bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۷۵۱۷۵

پاسخ روحانی به ترامپ: من گفت‌و‌گو را از همین جا آغاز می‌کنم/ نیاز به گرفتن عکس دو نفره نیست/ به میز مذاکره بازگردید

تحریم‌های یکجانبه و نامشروع، نوعی تروریسمِ اقتصادی و ناقض حقِ توسعه است/ سیاست غلط دولت آمریکا در قبال ایران محکوم به شکست است/ برای گفتگو، نیازی به گرفتن عکس‌های دونفره نیست/ سازمان ملل یکی از ادارات ِدولت آمریکا نیست/ از تحریم دست بردارید و به تکفیر پایان دهید/ بنای جنگ با هیچ کشوری را نداشته و نداریم/ به میز مذاکره‌ای که خودتان برهم زدید، بازگردید/ اگر صلح آرمان شماست؛ جهان، دوستی بهتر از ایران نخواهد داشت

تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۰۳ مهر ۱۳۹۷

پاسخ روحانی به سخنان ترامپ در سازمان ملل: دعوت می‌کنیم به مصوبه شورای امنیت بازگردید

فرارو- سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی برای تبیین مواضع کشورمان درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی در هفتادوسومین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد، دقایقی پیش آغاز شد.

متن کامل سخنرانی رییس جمهور در سازمان ملل به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

«الحمدلله رب العالمین و الصلوة والسلام علی رسول الله و آله و صحبه»

خانم رئیس،

انتخاب شما را به ریاست هفتاد و سومین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد، تبریک می‌گویم.

امروز در شرایطی گرد هم آمده‌ایم که جهان، از خودسری و بی‌توجهی برخی از دولت‌ها به ارزش‌ها و نهادهای بین‌المللی در رنج است. پیام حضور ما در اینجا، آن است که ایجاد منافع و امنیتِ جهان با کمترین هزینه، در سایۀ هماهنگی و همکاری کشورها امکان‌پذیر است. اما متأسفانه در جهان امروز شاهد حاکمانی هستیم که فکر می‌کنند با تقویت ناسیونالیزمِ افراطی، نژادپرستی و بیگانه ستیزی که یادآور تفکر نازی هاست و با زیر پا گذاشتن مقررات جهانی و تضعیف سازمان‌های بین‌المللی بهتر می‌توانند به منافع خود دست یابند و یا حداقل برای کوتاه مدت، می‌توانند بر احساسات عمومی و جذب آرای مردم، تأثیر بگذارند و برای این منظور، به نمایش‌های مضحکی حتی در قالب تشکیل جلسه غیرمعمول شورای امنیت، دست می‌زنند.

باید برای همیشه، این خیال‌پردازی را کنار بگذاریم که، می‌توان با سلب امنیت و صلح از دیگران، صلح و امنیت بیشتری را برای خود، دست و پا کرد. باید مجال رشد به این تفکر را ندهیم که می‌توان با ایجاد ناامنیِ ساختگی، از دیگران باج‌خواهی کرد. در این مسیر، مقابله با چندجانبه‌گرایی، نه نشانه قدرت بازو، که علامت ضعفِ اندیشه است و حکایت از عدم شناخت از جهانی درهم‌تنیده و پیچیده، دارد.

در این شرایط، بی‌تفاوتی و بی‌اثری نهادهای بین‌المللی می‌تواند خطری برای صلح جهانی باشد. دولت‌های اقتدارگرا دشمنان صلح و پدران جنگ هستند.

دولت ایالات متحده آمریکا، دست‌کم در صورت هیأت حاکمۀ کنونی خود، عزم آن دارد که کلیه نهادهای بین‌المللی را بی‌خاصیت سازد. این دولت درحالی‌که برخلاف قواعد و حقوق بین‌الملل، از یک توافق چندجانبۀ مصّوب شورای امنیت خارج شده، جمهوری اسلامی ایران را به گفت‌وگوی دوجانبه می‌خواند. دولتی که هنوز به دولت بودن خود آگاه نیست و عهد و پیمان سَلَف خود را نقض می‌کند و اصل حقوقیِ مسئولیت دائمیِ دولت‌ها را نمی‌شناسد. دولتی که به مشورت نخبگان، بها نمی‌دهد؛ از ایران می‌خواهد با او گفت‌وگو کند!

ما با چه معیاری می‌توانیم با چنین دولتِ بدعهدی، عهدِ جدیدی ببندیم! هرگونه گفت‌وگویی باید در تداوم برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت باشد، نه با اِعراض از آن و بازگشت به گذشته، که این ارتجاعی بزرگ است. ارتجاعِ بزرگ‌تر آن‌که دولت آمریکا پنهان نمی‌کند که در پی براندازی همان دولتی است که خواستار گفت‌وگو با آن است!

حضار محترم؛

رویکرد جمهوری اسلامی ایران در حوزه سیاست خارجی همواره مبتنی بر چندجانبه گرائی و پایبندی به اصول شناخته شده حقوق بین‌الملل بوده است. احترام ما به معاهده عدمِ اشاعه، و مذاکرات سخت و طولانی ما با گروه ۱+۵ که منجر به توافق برجام شد، نمونه بارزی از این رویکرد است.

خرسندیم که جامعه بین‌المللی، خروج یک‌جانبه و غیرقانونیِ دولت آمریکا از برجام را برنتافت و در برابر آن موضعی قاطع اتخاذ نمود. برجام حاصل بیش از یک دهه تلاش دیپلماتیک و یک دوره مذاکرات فشرده برای رفع یک بحرانِ ساختگی بود. این سند توسط قطعنامه 2231 شورای امنیت به اتفاق آراء تأیید و به تعهدی بین‌المللی تبدیل شد. بر اساس این قطعنامه، همه کشورها و سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای موظف‌اند از هر اقدامی در مغایرت با آن خودداری کرده و از اجرای برجام حمایت نمایند.

بر پایه دوازده گزارش متوالیِ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ایران تا به امروز به کلیه تعهدات خود پایبند بوده است؛ لکن آمریکا از همان ابتدا به اجرای تعهداتش وفادار نماند. متعاقباً دولت فعلی آمریکا به بهانه‌های واهی با نقض تعهدات خود، از این توافق خارج شد. سازمان ملل متحد نباید اجازه دهد که مصوباتش، گروگانِ بازی‌های انتخاباتی و تبلیغاتی برخی از اعضا گردد و به هیچ عضوی نباید اجازه داد که به دلیل مسائل داخلی، از اجرای تعهدات بین‌المللی، شانه خالی کند.

