bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۴۹۱۴۶

عروس امام: «دختران انقلاب» رفتار قانونی کنند

فاطمه طباطبایی: من معتقدم زنان می‌توانند در ورزشگاه‌ها حضور داشته باشند و اگر به نظر برخی از بزرگان شرایط ورزشگاه‌ها با شأن زنان ایرانی نامناسب است باید مسئولان مربوطه این امکانات و ساختارهای فیزیکی ورزشگاه‌ها را به شکلی فراهم کنند؛ نه آنکه صورت مساله را حذف کنیم.

تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۶

روزنامه آرمان با دکتر فاطمه طباطبایی مصاحبه ای انجام داده است.

بخشی از این مصاحبه را می خوانید:

دیدگاه شما درباره حضور زنان در ورزشگاه‌ها چیست؟

من معتقدم زنان می‌توانند در ورزشگاه‌ها حضور داشته باشند و اگر به نظر برخی از بزرگان شرایط ورزشگاه‌ها با شأن زنان ایرانی نامناسب است باید مسئولان مربوطه این امکانات و ساختارهای فیزیکی ورزشگاه‌ها را به شکلی فراهم کنند؛ نه آنکه صورت مساله را حذف کنیم.

دیدگاه شما درباره دختران موسوم به خیابان انقلاب که در اماکن عمومی کشف حجاب می‌کنند، چیست؟

به نظرمن قانون محترم است و اگر کسی قصد دارد دیدگاه‌ها و مطالبات خود را به گوش مسئولان برساند، پسندیده آن است که از راه‌های قانونی این کار را انجام بدهد و البته این حق طبیعی هر کسی است.

اگر امام امروز زنده بودند با چه ناهنجاری‌ها و مسائلی در جامعه مبارزه می‌کردند؟

امام با تیزهوشی خاصی که داشتند نمی‌گذاشتند خیلی از اتفاقات رخ بدهد، نمونه‌ای را که خود شاهد آن بودم نقل می‌کنم. پس از پیروزی انقلاب امام به قم مهاجرت کردند والبته همان‌طور که می‌دانید قصد نداشتند در مسائل کشورداری دخالت مستقیم داشته باشند و به روحانیون نیز توصیه می‌کردند که در پست‌های دولتی دخالت نکنند. امام حتی با تشکیل حزب توسط روحانیون نیز موافق نبودند. هنگامی که در پاریس حضور داشتند برخی از روحانیون و ازجمله آیت ا... بهشتی که همواره رویکرد تشکیلاتی داشتند و با همراهی آیت‌ا...هاشمی، باهنرو موسوی‌خوئینی‌ها قصد تشکیل حزب داشتند. این پیشنهاد توسط آقای موسوی‌ها با امام مطرح شد و امام در پاسخ به آقای موسوی‌خوئینی‌ها عنوان کردند که با تشکیل حزب توسط روحانیون موافق نیستند. دلیل اصلی این مساله نیز آن بود که همواره در همه مناقشات سیاسی و اجتماعی روحانیون بین گروه‌های دیگر داوری می‌کردند. به همین دلیل نیز اگر روحانیون یک طرف دعوای سیاسی در کشور قرار می‌گرفتند مشخص نبود که چه کسی قرار است در این دعوا نقش داوری ایفا کند. امام معتقد بودند که روحانیون باید نقش اصلاح‌گرانه در امور اجتماعی و سیاسی داشته باشند.

ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۸
خوبه که قرار بر این بوده که روحانیون در مسائل سیاسی دخالت نکنن اینجوری شده ! اگه قرار بود که در مسائل سیاسی دخالت کنن چی می شد؟!
علی
Germany
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۸
فرمودند: "دختران انقلاب رفتار قانونی کنند."
قاون؟!!! ایران؟!!!!
خخخخخخخخ
ناشناس
Germany
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۸
حاج خانم یعنی کجا برن بگن ما به حجاب اجباری اعتراض داریم؟! یه چی میفرمایید شما هم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۸
ايشون در سوئيس زندگي مي كنند؟ آيا؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۸
چه كسي به قانون اهميت ميدهد؟؟؟ يك كلام رييس جمهور گفت اصل 59 هنوز داره فحش ميخوره مخصوصا از تريبون نماز جمعه!! نكنه فقط عده ايي بايد تن به قانون دهند و بقيه آزادند. من كه هيچ چيز ندارم قانون هم روش.
انتشار یافته: ۱۰
ایران آباد و آزاد
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۸
{(می‌دانید قصد نداشتند در مسائل کشورداری دخالت مستقیم داشته باشند و به روحانیون نیز توصیه می‌کردند که در پست‌های دولتی دخالت نکنند.)}
رویه ای که الان اجرا نمی شود و به نظر می رسد بیشتر اختلافات و در جا زدن ها و منزوی شدن ما همین یک جمله است که تقریباً تعطیل شده است.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۸
چرا چیزی که چهل سال قبل رویش منعی وجود نداشت رو قانون کردید که امروز شما که انقلاب را رقم زدید بیایید و بگویید که اینان معترضان به حق اند
ناشناس
United Arab Emirates
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۸
اگر را حل قانونی برای خواست مردم وجود نداشته باشد چی ؟ خواست مردم مقدم بر قانونه و قانون باید مطابق خواست مردم عوض شود.
ایرج
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۸
روش اصلاحکرانه همان چیزی که سیدمحمدخاتمی درنظردارند...یا...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۸
یعنی استمرارگرانه؟؟؟ اصلاحات چی دقیقا؟؟؟