bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۴۲۸۹۸

هشدار مقام بریتانیایی درباره نفوذ فراماسون‌ها

وایت پس از چندین سال ریاست بر تشکل فدراسیون پلیس، روز دوشنبه از سمت خود کناره گیری کرد. او به گاردین گفته از "نفوذ پیوسته" فراماسون‌ها نگران است.

تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۱۲ دی ۱۳۹۶
هشدار مقام بریتانیایی درباره نفوذ فراماسون‌ها

فرارو- یک مقام بریتانیایی درباره نفوذ جمعیت سری فراماسون‌ها در بریتانیا هشدار داد.

به گزارش فرارو به نقل از روزنامه گاردین، ستیو وایت، رئیس سابق فدارسیون پلیس بریتانیا با اشاره به نفوذ فراماسون‌ها در پلیس این کشور گفت: اعضای فراماسون مانع انجام اصلاحات می‌شوند و نفوذ آنان در این دستگاه مانع ترقی زنان و سیاه‌پوستان می‌شود.

وایت پس از چندین سال ریاست بر تشکل فدراسیون پلیس، روز دوشنبه از سمت خود کناره گیری کرد. او به گاردین گفته از "نفوذ پیوسته" فراماسون‌ها نگران است.

منتقدان فراماسون‌ها می‌گویند این سازمان سری منافع اعضایش را بر منافع عامه ترجیح می‌دهد. فراماسون‌ها این اظهارات را رد می‌کنند.

وایت به گاردین گفت: آنچه که مردم در زندگی خصوصی‌شان انجام می‌دهند، به خودشان مربوط است، اما زمانی که بر روی کار آن‌ها تاثیر می‌گذارد، این امر مسئله‌دار می‌شود. مناسبت‌هایی وجود داشت که برخی از همکاران من، به فراماسون‌ها مشکوک شدند که مانع اصلاح می‌شوند.

سر کنت نیومن، یکی از ماموران درگذشته پلیس متروپولیتن، مخالف حضور فراماسون‌ها در پلیس بود.

وایت اگر چه نام‌هایی را ذکر نکرد، اما فراماسون بودن برخی از شخصیت‌های کلیدی در شعبه‌های فدراسیون پلیس محلی را انکار نکرد.

وایت افزود: این مسئله به اعتماد و اعتماد به نفس مربوط می‌شود. کسانی هستند که فکر می‌کنند مامور پلیس و فراماسون بودن، ضرورتا ایده خوبی نیست. برای من عجیب است که برخی از نمایندگان مهم در سازمان (فدراسیون پلیس)، فراماسون هستند.

فراماسون‌ها هرگونه تضاد بین فراماسون بودن و پلیس بودن را رد می‌کنند.

مایک بیکر، سخنگوی لُژ اعظم متحد، (یکی از تشکیلات فراماسونری) گفت: چرا تضاد وجود داشته باشد؟ این مثل این می‌ماند که بگوییم بین عضو بودن در یک سازمانی و عضو بودن در پلیس تضاد وجود داشته باشد.

بیکر افزود: ما یک سازمان موازی هستیم. ما در این سازمان‌ها به شکل متناسب جای می‌گیریم و اصول و ارزش‌های والایی داریم.

بیکر گفته، درب عضویت در تشکیلات فراماسونری برای همه باز است و تنها مسئه مورد نیاز، "اعتقاد به بودن اعظم" است. او اعلام کرده که تعدادی از افسران پلیس فراماسون بوده‌اند. یکی از آنها، جان تولی بوده که تا ریاست فدراسیون پیش رفت و پس از بازنشستگی از پلیس، اکنون یکی از مدیران لُژ اعظم متحد در انگلیس است.

فرمانسون‌ها در پلیس به سرپوش گذاشتن برای همکاران‌شان و ترقی دادن‌ها به آن‌ها متهم شدند.

وایت گفت: برخی از نمایندگان زن، درباره نفوذ فراماسون‌ها در فدراسیون نگران بوده‌اند.
bato-adv
bato-adv