علاوه بر این، آمریکا از سایر کشورها نیز می‌خواهد برجام را نقض کنند. خطرناک‌تر اینکه، آمریکا همه کشورها و سازمان‌های بین‌المللی را تهدید می‌کند که اگر به قطعنامه 2231 شورای امنیت عمل کنند، مجازات خواهند شد. این دو، یعنی «دعوت عام برای سرپیچی از قانون» و «تهدید قانون مداران به مجازات»، برای اولین بار است که در تاریخ این سازمان، اتفاق می‌افتد. این روش منحصر به برجام نیست، و در برخورد آمریکا حتی با دیوان کیفری بین‌المللی نیز حاکم است.

ما از حمایت جامعه جهانی و تلاش‌های اتحادیه اروپا، روسیه و چین در حمایت از اجرای برجام، قدردانی کرده و تحقق کامل تعهداتِ مصرح در آن را، شرط بقای این دست‌آوردِ مهم دیپلماسی می‌دانیم.

خانم‌ها، آقایان؛
تحریم‌های یک‌جانبه و نامشروع، خود نوعی تروریسمِ اقتصادی و ناقض حقِ توسعه است. جنگ اقتصادی که آمریکا تحت عنوان تحریم‌های تازه، آغاز کرده نه تنها مردم ایران را هدف قرار داده، بلکه آثار زیان‌باری برای مردم کشورهای دیگر داشته و در روند تجارت جهانی، اِخلال کرده است.

ملت ایران در خلال چهل سال گذشته نشان داده که علیرغم سختی‌ها و تنگناهای ناشی از تحریم‌ها، همچنان مقاوم است و می‌تواند از این مرحله دشوار نیز به خوبی عبور کند. تاریخ هزاران ساله کشور ما نشان می‌دهد که ایران و ایرانی، در مقابل طوفان حوادث هرگز نشکسته و حتی سر خم نکرده است. در اینجا به صراحت اعلام می کنم که سیاست آمریکا در قبال جمهوری اسلامی ایران از ابتدا غلط بوده و رویکرد لجاجت در مقابل خواستِ مردم ایران، که در انتخابات‌های متعدد بروز و ظهور یافته، یقیناً محکوم به شکست است. ایران با قدمت تاریخی و تمدنی و فرهنگیِ غنی و با جایگاه مهم ژئوپولیتیک خود، واقعیتی غیرقابل انکار است. بدون شک، سیاست مشارکت با ایران، آثار مبارکی برای ملت‌ها در بر داشته، که یک نمونه آن همکاری ایران با کشورهای دوست در مبارزه با تروریسم است.

درک ایالات متحده آمریکا از روابط بین‌الملل، اقتدارگرایانه است. آمریکا فکر می‌کند چون زور دارد حق هم دارد. درک آن‌ها از قدرت، نه اقتدارِ مشروع و قانونی، که زورگویی است. هیچ دولت و ملتی را نمی‌توان به زور به پایِ میز مذاکره آورد و اگر چنین شود آنچه انباشت می‌شود، خوشه‌های خشم ملت‌هاست که نصیب زورگویان خواهد شد.

ما هم معتقدیم که در نهایت، شاید راه بهتری جز گفت‌وگو وجود ندارد اما گفت‌وگو، دوسویه است، و براساس برابری، عدالت و منزلت انسان‌ها و بر مبنای قواعد و حقوق بین‌الملل. قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد، «ورق پاره» نیست. ما از شما دعوت می‌کنیم که به قطعنامه ۲۲۳۱ بازگردید؛ ما از شما دعوت می‌کنیم که به میز مذاکره‌ای که آن را برهم زدید، بازگردید. اگر از برجام می‌ترسید و آن را کارنامه رقیبان سیاسی خود در آمریکا می‌دانید، ما از شما دعوت می‌کنیم به مصوبه شورای امنیت بازگردید. ما از شما دعوت می‌کنیم که در نهادهای بین‌المللی بمانید. تحریم نکنید که تحریم و تکفیر دو روی یک سکه است؛ در تکفیر، اندیشه انسان‌ها انکار می‌شود و در تحریم، زندگی و رفاه مردم نفی می‌گردد.

برای گفت‌وگو نیازی به گرفتن عکس‌های دونفره نیست، می‌توان در همین جا و در این مجمع عمومی، سخنِ یکدیگر را شنید. من گفت‌وگو را از همین جا آغاز می‌کنم و به صراحت اعلام می‌کنم: موضوع امنیت بین‌الملل، بازیچه سیاستِ داخلی آمریکا نیست. سازمان ملل، یکی از ادارات ِدولت ایالات متحده آمریکا نیست. هر گفت‌وگویی می‌تواند، از همان جایی و از همان کسی که گفت‌گو را قطع کرده و پیمان را زیر پا گذاشته است، شروع شود. شروع آن، پایان دادن به تهدید و تحریم‌ ظالمانه‌ای است که، ناقضِ اصولِ اخلاقی و حقوق بین‌الملل است.

سخن ما روشن است: تعهد در برابر تعهد، نقض در برابر نقض،تهدید در برابر تهدید. و گام در برابر گام، به جای حرف در برابر حرف.

سیاست ایران روشن است: نه جنگ، نه تحریم؛ نه تهدید، نه زورگویی؛ فقط وفای به عهد و عمل به قانون. ما از صلح و دموکراسی در همه خاورمیانه، حمایت می‌کنیم. دانش هسته‌ای را واجب و سلاح هسته‌ای را حرام می‌دانیم.

ما به عنوان قربانیان دیروز و امروز تروریسم همواره در صف مقدم مبارزه واقعی با تروریسم بوده‌ایم و خواهیم بود. مردم ما امروز عزادار شهادت ده‌ها انسان بی‌گناه اند که روز شنبه توسط تروریست‌هایی بخاک و خون کشیده شدند که با کمال وقاحت از برخی پایتخت‌های غربی و در مصاحبه با رسانه‌هایی که در غرب با دلارهای نفتی اداره می‌شوند مسئولیت این وحشیگری را پذیرفتند. ما در ایران تمامی اقدامات تروریستی را بدون ملاحظه محکوم کرده و می کنیم. ما از بیانیه محکم شورای امنیت ملل متحد در این زمینه استقبال می کنیم. ولی چرا رؤسای سازمان‌های تروریستی منجمله سازمانی که مسئولیت رسمی عملیات شنبه را به عهده گرفت در کشورهای غربی فعالیت می کنند و برنامه رسمی برای جمع‌اوری پول می‌گذارند؟ آیا این اقدامات مغایر مقررات بین‌المللی نیست؟ چرا هیچیک از ‌کشورهای تامین کننده مالی گروه‌های تروریستی ضد مردم ایران که سابقه تامین مالی و تسلیحاتی داعش و النصره و القاعده را نیز دارند نه تنها مورد مؤاخذه قرار نمی‌گیرند بلکه تشویق و تسلیح هم می‌شوند؟ برای اینکه دنیا ادعای مبارزه با تروریزم را جدی بگیرد، نیازمند یک اقدام مشترک جهانی برای برخورد جدی با این پدیده شوم بدون توجه به عاملین و قربانیان آن هستیم.

