bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۲۲۵۴۳
گلایه عارف چه چیزی را برملا کرد

اصلاح‌طلبان نگران چه چیزی هستند؟

تاجرنیا با بیان این که "اصلاح طلبان نگران میزان کارآمدی دولت روحانی هستند"، اظهار کرد: «خود آقای روحانی می داند که یکسری افراد در دولتش "پاشنه ها" را بر نکشیده بوند و آنچنان که باید و شاید عمل نکردند. متاسفانه بخشی از این افراد، همان گروه حلقه اول نزدیک به او هستند.»

تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۲۵ تير ۱۳۹۶
فرارو- یک اظهار نظر از محمد رضا عارف به جدالی رسانه ای درباره "سهم خواهی" از دولت دوازدهم تبدیل شده است.  جدالی که پای نزدیکان حسن روحانی به آن باز شده است و آنها از سهم خواهی از روحانی برای حضور در کابینه انتقاد کرده اند. اما برخی فعالان سیاسی نیز رویکرد نزدیکان روحانی را نقد می کنند.
زیر و بم
به گزارش فرارو، محمد رضا عارف، رییس فراکسیون امید مجلس اخیرا در اظهار نظری گفته است: «بعضی‌ها پیروز می‌شوند، یادشان می‌رود چه کسانی برایشان زحمت کشیدند و من این گله را دارم... اگر ما را دنبال نخودسیاه نفرستند، قصد ما کمک‌کردن و ادامه راه است... هیچ شکی نیست که در انتخابات اردیبهشت روحانی پیروزی خود را مدیون اصلاح‌طلبان است. خواهش ما در آستانه تشکیل دولت دوازدهم همراهی و هماهنگی با فراکسیون امید است و هیچ سهم‌خواهی نخواهیم کرد. انتظارمان از روحانی این است با شورای عالی اصلاح‌طلبان مشورت کند».
 
این سخنان عارف پس از آن مطرح شد که او با رییس جمهور دیدار کرده بود. درباره دیدار عارف با حسن روحانی جزییات منتشر نشده است.

برخی رسانه ها فرضیه هایی درباره آن دیدار منتشر کردند که تاکنون هیچ کدام تائید نشده است. گفته شده که احتمالا عارف برای حضور در کابینه اعلام آمادگی کرده است و یا حتی گفته شد که شاید او برای حضور برخی دیگر از نمایندگان در دولت رایزنی کرده است. اما فرضیه محتمل تر این است که او به نمایندگی از فراکسیون امید و اصلاح طلبان دیدگاه های این گروه سیاسی درباره کابینه آینده را با رییس جمهور در میان گذشته است.

در همین زمان خبری منتشر شد که فراکسیون امید به سنجش وزرای کنونی کابینه پرداخته است. علی اکبری، نماینده اصلاح‌طلب شیراز، در این باره اظهار کرد: «نمره‌ها از پنج حساب می‌شد. گویا شش نفر از وزرای فعلی مطلوب بوده‌اند، پنج نفر نمره متوسط گرفته‌اند و هفت نفر الباقی نمره قبولی نگرفته‌اند».
 
برخی از اعضای فراکسیون امید نیز نسبت به انتخاب کابینه آینده هشدار داده اند. مصطفی کواکبیان درا ین باره اظهار کرد: «انتظار داریم آقای روحانی به وعده‌های انتخاباتی خویش عمل کند و از تداوم فعالیت مدیران دوزیست جلوگیری کند. متأسفانه جسته‌وگریخته اخباری می‌شنویم که عده‌ای از جریان‌های مختلف می‌خواهند آقای رئیس‌جمهور را تحت فشار قرار داده و عناصری را که عملکرد مثبتی نداشته‌اند دوباره وارد کابینه کنند. ما فقط از همین ناراحتیم».

با وجود اینکه فراکسیون امید از فشار به رییس جمهور سخن می گوید و همچنین تاکید می کند که اصلاح طلبان به دنبال "سهم خواهی" نیستند، اما حسام الدین آشنا مشاور ارشد روحانی روز گذشته با انتشار توئیتی جنجال تازه ای به پا کرد. آشنا در توئیت  خود نوشته بود: «درست است که گفتمان از جنس سهم‌خواهی نیست اما امان از سهم‌خواهی‌های افراد به اسم جریان».
 
