثر می گذارد، پوشیدن البسه برند، استفاده از کیف و کفش  از مارک های برتر جهانی نشان دهنده توان مالی بالای شما و اهمیت دادن به ظاهرتان است و می تواند باعث جلب اعتماد و اطمینان افراد شود، البته برخی از افراد هم با وجود مشکلات مالی فراوان از البسه برند استفاده می کنند که کار آنها تنها ظاهر نمایی است و به زودی دروغ آنها آشکار می شود.

لباس های تیره نشان دهنده عصبی بودن فرد است و اینکه روحیه شادی ندارد، لباس های رسمی، وجدان کاری و سخت کوشی را در افراد نشان می دهد، لباس های کثیف و غیر متعارف نشان دهنده علاقه به ماجراجویی و انجام کارهای مختلف است  و پوشیدن لباس های گرانقیمت درخانم ها نشان دهنده خودشیفتگی در آنها است.

برخی از مشاغل نیز لباس رسمی خاص خود را دارند که لازمه شغل آنها است و می تواند علاوه بر محافظت از آنها باعث بهتر شدن برقراری ارتباط با مشتری ها و اطرافیان شود، به طور مثال پوشیدن لباس سفید توسط پزشک می تواند باعث احساس آرامش و راحتی دربیمار شود.

علم روانشناسی می گوید که لباس به شدت در ظاهر فرد و حتی احساسی که نسبت به خود دارد اثر می گذارد، پس به ظاهر خود اهمیت دهید، از پوشیدن لباس های چروک، کثیف، از مد افتاده، با سایزی متفاوت از سایر اصلی تان خودداری کنید، اگر قادربه خرید البسه برند نیستید، البسه راحت اما آراسته و شیک را انتخاب کنید تا دیگران تصور درستی درباره شما پیدا کنند، هرگز با لباس چروک به محل کار خود نروید و همیشه بهترین لباس و ادکلن را برای حضوردر محل کار استفاده کنید.

اهمیت دادن به کفش هم یکی دیگر از موارد اصلی در جلب توجه دیگران است، کفش کثیف و مندرس با بندهای سیاه که مدت ها است شسته نشده و واکس نخورده است نشان دهنده شلختگی، افسردگی و عدم توجه شما به ظاهر خودتان است و باعث بی اعتمادی و بی علاقه گی دیگران به شما می شود.