bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۴۳۴۰۲

رضایی: ناآرامی‌ها با طراحی برادر زن صدام رخ داد

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه حادثه آشوب‌های اخیر دارای دو سابقه بود، گفت: چند ماه پیش در اربیل اتاق عملیاتی تشکیل شد که مسئولیت آن با مایک‌آندریا رئیس ویژه عملیات سازمان سیا بود که بر روی پرونده ایران کار می‌کرد.

تاریخ انتشار: ۱۶:۱۴ - ۱۶ دی ۱۳۹۶

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه حادثه آشوب‌های اخیر دارای دو سابقه بود، گفت: چند ماه پیش در اربیل اتاق عملیاتی تشکیل شد که مسئولیت آن با مایک‌آندریا رئیس ویژه عملیات سازمان سیا بود که بر روی پرونده ایران کار می‌کرد.

به گزارش خبرگزاری‌ها، محسن رضایی امروز شنبه با اشاره به موضوعات مورد بحث در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: در جلسه امروز مقرر شد کمیسیون سیاسی، دفاعی، امنیتی مجمع تشخیص به همراه کمیسیون اقتصادی آن جلساتی را داشته باشند و هم موضوع نارضایتی‌های اخیر و هم سواستفاده دشمنان از آن را مورد بررسی قرار دهند و پیشنهادات خود را به مجمع ارائه کنند.

وی افزود: حادثه آشوب‌های اخیر دارای دو سابقه بود، چند ماه پیش در اربیل اتاق عملیاتی تشکیل شد که مسئولیت آن با مایک‌آندریا رئیس ویژه عملیات سازمان سیا بود که بر روی پرونده ایران کار می‌کرد؛ همچنین در این اتاق عملیات رئیس دفتر پسر صدام و برادر زن صدام نیز به همراه نماینده‌ای از عربستان سعودی و نماینده منافقین نیز حضور داشتند؛ بحث‌هایی نیز در مورد حضور داشتن نماینده امارات هم در این اتاق عملیات مطرح است که ما در حال بررسی آن هستیم.

اهم اظهارات رضایی به شرح زیر است:

*این اتاق عملیات آنها تاریخ عملیات را اواخر آذرماه در نظر گرفتند که با استفاده از فضای مجازی کارشان را شروع کنند و تا بهمن به زعم خود کار نظام را تمام کنند. اسم پروژه را استراتژی همگرایی نتیجه بخش گذاشتند. این هماهنگی‌ها انجام شد وفکر می کردند در مرحله اول شهرهای ایران را از کنترل نظام خارج می کنند. بعد از آن می خواستند اسلحه وارد کشور کنند که با به جای گذاشتن کشته‌ها بتوانند تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کنند. از آن طرف هم منافقین وارد کشور شوند و با کمک خواستن از کشورهای اروپایی و دیگر کشورها، امنیت کشور ما را به هم بزنند.

* آن‌ها در مرحله اول فکر می‌کردند شهر‌های ایران از کنترل نظام خارج می‌شود؛ از این رو در مرحله بعد قصد داشتند اسلحه وارد کشور کنند و تعدادی از مردم را به کشتن دهند و سپس امریکا با فشار وارد آوردن به شورای امنیت از این شورا مصوبه حقوق بشری علیه ایران بگیرد و بدین ترتیب تحریم‌های جدیدی وضع کنند.در مرحله دوم نیز قصد داشتند منافقین را وارد عمل کنند و سپس اروپایی‌ها را نیز با خود همراه سازند و این کلیت سناریوی اربیل بود.

*نقشه کشیدن برای این حادثه از چند سال پیش شروع شد؛ در جلساتی که منافقین ترتیب می‌دادند و مسئولان امنیتی عربستان سعودی و برخی سلطنت‌طلبان نیز به این جلسات وصل شده بودند.

* تقریباً رد همه کسانی را که از نظام و انقلاب سیلی خوردند در حوادث اخیر مشاهده می‌کنیم؛ تصور آن‌ها این بود که مردم از نظام خسته شده‌اند بنابراین با محوریت سلطنت‌طلبان و منافقین جلو آمدند و قصد داشتند با سوار شدن بر روی موج نارضایتی مردم به نظام آسیب برسانند؛ آن‌ها همچنین چنین برآورد کرده بودند که اگر هم موفق به براندازی نظام نشوند برای فشار اقتصادی و ضربه زدن به ملت ایران چند تحریم از شورای امنیت علیه ایران اخذ کنند.

*{درباره دلایل و عوامل شکست پروژه آشوب در ایران}: در اولین اتفاق، یک اجماع سیاسی در کشور ایجاد شد و جناح‌های سیاسی کشور و همچنین قوای سه‌گانه با هم متحد شدند و علیه این پروژه همگرایی پیدا کردند؛ این امر آن بخش از توطئه دشمنان را که فکر می‌کردند میان جناح‌های سیاسی کشور و قوای کشور به واسطه اعتراضات مردمی اختلاف می‌افتد، خنثی کرد. دشمنان و طراحان پروژه آشوب در ایران انتظار داشتند که با تشویق مردم به تخریب اموال عمومی باعث تهییج آن‌ها شوند، اما در عمل مشاهده کردیم که مردم صف خود را جدا کردند و به آشوبگران و ضدانقلاب نپیوستند.

*عامل سومی که پروژه دشمنان علیه ملت ایران را خنثی کرد اختلافی بود که بین سلطنت‌طلبان و منافقین پیش آمد؛ منافقین از هفتم دی به بعد مشاهده کردند که شعار‌های سلطنت‌طلبان در حال غلبه پیدا کردن است بنابراین آن‌ها برای گرفتن ابتکار عمل در دست خود سعی کردند از طریق فضای مجازی و وارد کردن نیرو‌های خود بر دامنه خشونت بیفزایند که در این نقشه نیز ناموفق بودند.

* تعداد زیادی از سرشاخه‌های منافقین و سلطنت‌طلبان که مخفیانه عمل می‌کردند مشخص شده‌اند و مسئولان اطلاعاتی و امنیتی کشور سر فرصت توضیحات بیشتر را در این رابطه ارائه خواهند کرد.در حال حاضر صف‌بندی‌ها کاملاً مشخص شده است و در جلسه امروز مجمع نیز بر این موضوع تأکید شد که مسئولان باید به‌صورت عملی به مشکلات مردم و کشور رسیدگی کنند.

* در جلسه امروز مجمع تأکید شد که رسانه‌ها بازوی پرتوان ملت ایران هستند و باید کمک کنند و نباید منفعل باشند؛ همچنین تأکید شد که مسئولان کشور باید اطلاعات را در اختیار رسانه‌ها قرار دهند تا ما در این جنگ رسانه‌ای که با پول عربستان و امریکا تزریق شده، قدرتمند باشیم.

* رسانه‌ها باید به مردم اطلاع‌رسانی کنند که هدف نهایی امریکا آن بود که با کشته شدن چند ایرانی تحریم‌های جدیدی را علیه ملت ایران تحمیل کند و این امر موضوع مهمی است که مردم بدانند امریکایی‌ها از پس این حوادث تحریم بیشتر علیه ملت ایران را می‌خواستند چرا که به این نتیجه رسیده‌اند نمی‌توانند در جهت براندازی نظام کاری کنند.

* اساس نظام ما مردم هستند؛ مدت‌هاست بین مردم و مسئولان فاصله افتاده است؛ اینکه مسئولین در اتاق‌های دربسته، دلسوزانه برای مردم تصمیم بگیرند کافی نیست بلکه باید این دلسوزی را با مردم در میان بگذارند.