بسیاری این توئیت را در پاسخ به این بخش از سخنان عارف تفسیر کرده اند: "خواهش ما در آستانه تشکیل دولت دوازدهم همراهی و هماهنگی با فراکسیون امید است و هیچ سهم‌خواهی نخواهیم کرد. انتظارمان از روحانی این است با شورای عالی اصلاح‌طلبان مشورت کند."
 
همچنین حمید ابوطالبی معاون سیاسی دفتر رییس جمهور نیز در توئیتی کنایه آمیز نوشت: «سه‌چیز طیره قدرت است، به وقت پیروزی: سیاست‌بازی در زمان تعامل؛ سیاست‌سازی به وقت تفاهم؛ سیاست‌سوزی به گاه حکمرانی؛ هشیار باشیم منشأ قدرت ملت است».

با وجود این واکنش ها به سخنان عارف او در پستی اینستاگرامی به این سخنان پاسخ داد.
 
او در یادداشت خود با مطرح کردن این سوال "چگونه می‌شود هماهنگی و همدلی بین مجلس و دولت بدون سهم‌خواهی فراهم شود؟" و با یادآوری خاطره از اولین کابینه دولت اصلاحات نوشت: «پیش از معرفی کابینه، برخی گمانه‌زنی‌ها حکایت از این داشت که به سختی می‌توان از مجلس پنجم رأی اعتماد گرفت و نقل‌قول‌هایی که در آن روزها مطرح می‌شد هم حکایت از همین رویه داشت. اما جریان اصلاحات که همواره به گفت‌وگو در ابعاد ملی قائل بوده است، پیش‌قدم شد و در جلسات منظمی با نمایندگان شریف مردم، در مجلس شورای اسلامی گفت‌وگو و رایزنی کرد. نتیجه این تعامل و همدلی، نه سهم‌خواهی بود و نه مجادلات تندِ رسانه‌ای. بلکه محیطی را فراهم کرد که وزرای پیشنهادی دولت آقای خاتمی که بنده هم یکی از آنها بودم، با رأی چشمگیری موفق به کسب رأی اعتماد شدند و تشکیل دولتی مطابق خواسته‌ها و مطالبات مردم محقق شد».
 
به این ترتیب جدال بر سر کابینه دوازدهم وارد فاز علنی شده است. اصلاح طلبان از یکسو هشدار می دهند و از سوی دیگر نزدیکان روحانی اصلاح طلبان را به سهم خواهی متهم می کنند.
 
عباس عبدی تحلیلگر مسائل سیاسی معتقد است هردو گروه بحث "سهم خواهی" را به شکل نادرستی مطرح کرده اند.
 
او گفت: «کار سیاست، بسیج و حمایت‌کردن نیروها پشت یک هدف و تلاش برای عملیاتی‌شدن و تحقق آن هدف است. اگر نیروهای سیاسی بخواهند انتخاباتی را انجام داده و بعد هم کابینه‌ای را شکل دهند، طبیعی است که این کابینه باید معرف نیروهایی باشد که می‌خواهد برای رسیدن به هدف بسیج کند».
 
این تحلیلگر مسائل سیاسی در ادامه افزود: «اگر من بخواهم یک کابینه تشکیل بدهم، حتما ملاحظات سیاسی‌ را درباره نیروهای بسیج‌شده رعایت می‌کنم. فردا نمی‌توانم بگویم شما سهم‌خواهی سیاسی می‌کنید، پس باید کنار بروید. بله؛ ممکن است کسی سهم‌خواهی شخصی کند و آن را پشت سهم‌خواهی گروهی پنهان کند، عکس این مطلب هم صادق است؛ یعنی کسی دنبال سهم‌خواهی شخصی است، ولی آن را در لفافه مخالفت با سهم‌خواهی دیگران پنهان می‌کند. بنابراین به جای این حرف‌هایی که جز نقار چیز دیگری ندارد، به نظرم بهتر است اجازه بدهند رئیس‌جمهور هرکسی را که می‌خواهد انتخاب کند؛ اما همیشه این آمادگی را داشته باشد که دیگران هم متناسب با انتخاب او درباره این انتخاب نظر بدهند. این یک حق دوطرفه است و فردا نمی‌توان به دیگران گفت این‌گونه نظر ندهید».