حضار محترم؛

بر همین اساس، ما از همان ابتدای بحران سوریه نسبت به هرگونه مداخله در امور داخلی این کشور و استفاده از راهکارهای غیر قانونی از جمله حمایت از گروه‌های افراطی و ترویستی برای اعمال فشار بر دولت سوریه، هشدار داده و تاکید کردیم که این بحران صرفاً از طریق گفت‌وگو میان طرف‌های سوری، قابل حل است. در همین راستا، حضور مشاورین نظامی ما در سوریه، به در خواست دولت سوریه انجام شده و منطبق بر حقوق بین‌الملل، و برای مبارزه با تروریزم است. ایران، روسیه و ترکیه در همکاری با دولت سوریه و طرف‌های سوری موفق شده‌اند در قالب فرایند آستانه، که اوایل ماه جاری میلادی، سومین اجلاس سرانِ آن، در تهران برگزار شد، نقش مؤثری در کاهش تنش در سوریه ایفا کرده و در آخرین اقدام مشترک، از درگیری و خونریزی در منطقه ادلَب جلوگیری کنند.

در طی بیش از سه سال گذشته، شاهد وضعیت وخیم انسانی در یمن هستیم که منجر به تخریبِ زیرساخت‌ها، کشتار و مجروح شدن صدها هزار نفر از مردم بیگناه و آوارگی میلیون‌ها نفر و وقوع قحطی و بیماری‌های مزمن شده است. این اقدامات غیر انسانی، مصداق بارز جنایت علیه بشریت و جنایت جنگی است. بحران یمن صرفاً از طریق گفت‌وگوی‌های یمنی – یمنی و بدون مداخله خارجی، قابل حل است. و در این راستا، آماده هر نوع کمک هستیم.

اصلی‌ترین بحران خاورمیانه، بی‌تردید مسأله فلسطین است. گذشت زمان نباید و نمی‌تواند موجب توجیه اشغالگری باشد. جنایات بی شمار رژیم اسرائیل علیه فلسطینی‌ها بدون کمک‌های مادی و تسلیحاتی و سیاسی ایالات متحده، امکان‌پذیر نبوده است. اسراییل با داشتن زرادخانه هسته‌ای و تهدید صلح دیگران به نابودی با سلاح هسته‌ای، بزرگترین خطر برای صلح و ثبات منطقه و جهان است.

اقدام زشت دولت امریکا در انتقال سفارت این کشور به بیت المقدس و تصویب قانون نژادپرستانه «دولت یهود» در اسرائیل، ناقض موازین بین‌المللی بوده و مصداق بارز آپارتاید است.

خانم رئیس،

گسترش روابط با همسایگان و ایجاد منطقه امن‌تر و توسعه‌یافته‌تر، از اولویت‌های اصلی سیاست خارجی ایران است. چند هفته پیش، جمهوری اسلامی ایران، به همراه چهار کشور ساحلیِ دیگرِ دریای خزر، کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر را به امضا رساندند. اطمینان دارم این اقدام تاریخی موجب تقویت حُسن همجواری و پیشرفت برای همه کشورهای ساحلی دریای خزر خواهد بود. ما با همسایگان جنوبی خود در سواحل خلیج فارس نیز همین روابط را می خواهیم. ما معتقد به تشکیل سازوکاری مشترک برای منطقه خلیج فارس با حضور و مشارکت همه کشورهای منطقه می‌باشیم. امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز، همیشه برای ما مهم بوده و همان‌طور که در طول جنگ تحمیلیِ عراق علیه ایران، از آن حفاظت کردیم، در آینده نیز با هرگونه تلاش برای اِخلال در این آب‌راهِ حیاتی، مقابله خواهیم کرد.

ایران نگاهی صلح‌طلبانه به مسائل سیاسی و بین‌المللی داشته و بنای جنگ با هیچ کشوری را نداشته و ندارد. ایران نیازی به امپراتوری ندارد. ایران نه بر اساس سیاست که در فرهنگ و تمدن خود یک امپراتوری است.

ایران حلقه وصل شرق به غرب بوده است و خواهد بود؛ دیدبانی هوشیار برای جهانی عاری از خشونت.

جمهوری اسلامی ایران همان دولتی است که قبل از همه جهان، ماهیت فاشیستیِ رژیمِ بعثی را شناخت و در برابر تجاوز آن مردانه جنگید. ما با حزب بعث می‌جنگیدیم قبل از آن که کویت اشغال شود.

جمهوری اسلامی ایران همان دولتی است که در خط مقدم مبارزه با طالبان بود و در نبرد با تروریسم طالبان، شهید داد. ما با القاعده و طالبان می‌جنگیدیم قبل از آنکه به نیویورک حمله شود.

جمهوری اسلامی ایران همان دولتی است که با داعش جنگید و آن را تصویری مجعول از اسلام‌گرایی نشان داد. ما با داعش می‌جنگیدیم قبل از آن که در پاریس و لندن و بروکسل، عملیات کنند.

واقعیات تاریخی درباره ایران را بپذیرید. از تحریم دست بردارید و به تکفیر پایان دهید. جهان، دوستی بهتر از ایران نخواهد داشت، اگر صلح، آرمان شماست.

از توجه شما سپاسگذارم.»

