bato-adv
bato-adv

هندوانه کبابی!

هنگام سرو، هندوانه از بیرون دقیقا مثل گوشت کبابی است، اما وقتی آن را می‌برید متوجه می‌شوید هندوانه است. هندوانه دودی بیشتر طعم گوشتی و نمکی دارد.

تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۷
هندوانه کبابی!یک رستوران در نیویورک برای گیاهخواران هندوانه کبابی سرو می‌کند که ۵۸ دلار قیمت دارد.

به گزارش خبرآنلاین، آن‌ها برای تهیه این هندوانه، آن را هشت ساعت دودی می‌کنند، سپس در آب نمک، خاکستر و ادویه جات قرار می‌دهند و بعد دوباره هشت ساعت دودی می‌کنند و سپس با رزماری و عصاره‌های دیگر در تابه می‌گذارند.
 
هنگام سرو، هندوانه از بیرون دقیقا مثل گوشت کبابی است، اما وقتی آن را می‌برید متوجه می‌شوید هندوانه است. هندوانه دودی بیشتر طعم گوشتی و نمکی دارد.