اما علی تاجرنیا فعال سیاسی اصلاح طلب نیز در این باره دیدگاه مشابهی دارد.
 
او به فرارو گفت: «متاسفانه یک سری کلمات در فرهنگ سیاسی ما بار منفی پیدا کرده اند، در حالی که در عرف سیاسی جوامع دموکراتیک به هیچ عنوان ضد ارزش نیستند. "سهم خواهی" یکی از آن واژه هاست.»

به گفته تاجرنیا: «در دنیا مرسوم است که رییس جمهور هنگامی که دولت تشکیل می شود از ظرفیت گروه هایی اصلی که حامی اش بوده اند، استفاده می کند و از آن ها برای حضور در دولت دعوت می نماید.»

این فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه  "متاسفانه از طرف کسانی که تا مغز و استخوان در دولت و قدرت هستند کلماتی همچون سهم خواهی بیرون می آید." افزود: «آنچه که مسلم است آقای روحانی پیروزی در انتخابات سال 92 و سال 96 را مدیون اصلاح طلبان و شخصیت های برجسته این جناح است. این جریان اصلاح طلبی بود که تمام قد پشت حسن روحانی ایستاد.»

تاجرنیا تاکید کرد که "اصلاح طلبان سهم خواهی نکرده اند و شرط هم نگذاشته اند اما انصاف و عدل حکم می کند، آقای روحانی از ظرفیت آنها که همیشه حامی او بوده اند استفاده کند."

تاجرنیا با بیان این که "اصلاح طلبان نگران میزان کارآمدی دولت روحانی هستند"، اظهار کرد: «خود آقای روحانی می داند که یکسری افراد در دولتش "پاشنه ها" را بر نکشیده بوند و آنچنان که باید و شاید عمل نکردند. متاسفانه بخشی از این افراد، همان گروه حلقه اول نزدیک به او هستند.»
 
این انتقاد پیش از این از سوی دیگر فعالان سیاسی نیز مطرح شده است. آنها معتقدند که نزدیکان به حسن روحانی و به طور مشخص اعضای حزب "اعتدال و توسعه" در کابینه ناموفق ترین چهره های کابینه بوده اند. از جمله این افراد علی جنتی بود که در میانه کار دولت یازدهم از وزارت ارشاد کنار گذاشته شد. به عملکرد محمد باقر نوبخت و محمود واعظی نیز انتقادات جدی وارد می شود. در کنار آن عملکرد نهاوندیان، و حسام و الدین آشنا نیز بارها مورد نقد قرار گرفته است. منتقدان می گویند این گروه به دنبال اثر گذاری بر چینش کابینه هستند. 

تاجرنیا افزود: «آقای روحانی باید اصلاح کابینه را از نزدیکان خود آغاز کند. متاسفانه اخباری از مذاکرات انتخاب وزرا به گوش می رسد که نگران کننده است. آقای روحانی اگر می خواهد مسیر شعارهای انتخاباتی را پیگیری کند باید از ظرفیت اصلاح طلبان استفاده نمایند.»

این فعال سیاسی اصلاح طلب اضافه کرد: «آقای روحانی با حمایت اصلاح طلبان پیروز انتخاب شد، بدنه ستادهای آقای روحانی را اصلاح طلبان تشکیل دادند. هرچند خود آقای روحانی با عملکردش و سمت و سوی سخنانش بسیار در انتخابات موثر بود اما نباید فراموش کرد که اصلاح طلبان گفتمان سازی کردند.»

او با تاکید بر اینکه "سهم خواهی را نادرست نمی دانم" اظهار کرد: «رویکرد اصلاح طلبان سهم خواهانه نبوده است. با این حال اخلاق سیاسی حکم می کند که آقای روحانی با حامیان اصلاح طلب در انتخاب کابینه مشورت کند.»