خودم
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
حرف های قشنگ می زنی
به دلم داری چنگ می زنی
می دونم نمی دونی
می دونم نمی دونی
نرود میخ آهنی بر سنگ
رضا میگه
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
ذکر چند نکته:
1-سخنرانی در سازمان ملل جنبه ی دیپلماتیک دارد و به عنوان سند سازمان ثبت و ضبط میشود و در برخی از ارزیابی دیگر کشورها و شخصیتهای بین المللی به آنها استناد میشود و به نظرم از این منظر روحانی سنجیده و به جا صحبت کرد چرا که تنها جاییکه مواضع ایران بدون سانسور رسانه ها و کاملا زنده پخش میشود همین جاست که با حضور اکثر اعضا مورد اعتنا قرار گرفت
2-قطعا روحانی باید فشار ایجاد شده بر ایران را بر اثر تحریمها به زبان میاورد وگرنه گفتن بی تاثیری تحریمها بر ایران حضور آینده ایران را در دادگاههای بین المللی علیه آمریکا بر سر تحریمها را با چالش عدم صداقت روبرو میکند.
3-روحانی به موقع در مقابل سخنان اخیر ترامپ مبنی بر گفتگو موضع گرفت و ضمن تعبییر سخنان ترامپ به ژست سیاسی از وی دعوت کرد از همانجا (یعنی سازمان ملل)ودر واقع طبق قانون و قطعنامه ها قبلی این سازمان پیرامون برجام به گفتگوها برگردد و قطعا این دعوت به مذاکره نشانی از التماس ندارد .
4-آنچه بر اقتصاد ایران میگذرد تنها خاص دولت روحانی نیست بلکه در دولتهای قبلی هم با ضعف و قوت کمتر و بیشتر شاهدش هستیم:اقتصاد دولتی هرگز اجازه ی حضور به بخش خصوصی نمیدهد چرا که دولتها همواره میخواهند از حربه ی اقتصادی برای بقای حکومتشان استفاده کنند و به همین دلیل اقتصاد و مدیریت آن را فشل میکنند تا عملا بخش خصوصی داخلی و خارجی به خاطر عدم شفافیت فضای سیاسی و اقتصادی جرات بال و پر گرفتن را نداشته باشند و بدین ترتیب دولت و دولتمردان به راحتی شاهراهای اقتصادی را در دست گرفته و بر ملتها حکومت میکنند واین در حالیست که اصل ثروت و چگونگی استفاده از آن در ایران در یکجای دیگر غیر از دولت جا خوش کرده و صد البته فساد و رانت هم به همراه دارد.
5- در ایران علاوه بر اقتصاد دولتی حرکتهای ضد دولتی هم داریم که البته در راستای اهداف رانتی همان دولتمردان است که این یکی قطعا کمر ملت را میشکند چرا که با سخنان روحانی قاعدتا باید دلار حداقل بالاتر نمیرفت ولی دلار پر گرفته یعنی اینکه بسیاری از رانت خواران که ثروت نامشروع عظیمی را در اختیار دارند و وصل به دولتمردان بوده و عملا مالیات هم نمیدهند ابدا نمیخواهند جامعه روی آرامش را ببیند تا آنها همچنان به کمک اقتصاد رانتی مردم را بیشتر چپاول کنند.
6-تنها مشکل روحانی به همراه داشتن مشاوران اقتصادی ناکارآمد و یا احیانا نامرد است که برگفته از دوره ی اول ریاستش میباشد که به اشتباه آرامش کاذب حاصل از برجام به او این اطمینان را داد که آنها قادرند در دوره ی دوم کشور را از رکود خارج کنند.
7-عزیزان اولا تا در ایران موسسات بانکی جمع نشوند و ترازنامه ی بانکها درست تنظیم نشوند تا دیوان حسابرسی و بانک مرکزی مستقل نباشند تا شفافیت دریافت و پرداختها و انتقال مبالغ بالای پول مشخص نباشد تا سیستم مالیاتی قوی مانند اروپا بر سرمایه ها اعمال نگردد وتا ..... وتا دوما: نخبگان سیاسی ، اقتصادی،اجتماعی ،حقوقی و دینی وطن پرست ،شجاع ،پاکدست و بی رابطه گری در دولت و مجلس و قوه ی قضاییه ما حضور پیدا نکنند و سوما :تا به جامعه ی بین المللی نپیوندیم و راهکارتعامل درست وبدون سرشاخ شدن با آمریکایی که 50درصد کل تولید ناخالص کل جهان را دارد را نیاموزیم واز عده ی دشمنان قدرتمنمان کم نکنیم و تا نتوانیم تکنولوژی روز را به صنایعمان تزریق کنیم و کالایمان را در دنیا بفروشیم آش همین و کاسه همان است که هیچ بلکه در آینده شورتر و شکسته تر خواهد بود.
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
سخرانی روحانی بازتاب خوبی داشت
اما همه ما امیدواریم که اثر داشته باشه امروز قیمت دلار هزار تومن اومد پایین نتیجه خوبی هست ولی مردم این تغییرات بزرگتری رو می خوان وقتی برجام تصویب شد مردم امیدوار بودن ظرف 5 سال آینده حداقل به یک ثباتی برسیم
امروز مسئولین ما باید سیاست خارجه خود رو با آمریکا اصلاح کنن تا اثر و قدرت ما مثل چین و روسیه تو پاسخ گویی باشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
امیدواریم بالاخره یه روز برسه که مسئولین به نظر اکثریت مردم توجه کنند بعد برمبنای نظر مردم ، اعمال کنند- در آنصورت این بحثها هم برای همیشه تموم میشه- اگه بد هم بشه، مردم کسی رو سرزنش نمیکنن
2003
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
خدایا ایران و ایرانی را از شر نادانها و بی خردان دور بدار .
انتشار یافته: ۹۶
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
همینکه جناب روحانی به قدرتمند بودن دولت امریکا و تاثیرات غیرقابل انکار تحریم های امریکا بر روند چرخش چرخ کشور ما اعتراف و برای آغاز مذاکره چراغ سبز نشان داد یعنی ترامپ برنده شده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
خیلی باحالین شماها.بی نظرین:))))))
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
حالا فرض کن برنده شده. مگه مهد کودکه؟ مگه ادم باید تا ابد سرشو مثل کبک بکنه تو برف؟ یه نگا به بازار بنداز خودت میفهمی .
عسل
Poland
۲۲:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
میخواستی همچنان در توهم این باشه که آمریکا قدرتمند نیست!؟
ناشناس
United Arab Emirates
۲۳:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
منصف باشید. سخنرانی خوبی بود. نمی شود با پرخاشگری و تندی در سازمان ملل صحبت کرد.
ناشناس
Germany
۰۲:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
درسته سخنرانی خوبی بود.
البته تنها سخنرانی خوبی بود. اندکی هم امید بخش بود.
بویژه جایی که گفته شد من مذاکره را از همینجا آغاز می‌کنم که این گزاره حرف‌های زیادی با خودش داشت...
جایی هم که گفته شد امپراطوری ایران فرهنگ ایرانیست که براستی درست هست و نشانی از اندیشه‌های جهان بدون مرز را به ذهن متبادر می‌کند...
اما هردو در عمل دیده نمی‌شود بلکه با آن در داخل مقابله هم می‌شود. کاش دولت و حکومت یکصدایی داشتیم.
سخنرانی در شان و جایگاه مقام و سازمان بود برخلاف سخرانی آقای ترامپ.
قرار هم نیست با سخنرانی همه مشکلات حل بشه.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
واقعاً سخنرانی جناب روحانی ضعیف بود.
ما با امریکای جنایتکار و بد عهد مذاکره ای نداریم که حالا بخواهیم اون رو تو صحن مجمع عمومی سازمان ملل داد بزنیم ...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
به قول شما ترامپ که برنده شده ،تو هم که خوشحالی و لابد خیلی هم ایرانی و میهن دوست تشریف دارید
ناشناس
Canada
۲۲:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
اقای روحانی. دیدید همین پوتین در تهران چگونه در مورد ادلب موضع گرفت و شما بدون هر گونه تدبیر با او همنوا شدید ولی همین پوتین هفته بعد در مسکو سود و زیان حمله به ادلب را برای منافع ملت روسیه سبک و سنگین کرد و شجاعانه دقیقا خلاف موضع خود در تهران از پشتیبانی از حمله به ادلب عقب نشینی کرد. ایا شما این دور اندیشی و شجاعت را دارید. اگر غیر از این باشد که همه می توانند خود را ریاست جمهور یک ملت بنامند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
