در چنین شرایطی بدیهی خواهد بود که آنان تلاش کنند تا در کنار تحریمهای اقتصادی، روابط ایران با سایرکشورهای جهان به ویژه همسایگان را محدود و محدودتر کنند. بر همین اساس من تصور میکنم که در پشت پرده این مواضع العبادی میتوان نقش آمریکا یا همین طور عربستان را جست.
یک کارشناس بین الملل و فعال سیاسی اصولگرا گفت: من تصور میکنم که روابط ایران و عراق سابقه بلند تاریخی، قومی، مذهبی و سیاسی دارد و بر همین اساس فکر میکنم که روابط ایران و عراق در نهایت به رغم تمام تلاش و لابی آمریکا و عربستان، شاید برای مقطعی دچار حاشیه هایی شود ولی در نهایت برقرار خواهد ماند.
حسین کنعانیمقدم در گفتوگو با شفقنا، با اشاره به مواضع اخیر حیدر العبادی درباره تحریمهای احتمالی ایران، گفت: من تصور میکنم که این مواضع بیشتر ماهیت سیاسی داشت و در حالی که پارلمان عراق و مقامات رسمی این کشور و حتی وزارت خارجه عراق مواضعی متفاوت با العبادی نسبت به ایران اتخاذ کردند، نمی توان صحبت های العبادی را خیلی جدی و نگران کننده دانست.
این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به این پرسش که چه عواملی باعث شد تا نخست وزیری عراق چنین مواضعی را نسبت به ایران ابراز کند، تصریح کرد: در شرایط کنونی ایالات متحده آمریکا و متحدان آن در منطقه تلاش میکنند تا ایران را با اعمال تحریمهای اقتصادی به عقب نشینی از مواضع خود مجاب کنند.
وی افزود: در چنین شرایطی بدیهی خواهد بود که آنان تلاش کنند تا در کنار تحریمهای اقتصادی، روابط ایران با سایرکشورهای جهان به ویژه همسایگان را محدود و محدودتر کنند. بر همین اساس من تصور میکنم که در پشت پرده این مواضع العبادی میتوان نقش آمریکا یا همین طور عربستان را جست.
کنعانی مقدم در پاسخ به این پرسش که آینده روابط ایران و عراق چگونه خواهد شد، تاکید کرد: من تصور میکنم که روابط ایران و عراق سابقه بلند تاریخی، قومی، مذهبی و سیاسی دارد و بر همین اساس فکر میکنم که روابط ایران و عراق در نهایت به رغم تمام تلاش و لابی آمریکا و عربستان، شاید برای مقطعی دچار حاشیه هایی شود ولی در نهایت برقرار خواهد ماند.