تاجرنیا اضافه کرد: «حلقه اول نزدیکان روحانی عمدتا از راست میانه هستند. این افراد در دور اول ریاست جمهوری روحانی موفق نبوده اند، با این حال شواهد نشان می دهد در دور دوم همچنان در کابینه حضور خواهند داشت. در کنار آن تلاش می کنند در چینش کابینه هم اثرگذار باشند. این موضوع اصلاح طلبان را نگران کرده است.»

ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
اصلاح طلبان نباید انقدر با هم اختلاف داشته باشن.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۶
آقاي روحاني اگر اين 4 سال را با راي مردم بازي كند مطمعن باشد كه از احمدي نژاد و جريان تندرو منفورتر خواهد شد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۶
اگر آقای خاتمی از روحانی حمایت نمی کرد واقعا شما رای میاوردید شما هر چی دارید از ما اصلاحاطلبانه بعد از مرگ آقای رفسنجانی اصلاحات عین کوه پشت روحانی بودند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۶
راستی یکی به زیبا کلام بگه یه شباهت دیگه بین روحانی وشهید بهشتی رو اضافه کننه به ته لیستش اونم این جمله شهید بهشتی که میگه ماشیفتگان خدمتیم نه تشنگان خدمت ضمنا آقای روحانی قبل از انتخابات ضمن تهدید به قوه قضایی میگه :اگه برادرم بازداشت بشه قبل انتخابات اعلام جنگ میکنم
م م
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
سخنان دکتر عارف کاملا منصفانه است
انتشار یافته: ۳۴
آسمانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
اصلاح طلبان نگران این هستند که میدونند توانایی قول های که دادند را ندارند و از حالا در پی ایجاد توجیح برای ناکارامدی های خود هستند.دنبال این هستند تا ضعف هایشان را که فقط تا مدتی میتوانند با غوغاسالاری بپوشانند بر گردن دیگری اندازند.از حالا دنبال زمینه چینی هستند
سلام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
اصلاحات منطقا باید پاسخگوی بی عملی و خرابیهای دولت گسترده اقتصادی سیاسی آقای روحانی باشد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۶
خرابیهای گسترده ی اقتصادی سیاسی آقای روحانی؟!!! خخخخخخخ
فقط یک برجام برای کل 8 سال روحانی کفایت میکنه. شما باید ممنون روحانی باشید چون اگر برجام نبود جمهوری اسلامی متلاشی شده بود....
آسمانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۶
ناشناس 14:52 خداوکیلی به این شعری که گفتی خودت خندت نگرفت؟؟؟؟؟؟اینقدر دور از منطق بود که حال جواب دادن واسه ادم نمیمونه
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
حق با تاجرنیا است..
امثال آشنا و نهاوندیان نباید در کابینه جایی داشته باشند،اینا همونایی هستند که گیوه ها رو برنکشیدند!!
سامان
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
چی میفرمایید؟
انتخابات این مهندسان به نفعشون تمام کردن!
آسمانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
بی چاره کسی که با طناب پوسیده قدرت طلبان به چاه رود.یاد خاتمی افتادم که وقتی ناکارامدی اصلاحات هویدا شد چجوری همین طرفداران دو اتیشه اش پشتش را خالی کردند و او را هو کردند و شاه سلطان حسین صفوی نامیدندش و طرح گذار از خاتمی دادند.اقای روحانی به هوش باش
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
بیچاره توئی که اینقدر دروغ میگی و تحریف حقایق میکنی اصلاحات کجا ناکارآمدی داشت کدام طرفدارش پشتش را خالی کرد کمتر چاخان کن
ناشناس
United States of America
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
""بی چاره کسی که با طناب پوسیده قدرت طلبان به چاه رود""