بالاخره یه فرقی بین جهان سوم و اول باید باشه دیگه
ناشناس
Canada
۲۳:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
اقتصاد امریکا در 50 سال اخیر هرگز به این اندازه رونق نداشته و مردم امریکا به این اندازه راضی از ریاست جمهور نبودند. هر چند انتقادات محافل دمکرات ادامه دارد ولی تمام انتقادات به ترامپ مربوط به زندگی خصوصی او و انهم سالها قبل از ریاست جمهوری او هست ولی در مقام ریاست جمهوری هیچ اشتباه یا ضعف مدیریتی از او ندیدند و به همین دلیل است که مدیران سیاسی در ایران باید بدانند احتمال استیضاح ترامپ حتی یک درصد هم نیست و در انتخابات پیش رو هم به احتمال قریب به یقین اکثریت کنگره در حزب جمهوریخواه باقی می مانه و در مورد مجلس نمایندگان هم این اکثریت ب احتمال 80 درصد حفظ یا حداکثر مرزی خواهد بود. مردم امریکا سالها بود که دنبال ریاست جمهوری بودند که از منافع انها در برابر چین یا اروپا یا روسیه حمایت کند و حالا ترامپ نیاز انها را فراهم اورده
ناشناس
Canada
۰۷:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
متاسفانه به نظر میرسد هنوز کارشناسان و مدیران و تحلیلگران داخل کشور به خطر عظیمی که از ناحیه ترامپ و تیم بالا اورده شده او با هدف فشار به ایران واقف نیستند و تصور فشارهای سابق را دارند در حالیکه جنس این پروژه و تیم با تمام موارد فشار چهل گذشته به صورت اساسی متفاوت است و دلسوران میهن باید متوجه شوند هر روز تاخیر در درک این خطر بزرگ هزینه برای کشور را به مراتب بالا تر میبرد و امید بستن به موضع گیریهای اروپا و حتی روسیه و چین نه تنها کمکی به تضییعف سیاستهای ضد ایرانی این تیم در امریکا نمی نماید بلکه انها را مصمم تر و جری تر در پیشبرد برنامه خود علیرقم میل و فعالیتهای اروپا و چین میکند. خلاصه موضع گیریهای این دو روز ترامپ و پمپئو و بولتون علاوه بر تحریمهای سنگین از امادگی انها برای اغاز اجرای عملیات ایذایی بر علیه منافع و نیروهای طرفدار ایران از سوریه تا عراق و یمن و خلیج فارس از همان جنس عملیات ایذایی جنگ نفتکشها و سکو های دریایی در ششماه منتهی به اتمام جنگ در تیرماه ۶۷ دارد. وقت تنگ است و برای نجات کیان میهن و نظام نیاز به فداکاریهای عظیم در گفتار و عمل برای عقب راندن این شر داریم.وقت تنگ است
آب میوه گیری
Finland
۰۰:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۵
آقای آی پی خاص به قول خودت علی فراهانی
نقدینگی جمع تفریقی که فرمودید گفتید ارزش دلار 11 هزار تومن الان چرا شد 20 هزار تومن موج سواری جو سازی تخریب یکی از عملکرد هاته
فرشاد
Germany
۲۲:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
انصافا سخنرانی بدی نبود خیلی بهتر از قبلی ها
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۲۲:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
کجاش خوب بود برادر؟
اغتراف کرد که روش ترامپ برای فشار بر ایران روش کارامدی بوده است و بس.
پس ترامپ برنده بوده است.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
نکنه فکر کردی نبوده واقعاً
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
حرفاش قشنگه ولی فقط قشنگه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
کجای حرفش قشنگه
نیکان
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
یک رییس جمهور باید برای مشکلات و گرفتاریها در سطح ملی و بین المللی ، بجای قشنگ حرف زدن ، راه حلها یا روشهای موثر و مفید ارائه بدهد
فف
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
من هم راضی بودم،اما چه فایده؟؟؟دوست داشتم روحانی کمی از تاثیر تحریمها بر زندگی اسفبار مردم بگه.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
این استاد ظاهرا 20:30 زیاد نگاه میکنه
عرفان
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
یاد اقای احمدی نژاد بخیر اخر سخنرانی ۱۱ نفر تو سالن میموندن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
ایول ما بردیم. بیش از یازده نفر بودن . از این به بعد ملاک موفقیت تعدادافراد حاضر در جلست.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
الانم زیاد فرقی نکرده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
خطاب به ۲۲.۵۵. مخاطبین اونجا رئسای جمهور و نمایندگان دیپلماتیک کشورهاهستند محلی روضه خوانی نیست. بودن یا نبودن نمایندگان معنای دیولماتیک دارد که شما منزوی هستی یا دنیا گوش شنیدن به حرفهایتان رادارد. تعداد خاضران یکی از ملاکهای موفقیت یا عدم آن است. برای امثال تو باید بدیهیات راهم توضیح داد.
ناشناس
Canada
۰۸:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
صمن اینکه اقای ظریف در برابر کاترین اشتون و موگرینی و وزرا خارجه می داند چه زمانی باید پایش را روی پای دیگر بگذارد. چه تفاوتها و پیشرفتهای عظیمی
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۲۲:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
سخن رانی روحانی آب پاکی را ریخت رو دست همه انهایی که به ترامپ حمله می کردند و می گفتند که روش تو برای فشار بر ایران جواب نمی دهد.
روحانی ثابت کرد که روش ترامپ حسابی جواب داده بدجوری جواب داده رو ایران .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
البته یه نکته ای را باید در نظر گرفت و اون اینکه ترامپ برای به قول روحانی عکس دو نفره جون میده و کلا سیاست شدید دو گانه ای داره: یا اینکه دولت مقابل را نابود کنه یا اینکه بی حد و حصر امتیاز بده. این موضوع تو کتابی که مشاور سابق ترامپ انتشار داده به صراحت بیان شده و حتی گفته شده یکی از نگرانی های اعضای حزب جمهوری خواه اینکه ترامپ برای دیدار با رهبران ایران حاضر بشه امتیازاتی به ایران بده که حتی در زمان پهلوی هم بی سابقه بوده به همین دلیل رو حانی آب پاکی اول از همه رو دست اروپایی ها ریخت که حاضره بدون کوچکترین دخالت اونها به طور مستقیم با آمریکا مداکره کنه و این وداکره ی مستقیم یعنی توافقی جدید که در اون توافق از هواپیمای ایرباس و شرکت های اروپایی خبری نیست همه چیز تجارت مستقیم با آمریکاست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
البته این موضع ایشون بود نه همه مردم
ما هنوز بر عهد مرگ بر امریکای خودمون باقی هستیم و پاش حاضریم هر هزینه ای رو هم بپردازیم
حسن
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
به نظر شما نداده؟ منکه با پوست و خون و استخوان دارم احساسش میکنم. شما اگه نمیکنی لابد حقوق بگیر دولتی . آخه پسر خوب حتی اونام یه چیزی دارن احساس میکنن تو هنوز نکردی؟!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
پ ن پ
یعنی از نظر شما بهتر بود مثل بعضی ها با خیالبافی و یه سری خزعبلات مبنی بر اینکه تحرمی ها هیچ اثری نداشته و کاغذ پاره خواندن توافقات و غیره بگه که ما حالمون خوبه و هیچ کس هیچ مشکلی نتونسته برامون ایجاد کنه

