bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۵۸۱۱۶

فوت یک بیمار از ۴مورد ابتلا به تب کنگو

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت در خصوص موارد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو از ابتدای سال ۹۷ تا کنون، گفت: ۴ مورد ابتلا به این بیماری داشتیم.

تاریخ انتشار: ۰۷:۲۸ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۷

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت در خصوص موارد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو از ابتدای سال ۹۷ تا کنون، گفت: ۴ مورد ابتلا به این بیماری داشتیم.

به گزارش مهر، دکتر محمد مهدی گویا، افزود: یک مورد از بین این ۴ مورد ابتلا، به رغم همه اقدامات درمانی بیمارستان، فوت کرد.

وی با تاکید بر ضرورت آموزش پیشگیری و اطلاع رسانی در مورد تب کریمه کنگو به افرادی که با دام سر و کار دارند، گفت: افرادی که دام نگهداری می کنند و یا دام ذبح می کنند و یا در کشتارگاه کار می کنند به منظور عدم ابتلا به تب کریمه کنگو باید مراقبت های لازم را انجام دهند.

گویا با بیان این مطلب که نگهداری و کشتار دام باید به صورت مدرن و بهداشتی انجام شود، افزود: اگر فردی بخواهد در کنار خیابان یا جاده بدون رعایت استانداردهای بهداشتی اقدام به ذبح دام کند ممکن است به این بیماری مبتلا شود.

وی با بیان اینکه با خوردن گوشت دام کسی مبتلا به بیماری تب کریمه کنگو نمی شود، افزود: افرادی که با خون و ترشحات دام آلوده سروکار دارند و ترشحات و خون دام روی بدن آنها می ریزد و داخل مخاط فرد می شود به این بیماری مبتلا می شوند.

گویا با تاکید بر اینکه کنه ای که روی بدن دام آلوده می نشیند می تواند ناقل تب کریمه کنگو باشد، افزود: چنانچه این کنه، بدن انسان را نیش بزند می تواند فرد را مبتلا به این بیماری کند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر تاکید کرد: پرسنل درمانی اعم از پزشک و پرستار باید در مواجهه با بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو ، نکات بهداشتی و اصول استاندارد حفاظت فردی را رعایت و انجام دهند تا به این بیماری مبتلا نشوند.

گویا با اشاره به اینکه شناسایی ‌دام مبتلا به تب کریمه کنگو بسیار دشوار است، افزود: حتی متبحرترین افراد نمی توانند این بیماری را در دام شناسایی کنند بنابراین باید تمام نکات بهداشتی را در هنگام تماس با دام رعایت کنید.

bato-adv
bato-adv
bato-adv