واقعن مصداق باز دوره مموتی خان شماست . از متکی گرفته تا ترکان و زنجانی و غیره ..... ببین چند نفر با طناب قدرت طلبان ان زمان به چاه رفتند و بیرون نیومدند !!!
آسمانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۶
ناشناس 11:42 بیچاره اون های هستند که نمیخواهند واقعیت را قبول کنند.اگر سن و سال شما به دوران اصلاحات قد میداد یا از بزرگترهات بپرسی همه چیز برات معلوم میشه
آسمانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۶
ناشناس 12:49.عمو جون اخه چرا پول تو جیبیت رو خرج میکنی برای اینترنت و این کامنت های بی ربط را میگذاری؟؟؟؟؟بشین درست رو بخون چند سال دیگه باید کنکور بدی؟؟؟؟میگم زیباکلام پارادوکس در گفتارش است از یک طرف از پوزیتیویسم میگه از یک طرف از دنیایی اخرت از یک طرف از لیبرالیسم میگه از یک طرف... بعد میایی نظر میدی از نرمش قهرمانانه میگی.اخه چه ربطی داره؟؟؟؟میتونی دو خط از پوزیتیویسم و لیبرالیسم و... بنویسی که تندی میپری وسط نظر میدی؟؟؟؟اصلا دوتا کتاب از زیباکلام خوندی که ازش دفاع میکنی؟؟؟؟؟عمو جون چرا وقتی از چیزی سر در نمیاری حرف بی ربط میزنی؟؟؟؟؟میگم برای قراردادهای تجاری بین المللی از مراکز دانشکاهی و تخصصی نظرخواهی میکنند میگی کمیسونی در وزارت خارجه وجود دارد که.... پسر جون اول برو از چندتا استاد دانشگاه سوال کن برو چندتا مقاله علمی بخون این صحبت های مسخره اخه چیه.میگی رفیقات لوله کشیدند از کجا تا کجا و... عزیزم پیمانکار تعیین نمیکنه چه طرحی کجا اجرا شود پیمانکار فقط اجرا میکند.تو این بدیهیات را هم حتی نمیدونی؟؟؟؟چقدر بدبخت و پیش پا افتاده شده دنیایی سیاست که هر کسی با این سطح سواد و فرهنگ و ادب به خودش اجازه میده هر اراجیفی سر هم کند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
اصلاح طلبا دنبال قدرت و منفعت هستن، به هر قیمتی ... توی این مسیر شدیدا دیکتاتور و اقتدار گرا هم هستن... حتی به خودشون هم رحم نمیکنن! رفتار دیروزشون با خاتمی (شاه سلطان حسین صفوی) رفتار امروزشون با عارف و رفتاری که فردا با امثال جهانگیری و روحانی و ... خواهند داشت!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
آقای روحانی خودشم میدونه که رای ما نه به او بلکه به دلیل حمایت عناصر مثبت اصلاح طلب و تحول خواه از او بود. بنابراین خواسته اکثریت مردم انتخاب وزرایی است که دست به اصلاح امور یا تحول در آن زمینه ( مانند وزارت آموزش و پرورش و اقتصاد ) بزنند. وگرنه مردم عاشق چشم و ابروی کسی نیستند که!!....
پیام
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
عجبی صدای اعتراضی از دکتر عارف بلند شد !در واقع دولت روحانی سعی دارد هر دو جناح را راضی نگه دارد اما در این میان فشار و هیاهوی اصولگرایان بر دولتبسیار بیشتر است تا از لحاظ روانی دولت را بیشتر بسمت برآورده کردن خواسته های خودشا ن بکشانند .بنابراین اصلاح طلبان باید متحدانه سیاست فشار از پایین و چانه زنی از بالا را در مقابل هیاهوی اصولگرایان تندرو در پیش بگیرند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
نخير نگران اين هستن كه اصولگرايان بتونن از دولت سهم خواهي كنن با وحودي كه از رقيب روحاني حمايت كردند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
آقای روحانی حداقل این آقای دست بوس را دیگه نبینیم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
زین کاروانسرای بسی کاروان گذشت--ناچار کاروان شما نیز بگذرد
درمملکت چوغرش شیران گذشت و رفت --این عوعو سگان شما نیز بگذرد
آب اجل که هست گلوگیرخاص وعام --بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد
بر تیر جورتان ز تحمل سپر کنیم-- تا سختی کمان شما نیز بگذرد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
لذت بردم شعر زیبایی بود وصف همه دوران است ای کاش شاعرش رو معرفی کنی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۶
سیف فرغانی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