واقعیت ها رو گفته
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
آقا منظورتون اينه كه جواب نداده اما روحاني اينجوري القا كرده؟ آقا خوب جواب داده ديگه دلار شده 17000 تومان و كالاهاي چندين برابر پارسال، معلومه كه جواب داده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
روحانی رییس جمهور کجاست؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
دلواپسون
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
رییس جمهور ولنجک نشینان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
نکته مهم اینه که بعد از سخنرانی ترامپ و روحانی و بعد از کشتار کودکان یمن توسط عربستان به وسیله بمب های آمریکا و تهدید دیوان کیفری بین المللی و هزاران مورد دیگه برخی دوستان چند روزی این حرف که((تا کی میخوایم با دنیا بجنگیم)) فکر کنم دیگه نشنویم تا اینکه یکم آب ها از اسیاب بیفته دوباره شروع کنن.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
مردم ایران به خاطر بی لیاقتی و بیخیالی و منفعت طلبی مسیولین کشور و دلالان دارن زجر میکشن خودشون، مثلا همین خودروسازا کوچکترین احترامی به خریداران خود ندارند و با سیاست کثیفشون که تقریبا قیمت فورانی خودرو تو بازار مشخصه کار خودشونه مردم رو له له زنان محصولات آشغال خودشون کردن.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
یاد حکایت روباه و کلاغ افتادم. الان اروپا نقش روباه و داره. ما رو شیر کرده و کلی امید واهی داده که سراسر توهم زدیم و فراموش کردیم چه بر سرمون اومده. اگه یک سیاستمدار هوشمند داشتیم از همین نقطه عطف در روابط جهان و امریکا استفاده می کرد و با سیاست هم امتیاز میداد و هم امتیازات خوبی از امریکا می گرفت تا چشم اروپاییان مزور و فریبکار کور شه.
فف
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
البته من که سواد سیاسی ندارم؛ولی فکر نمی کنم قضیه به این سادگیها باشه که شما میگی.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
اقای رییس جمهور
دوستان گرامی
گور بابای ترامپ و هم مسلکانش، با دلار ۱۷۰۰۰ تومانی چه کنیم؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
همون کاری که فرداش با 19000 و پس فرداش با 20000 هزار و همینطور الی آخر میکنی . مبالغی ببینی که فیوز کنتورت بزنه بیرون . عیب نداره مواد غذایی قحطی بشه بجاش کنسرت رقص میکشیم تو بشقاب میخوریم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
تو با ریال کار میکنی. چکار به دلار داری!!؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
به ما ربطی نداره، آمریکا با به فکرش باشه!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
شعار علی برکت الله سر بدیم بهتره
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
چطوری ایرانی؟ انروز میشه ۲۰
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
پاسخ به ناشناس 06:21
اگر ما با ریال کار می کنیم، چرا خودرو های ساخت ایران که این همه مردم را خون جگر دادیم تا آنها پا بگیرند، قیمت هایشان را افزایش دادند؟
حتی قیمت کالاهای روزمره در حال افزایش است!
دولتمردان ما یک اقتصاد بیمار وابسته به دلار نفتی را اداره می کردند که الان هم خودشان هاج و واج دارند تماشا می کنند.
ناشناس
France
۱۷:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
ناشناس از آلمان مثل اینکه آمپر چسبوندی همه چیو قاطی کرد یا!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
حكايت ما شده تيم ملي فوتبال. امريكا هرچه مي خواست به ما گفت و ما فقط دفاع كرديم. تيمي كه فقط دفاع مي كند دير يا زودگل خواهد خورد. با اين روند تيم از هم خواهد پاشيد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
تیمی که ضعیف تر است اگر حمله کنه جای یکی، ده تا گل می خورد.
آرزو
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
ارزش این سخنرانی را زمان معلوم میکنه. عالی بود.
ناشناس
United Arab Emirates
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
فعلا که بدون گذر زمان ارزش سخنرانی تو قیمت سکه معلوم شد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
چه فايده با اين حرف ها فقط داريم خودمون رو گول ميزنيم. خدايي همه چيز رو داديم رفته شما هنوز تو بازي ها و مرز بندي هاي سياسي گير كردي. بدبخت ما كه تمام هستي و ثروتمون يا نابود شد يا به يغما رفت. دلار ١٦ هزار يعني تورم چهار برابري. حالا به چه درد من ميخوره چند نفر تو سالنن
منبع
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
از اول سال تمام اجناس دو يا سه برابر شدند. دلار ١٦ هزار توماني قطعا يه پله ديگه تورم رو بالا ميبره يعني تمام اجناس ٣ تا ٤ برابر ميشن بعد از اين مرحله ديگه اين دلار نيست كه تورم را بالا ميبره. نبود اجناس وارداتي به ميزان كافي و كاهش توليد محصولات داخلي موجب جهش هاي نقطه اي در كالاها خواهد شد. فقط خدا بدادمان برسد
دهشالی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
حرفای قشنگی زد ،اما فقط حرف زد
آیا فقط باید عدالت و احترام متقابل و... بین دولت ها باشه ؟پس عدالت داخل کشور چی ؟ هر روز فساد،رانت ،دزدی،اختلاس،تورم و گرانی،احتکار،قدرت گیری گروهی خاص و نابودی بقیه اقشار جامعه و ...کهباعث نارضایتی عموم مردم شده
چیزی که می بینیم با حرف های قشنگ روحانی منافات داره.
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۳
چی شد اون لحن تندی که داشتید؟
فقط میخواستید اقتصاد رو متلاشی کنید و بعدش برید سراغ مذاکره با آمریکا؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
علی برکت الله این جمله رو خوب اومد خداییش: من گفت‌وگو را از همین جا آغاز می‌کنم نیازی به گرفتن عکس دونفره نیست!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
من از مخالفین سرسخت شیخ حسن بوده و هستم و سر دادن از شعار مرگ بر آمریکا هم دفاع کرده و می کنم، اما انصافا این جمله اش خیلی عالی و هوشمندانه بود.
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۰۰:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
حرفهای قشنگی بود. فردا هم قیمت دلار و یورو تماشایی خواهد بود. علی برکت الله
ناشناس
Germany
۰۰:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
روحانی خوب صحبت کرد لطفا الکی منفی ندین با توجه به واقعیات خوب صحبت کرد. قدر شناسی می کنم هر چند در مورد سیاست داخلی او خصوصا مفاسد اقتصادی دلخورم.
ناشناس
Germany
۰۰:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
واقعا از این همه کامنت منفی تعجب می کنم انتظاراتتون از روحانی غیر واقعیه. من واقعا از ایشان تشکر می کنم سخنرانیش عالی بود.
این همه نگرش منفی برای این کشور خطرناکه. همه باید کمک کنیم ما به یک پاردایم شیفت نیاز داریم ایران باید بر توسعه اقتصادی داخلی متمرکز بشه ولی باید حساب شده چرخش کنه نه مثل شوروی بلکه شبیه به کره جنوبی
ناشناس
Germany
۰۸:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
آیا در شوروی و کره جنوبی هم سرمایه های ملت و کشور با چند تا اختلاس به کانادا منتقل شدن؟
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
عزيزم دزدي ها چي ميشه ؟؟؟؟
فف
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
آقا من اصلا همه اش می خوام نگرش مثبت داشته باشم،ولی وقتی نگاه می کنم که پول ملی نابود شده؛اکثر وزارتخونه ها موندن بدون وزیر،فساد ورانت واختلاس کشور رو به ورطه ی فنا کشونده،به چی دلم خوش باشه،خداشاهده که دیشب وقتی روحانی صحبت می کرد،به گریه افتادم،با چه شوق وذوقی به این آقا رای دادیم،از بس که قشنگ حرف می زنه،از بس که با متانت و وقار رفتار می کنه؛اما کو ؟آخرش چه شد؟چرا روحانی جا خالی داده وبه جای اینکه سپر بلای مردم بشه؛هر چی آفت وبلاست؛داره می خوره تو سر مردم عادی؛آقای روحانی مگه قول نداده بودی که فقر مطلق رو ریش کن کنی،پس چرا استخوان قشر متوسط جامعه داره خرد میشه،مرسی که خیلی قشنگ حرف می زنی،مرسی که به حرفهای قشنگت عمل نمی کنی؛از نظر من روحانی آدم عافیت طلبیه که جرات ایستادن جلوی دشمنان خودش در داخل رو نداره.پس همون بهتر که استعفا بده وبره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
مهمترین مشکل ما، ریخت و پاش، هدر دادن انرژی و منابع و عدم صرفه جویی و درست مصرف کردنه. میگن آب کمه، بازم شلنگ رو آورده بیرون ماشین میشوره. عصر عاشورا خواستم زباله ای رو داخل سطل زباله بیاندازم دیدم داخل سطل زباله پر از غذای نیم خورده نذریه. طرف چند تا غذا رو گرفته و فقط خورشت رو خورده و... اسراف کاران برادران شیطانند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
تا صحبت از خودمون شد منفی دادین؟
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
خب اشکالی نداره زیاد با اقتصاد و سیاست آشنا نیستید که چنین دلیلی برای مشکلاتمون میاورید. مشکل ما جهت گیری غلط در حکمرانی و تعریف غلط از حکومت و مردم نزد حاکمانمون هست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
تقصیر مردمه! مسوولان خوب مثل خاوری! سیف!...
ناشناس
United Arab Emirates
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
مثل ادارات و مدارس دولتی که یا کولر یا بخاری هاشون الکی روشنه و هیچکس هیچی نمیگه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
انصافا سیاست مدارانه حرف زد نه انقلابی. در محلی مثل سازمان ملل نمی توان چاله میدانی مثل ترامپ حرف زد. باید تا جایی که ممکن است جو ایجاد شده را آرام کرد و در آرامش عمل نمود.
کرامت سلیمی
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
اصرار مقامات امریکایی برای دیدار با مقامات کشورمان و تکرار این درخواست توسط مقامات امریکایی نشانه داشتن یک نقطه ضعف در دولت امریکاست . این موضوع نشان می دهد که امریکا با دروغ و حقه بازی و با کمک کشورها و سازمانهای هوچی گر خود را ابرقدرت جا زده است و در عمل امریکا یک ابرقدرت دروغین و تو خالی است.

