رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فریدونکنار توصیه هایی برای مصرف گوشت به منظور مبتلا نشدن به تب کنگو ارائه کرد.
محمد نصرتی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در شهرستان فریدونکنار یک نفر مشکوک به تب کریمه شناسایی شد که پس از بررسی مشخص شد وی به این بیماری مبتلا نیست.
وی افزود: در شهرستان فریدونکنار برای آگاهی بخشی به دامداران و مردم چند بنر که در آن توصیههای لازم اعمال شده در شهرها نصب شد و جلسات مختلف نیز با دامپزشکی برگزار تا در روستاها به مردم آموزش دهند.
نصرتی تأکید کرد: مردم از خرید گوشت از کشتارگاههای سنتی پرهیز و مواد مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تهیه کنند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فریدونکنار، یادآور شد: باید حداقل 24 ساعت گوشت در جای سرد نگهداری شود و پس از آن مصرف شود و شهروندان جدا از مصرف گوشت خام پرهیز کنند.
این مسئول تصریح کرد: هنگام مشاهده کنه به آن دست نزنید چراکه خود کنه عامل انتقال بیماری است و اگر کنه آلوده باشد انسان نیز آلوده میشود.
وی گفت: اگر فردی دچار بیماری با علائم سرماخوردگی شد که در پس از مدت دچار خونریزی شده حتما برای درمان به مراکز درمانی مراجعه کنند و با توجه به اینکه این بیماری از طریق دامهای آلوده گاو، بز و گاو منتقل می شود در مصرف گوشت این حیوانات دقت شود.