bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۳۸۰۷۴
روزنامه آمریکایی

تکریم نظامیان آمریکایی به خاطر کمک به آزادی ملوانان بازداشتی در ایران

حتی پس از آزاد شدن ملوانان، پرواز پایتون ۷۲ ادامه یافت. ری‌نولدز ادعا کرده خدمه این پرواز اطلاعات "بی‌سابقه‌ای" درباره تاکتیک‌ها، تکنیک‌ها و شیوه عمل ایرانی‌ها جمع کرده‌اند که می‌تواند در آینده مفید باشد.

تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۰۵ آذر ۱۳۹۶
تکریم نظامیان آمریکایی به خاطر کمک به آزادی ملوانان بازداشتی در ایران

فرارو- نظامیان نیروی هوایی آمریکا به خاطر کمک به آزادی ملوانان این کشور که در ایران بازداشت بودند، تکریم شدند.

به گزارش فرارو به نقل از روزنامه آمریکایی اوما‌ها هرالد ورلد، هنگامی که دو قایق از نیروی دریایی آمریکا در ۱۲ ژانویه ۲۰۱۶ در آب‌های ایران در خلیج فارس توسط نیروی‌های نظامی ایران دستگیر شدند، شهرت نیروهای دریایی آمریکا لکه‌دار شد. 

ملوانان آمریکایی در اثر تحرکات دیپلماتیک پس از ۱۵ ساعت آزاد شدند. 

در جریان این واقعه، خدمه هواپیمای آر سی ۱۳۵ مستقر در پایگاه هوایی اففیوت، طی پروازی به نام پایتون ۷۲ برای چند ساعت ملوانان و اسیرکنندگان آنان در دریا را زیر نظر گرفتند و "اطلاعات کلیدی" را در اختیار نیروهای آمریکایی قرار دادند.

۱۹ نفر از خدمه این پرواز و نیز پنج نفر طراحی کننده ماموریت؛ جایزه انجمن اُمالی نیروی هوایی سال ۲۰۱۶ را کسب کردند. این جایز "خدمه (پرواز) شناسایی سال" نام دارد. در شش سال گذشته، این پنجمین بار است که خدمه پایگاه نیروی هوایی اففیوت این جایزه را کسب می‌کنند.

سرهنگ جورج مارتی ری‌نولدز، فرمانده سابق ناوگان وینگ ۵۵ در نامه نامزد کردن این خدمه  برای دریافت جایزه نوشت: "این خدمه سرسختی و مهارت هوایی والایی در حین انجام عملیات پشتیبانی جنگی پایدار در حمایت از نیروهای ائتلاف، از خود نشان دادند."

خدمه این پرواز از پایگاه العدید قطر عملیات را انجام دادند. هنگامی که خبر بازداشت ملوانان آمریکایی توسط ایران منتشر شد، این خدمه از یک روز مرخصی می‌آمدند. 

قایق‌های ملوانان آمریکایی که توسط ایران بازداشت شدند، معمولا نزدیک سواحل عملیات می‌کنند.

طبق برنامه قبلی، خدمه پایتون ۷۲، قرار بود در تاریخ ۱۳ ژانویه از عملیات در افغانستان پشتیبانی کنند. اما هنگامی که رئیس تیم برنامه‌ریزی این گروه خبر بازداشت ملوانان را شنید، اجازه مشارکت در عملیات نجات این ملوانان را از ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا گرفت. دلیل این تصمیم این بود، خدمه این پرواز امکاناتی مانند ردیابی رادیو و دیگر سینگال‌های الکترونیکی و نیز مترجمانی را در اختیار داشتند.

این روزنامه آمریکایی ادعا کرد که خدمه این پرواز در یک مدار ناشناخته در نزدیکی جزیره فارسی پرواز کردند و بر سیگنال‌های ایرانیانی که ملوانان را بازداشت کرده بودند، تمرکز کردند. آنها، اطلاعات فوری را به وزارت خارجه آمریکا ارسال کردند. این اطلاعات به جان کری، وزیر خارجه وقت آمریکا کمک کرد که درباره آزاد کردن ملوانان بازداشتی مذاکره کند.

زمانی که توافق تحویل ملوانان انجام شد، خدمه پایتون ۷۲ بر تحویل این ملوانان نظارت کردند. ایرانی‌ها مرتبا محل آزاد کردن ملوانان را تغییر می‌دادند و دلیل این امر را به شرایط بد جوی نسبت می‌دادند. این تغییرات مکرر، مقامات آمریکایی را به شک انداخت تا اینکه خدمه پایتون ۷۲ تایید کردند که دلیل این تغییر واقعا شرایط بد جوی بود.

حتی پس از آزاد شدن ملوانان، پرواز پایتون ۷۲ ادامه یافت. ری‌نولدز ادعا کرده خدمه این پرواز اطلاعات "بی‌سابقه‌ای" درباره تاکتیک‌ها، تکنیک‌ها و شیوه عمل ایرانی‌ها جمع کرده‌اند که می‌تواند در آینده مفید باشد.

در سپتامبر گذشته، این خدمه برای دریافت جایزه‌شان به منطقه آرلینگتون در ویرجینیا سفر کردند.

ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۶
اشتباهشون این بوده که در اصل باید از جان کری که دستور داد به ظریف که ملوانای حقیر آزاد بشن و ظریف بخاطر رویای توافق با یهود به نام برجام پیگیر آزادی ملوانا شد و شخص روحانی و البته امروز دیدیم که برجام کابوسی است که رویا می نمود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۶
می خوان صورتشون با سیلی سرخ نگه دارن.چهارتا گشت ایرانی با جنگ افزاری های صد سال پیش بدون هیچ گونه توانایی خاصی بدون هیچ گونه راداری افسران نیرو دریایی به زانو در اوردن طرف اومده می گه ما شنود می کردیم ایرانی ها چی می گفتن.ایرانی ها می گفتن: بابا مواضب باشید چیزیشون نشه سر برامون درست بشه عجب اشتباهی کردیم گرفتیمشون...
ali
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۶
زحمت کشیدند!آب وهوا را از هواشناسی ما میپرسیدند دقیق میگفتیم! تاکتیکهای ایران را هنوز خودمان هم نمیدانیم ! بعد این اساتید چه جوری کشف کردند!بهتره بدانند تاکتیک های نیروهای ما منحصر به فرده!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۵
یک سوال.اگر یک آدم نابینا اشتباهی از مرز یک کشور عبور کنه عقل حکم می کنه حداقل چند روز طول می کشه که با وجود شواهد آزاد شود..حالا چطور است که دو قایق تا دندان مسلح وارد آبهای ما شدند،اما بیست وچهار ساعت هم بازداشت نشدند؟فراروی عزیز اگر در این مورد توضیح دهید،ممنون
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۵
برادر گرامی چرا در لفافه صحبت می کنی.مگر چه کردند.که اینقدر تقدیر شدند؟.
انتشار یافته: ۵
bato-adv
bato-adv
bato-adv