امریکا که حدود 8 دهه با تکیه بر سلاح دروغین و خیالی بمب اتمی در دنیا با ایجاد رعب و وحشت فرمانروایی کرد اکنون به ذلت و حقارت افتاده است و دیگر قادر نیست با تکیه بر دروغهای اینچنینی کشور ایران را تهدید به حمله نظامی نماید و اعتبار تهدیدهای امریکا از بین رفته است.زیرا در عمل قادر نیست چیزی به نام سلاح اتمی را به عنوان اسلحه برتر رونمایی کند.اگر چنین سلاحی داشت حد اقل یک عدد از ان را در سوریه استفاده می کرد تا هم موقعیت استراتژیک بهتری داشته باشد و هم حساب را به دست تمام جهانیان بدهد که امریکا از بکار بردن این سلاح ابایی ندارد.

ان چیزی که به عنوان بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی عنوان می شود یک دروغ بزرگ بوده است. از انجا که خانه های مردم هیروشیما و ناکازاکی عمدتا" از چوب وپلاستیک بود و تراکم خانه ها هم زیاد بود با بمباران وسیع ناپالم این دو شهر از بین رفت و با استفاده از نبود رسانه های ازاد و ناآگاهی ملتها وانمود به نابودی این دو شهر با سلاحی خیالی به نام بمب اتمی نمودند و متاسفانه مردم دروغهای بزرگ را راحتتر باور می کنند. ( در جنگ جهانی دوم حدود 65 شهر ژاپن همانند هیروشیما و ناکازاکی سوختند و از بین رفتند از جمله توکیو پایتحت ژاپن با حدود پانصدهزار کشته، اما نامی از انها برده نمی شود و رسانه ها فقط چسبیده اند به دو شهر گمنام هیروشیما و ناکازاکی).