من معتقدم کلید نجات کشور در جیب جناح خاصی نیست که رئیس جمهورشان بیاید و کشور را نجات دهد !!!
در زمان تمامی رئیس جمهور ها کشور دچار بحران های خاص خود شده و ملت تحت فشار بودن ...
از قدیمی ها بپرسید حتی در زمان آقایان هاشمی و خاتمی هم مشکلات داشتیم حتی بیشتر هم بود !!!
بنظرم دست از لجبازی برداریم و بیشتر روی فرهنگ ملت کار کنیم , سفره ها کوچیک بشن و برای جوانان اشتغال زایی کنید , شرایط ازدواج فراهم بشه جوان به افسردگی , استرس و انزوا دچار نشه و متاهل ها از زور فشارهای جامعه به طلاق دچار نشن ...
جاوید
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
همه جای دنیا استفاده از نیروهای حامی مرسوم است. دکتر روحانی برای موفقیت در دولت آینده ناچار به استفاده از نیروهای اصیل اصلاح طلب است. دکتر فرجی دانا و دکتر نجفی که به ناحق در مجلس گذشته رد صلاحیت شدند نمونه‌های کوچکی از این ظرفیت هستند.
میرحسین
United States of America
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
نه اصلاح طلبان میتونند مشکلات کشور را حل کنند چون هم با قدرتی قویتر از خود در کشور مواجه هستند. که از پسشان بر نمی آیند
اصولگراها هم منابع کشور را در 8 سال به باد دادند.
در هرحال کشور به جز این دو جناح که گزینه دیگری نداره و روحانی هم اسماً اعتدالگراست ولی رسما اصلاح طلبه در نهایت برای نظام و کشور خطرناکه در صورتیکه نتونه مشکلات را حل کنه
مرتضی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
اللهم عجل لولیک الفرج
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۶
یادش بخیر دکتر شهید بهشتی تشنه گان قدرت روشناختیم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
آقا جون " اتحد یتحد اتحاد" یادتون نره. دشمن زیاد دارید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۶
ره بابا جون دشمن زیاد دارید البته بزرگترین دشمن نفس وجاه طلبیه که بقولی وسیله هدف رو توجیه میکنه موندم با اینهمه گرو کشی وتشنگی خدمت کی بفکر مبارزه با فساد ومشلات جونها میفتید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
اصلاح طلبان همیشه گول آطزاداندیشی خودشون را میخورند و به نوعی سادگی میکنند. در عالم سیاست همین رفتاری که اصولگرایان و اعتدالیون میکنند درسته. البته بماند که اصلاح طلبان در زمان مجلس ششم فرصت سوزی بزرگی کردند و سابقه خود را خراب نمودند ولی الان حق مسلم جامعه اصلاح طلب تاثیرگذاری قوی در چینش کابینه است و روحانی اگر نخواهد که وزن بیشتری به اصلاح طلبان دهد، کار بسیار دشواری خواهد داشت ضمن اینکه به شدت از محبوبیت او کاسته شده و این به نفع جریان رقیب در انتخابات مجلس بعدی و ریاست جمهوری سیزدهم خواهد بود.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
آنکس که بداند و بخواهد که بداند
خود را به بلندای سعادت برساند
آنکس که بداند و بداند که بداند
اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
آنکس که بداند و نداند که بداند
با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
آنکس که نداند و بخواهد که بداند
جان و تن خود را ز جهالت برهاند
آنکس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابدالدهر بماند
آنکس که نداند و نخواهد که بداند
حیف است چنین جانوری زنده بماند
مسعود
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
امکانش هست گزارش درباره این حزب بسیار وزین و نیروهاش و هوادارانش بنویسید. لب مطلب همین است که اعضای این حزب با چاپلوسی از نوع دست بوسیدن و مدح و ذم افراد و از تاکتیک برادر عزیزمان جناب شریعتمداری کیهان(حمله به جای دفاع) که در شیوه با توجه به خاستگاه آقای آشنا و شریعتمداری یکسان است دنبال سهم خواهی هستند و آن شعر معروف جه کافر همه را به کیش خود پندارد. جناب آشنا یادتان نرود که آقای روحانی با اعتبار 90 درصدی اصلاح طلبان پیروز انتخابات شد نه با حمایت حزب چند نفره اعتدال و توسعه و شما