در صورت اقدام امریکا برای حمله نظامی به ایران مقامات سیاسی، مذهبی و نظامی کشورمان دروغ بودن سلاح اتمی را به صورت گسترده لو خواهند داد و با این کار طومار امپراطوری دروغین امریکا و همینطور ابرقدرت دروغین و خالی بند روسیه و همچنین اتحادیه اروپا در هم پیچیده خواهد شد.

برای دانستن دلایل دروغین بودن سلاح اتمی به کتاب " ترس نتیجه عدم آگاهیست " مراجعه نمایید.

لینک دانلود کتاب:


yon.ir/GhH9v
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
آیا مشکلات ژنتیکی در ژاپن به خاطر چوبی بودن خانه ها بود؟!!! این دیگه از اون حرف ها بود!ضمنا فرمانبرداری ملل از امریکا به خاطر قدرت اقتصادی و صنعتی این کشور است نه ترس از بمب اتم!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
ایول روزمونو ساختی:)))))
خونه ها پلاستیکی و چوبی بوده ناپالم انداختن!!! اگه کسی علت شرایط وخیم اقتصادی و فرهنگی در ایران را از شما جویا شد می توانید این کامنت را به ایشان نشان دهید!
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
کرامت خان جنس سنتی و صنعتی قاطی زدی . قدرت اقتصادی امریکاست که همه کشور ها را وادار به تبعیت کرده. سطح تکنولوژی ، سطح علم و غیره ....
این جزوه های استاد رایفی نوروز زیاد جدی نگیر
ناشناس
France
۰۴:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
روحانی در سازمان ملل درخواست مذاکرات همه جانبه با امریکا را داد. اگر تندروها و افراطی ها و ضد امریکایی های داخل بگذارند و اگر مذاکرات اغاز شود قیمت دلار بشدت کاهش پیدا میکند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
آقای روحانی بهتر است گفتگو را از چهارراه استانبول تهران شروع کنید.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
آقای روحانی بهتر بود به چند اتهامی که ترامپ به مسئولین کشور زد پاسخ می دادی.
ایوب نجفی القلندیس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
بسیار عالی بود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
بهترین کامنت . دمت گرم.
ناشناس
Germany
۲۰:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
اتهام یا واقعیت؟
ع
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
ترامپ دیوانه یا عاقل، درغگو و یا راستگو، بد عهد .. هر چی باشد متاسفانه نگاه تمام دینا به انجاست، حالا هی به گفته های ترامپ بخندید، واقعیت تغییر نمی کند!
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
اینگونه صحبت کردن در سازمان ملل نتیجش در آینده است. همانطور که بدبختیهای فعلی نتیجه صحبتهای جنون آمیز هشت سال پیش در همین مکان است. شک نکنید. هیچگاه از گفتگوی انسانی و از روی تدبیر وحشت نکنید. چون آموزه دینی ماست و حتما منافع بلندی دارد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
ترامپ دقیقا همین عکس رو می خواد.
و الا شما چیزی برای مذاکره ندارید.
اون این عکس را به معنای غلط کردم شکا قبول میکنه و لا غیر.
ایرانی آباد و آزاد
France
۰۸:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
سخنان خوب و معتدلي بود. لااقل متوجه شدن تنها را كاهش فشار در داخل (بر مردم )و خارج و عدم انزواي سياسي فقط راهش مذاكره و چراغ سبز آمريكا است.
ناشناس
United Arab Emirates
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
ما که چراغ سبزی ندیدیم وگرنه سکه 5100 میشد؟
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
تنها راه نجات مردم ایران، حمله نظامی یکی از دو طرف ایرانی و آمریکایی است.

بالاخره یا ما اونها را شکست می دهیم و یا خدایی ناکرده برعکس می شود ولی نهایتا این دو خروس جنگی دست از سر مردم عادی برخواهند داشت.
ناشناس
United Arab Emirates
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
جنگ خدا نکنه واقعا چه نظر بی تدبیری
نیکان
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
از دولت امریکا میخواهیم که تحریمهای نادرست بلحاظ اخلاقی و قانونی علیه ملت ایران را خاتمه دهد .اما انچه از دولت خودمان میخواهیم بیشتر و مهمتر است : از دولت میخواهیم به بی برنامگی و بی عملی خاتمه دهد . افراد شایسته ای را در کابینه قرار دهد به رعایت حقوق انسانی افراد جامعه حساس باشد و بابت رعایت هر چه بیشتر ان اقدام کند . بکوشد کارشکنی های رانت خواران و انحصار طلبان در مقابل عادی سازی روابط اقتصادی و سیاسی با اروپا و امریکا را از بین ببرد و فضای اقتصادی ایران را از رانت خواری دور کندو به فضای کسب و کار برای همه در شرایط عادلانه و ارام نزدیک کند . برای موضوعات مهمی مثل رفع نظارت استصوابی و غیره راه حلهای عملی را پیگیری کند و از تخریب بیشتر محیط زیست کشور ممانعت بعمل اورد و .... خلاصه انکه جایگاه و کارکرد دولت را احیا کند . از دیگر مسئولین نیز خواسته هایی داریم که بطور خلاصه عبارتند از : تلاش برای رفع بحرانهای مختلف اقتصادی ، محیط زیستی ، تلاش برای افزایش رفاه و کاهش نگرانیهای مردم و افزایش رعایت حرمت انسانی افراد جامعه توسط حاکمیت و پرهیز از دخالت در امور و وظایف قوای مختلف.
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
تا کی مذاکره؟ باید محکم جلوشون بایستیم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
آره بابا ۴۰ ساله داریم مذاکره میکنیم اونا به جاش میان سفارتمونو میگیرن پرچم آتیش میزنن بسه دیگه باید یه راهه دیگه امتحان کرد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
فرارو جان سپاسگزار درست است نه سپاسگذار .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
به عمل کار برآید نه به حرف!
bato-adv
bato-adv
bato-adv