bato-adv
bato-adv
واکنش‌ها به اظهارات ولایتی و قاضی‌زاده هاشمی دو پزشک سیاستمدار ایران

زیر تیغ جراحیِ افکار عمومی!

ولایتی و قاضی‌زاده، تنها سیاستمداری نیست که از طباطت به سیاست رسیده است. در جهان نمونه‌های این دو کم نیستند. البته ارنستو چه‌گوارا و مهاتیر محمد مشهور‌ترین این نمونه‌ها هستند. چگوارا برخلاف ولایتی کمتر کمتر به عنوان سیاستمدار و بیشتر به عنوان چریک شناخته می‌شود. برخی تصور می‌کنند دیپلمات بودن با انقلابی بودن منافات دارد. اگر این گزاره صحیح باشد، ولایتی نقطه چه‌گواراست. از شخصیت‌های اصلی انقلاب کوباست. چه با رویای صدور انقلاب کوبا عطای وزارت را به لقایش بخشید دوباره پا در میدان جنگ گذاشت. اما سرانجام در بولیوی دستگیر و تیرباران شد. مهاتیر محمد نیز، نخست وزیر مالزی نیز سیاستمدارانی است که ابتدا طبابت و سپس سیاست آموخت. او با الگوگیری از ژاپن، مالزی را به کشوری تولیدکننده و صادرکننده فولاد، وسایل الکترونیکی و اتومبیل مبدل ساخت.

تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۱۲ مهر ۱۳۹۷
فرارو- کارشان با اعضا و جوارح بدن شروع شده است. ابتدا تصمیم‌گیرنده جان بیما‌ران‌شان بودند و رفته رفته به تصمیم‌گیرنده درباره جان و مال مردم کشور‌شان تبدیل شدند. علی اکبر ولایتی و حسن قاضی زاده هاشمی پزشکانی هستند که اظهارات‌شان این روز‌ها با جنجال‌های زیادی رو به رو شده است.

از طبابت به سیاست
ولایتی یکی از پرحاشیه‌ترین سیاستمداران ایران است. جمله "من وثوق‌الدوله نیستم" را از او بسیار شنیده‌ایم. او را با داشتن ۳۸ شغل ابوالمشاغل جمهوری اسلامی می‌شناسند. طبابت خوانده، کتاب تاریخی نوشته و در آخر دیپلمات شده است. او اخیرا در همایشی به مناسبت "هفته دفاع مقدس" و در ارتباط با شرایط کنونی کشور گفته: "از یمنی‌ها یاد بگیریم که چگونه در برابر تهدید و تحریم مقاومت می‌کنند. به جای لباس لنگ می‌بندد و اسلحه به دست دارند و چند تکه نان خشک دستشان است با پای پیاده و سعودی‌ها از دست این‌ها عاجز شدند. " حسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت دولت با برخی اظهاراتش مورد انتقاد افکار عمومی قرار گرفت.
 
اظهاراتی نه گوارا نه چه‌گوارایی

باغ‌نشین سعدآباد حاضر است نان خشک بخورد؟
در واکنش به ولایتی و قاضی زاده هاشمی تصاویر و کاریکاتور‌هایی در برخی روزنامه‌ها منتشر شد. ولایتی در شبکه‌های مجازی هم که همیشه پیشتاز واکنش به اظهارات عجیب و غریب سیاستمداران است سوژه کاربران شد. بسیاری از کاربران اظهارات ولایتی را در برابر خانه بزرگ او در سعدآباد قرار دادند. کاربری نوشته: «آقای ولایتی گفته از یمنی‌ها مقاومت کردن را یاد بگیریم که با دست خالی ونان خشک در برابر دشمن ایستاده اند. سلمنا، اما ایشان حاضر است برای کمک به مردم برای مقاومت مقابل دشمن، نرخ ویزیت اش را کمتر کند؟ یا حاضر است از باغ سعد آباد خارج شود وجایی در وسط شهر مثل بقیه مردم زندگی کند؟»

قرار بود ژاپن اسلامی شویم، حالا لنگ بستن را از یمنی‌ها یاد بگیریم؟
واکنش‌ها حتی در قاب رسانه ملی نیز دیده شد. محمد دلاوری مجری برنامه پایش شبکه یک نیز در طعنه به ولایتی گفت: من خواستم این سؤال را از ایشان بپرسم که برادر ببخشید ما قرار بود «ژاپن اسلامی» بشویم، شما الان نسخه می‌پیچید که برویم از یمنی‌ها نان خشک خوردن و لنگ بستن را یاد بگیریم؟! بعد ما خودمان هشت سال دفاع کردیم جانانه؛ بدون لنگ، با شلوار، خیلی هم شیک. آن‌ها باید از ما مقاومت یاد بگیرند. بعد هم به فرض که ما ایده شما را اجرا کنیم، به فرض که ما برویم سراغ استراتژی نان خشک و لنگ شما قول می‌دهی که همه ما عین هم باشیم؟ لنگ‌هایمان عین هم باشد؟ نان خشک‌هایمان را یک جا بخوریم؟ این طور نباشد که یک نفر نان خشک خود را در ویلای کوچولوی ششصد – هفتصد متری! نزدیک سعد آباد بخورد بعد ما نان خشک‌هایمان را در تورقوزآباد کنار خیابان سق بزنیم. این طوری نباشد که یک نفر لَنگ یک لُنگ سوراخ باشد و یک نفر پنجاه تا پنجاه تا لنگ داشته باشد. یا بچه هایش لنگ‌های مخصوص داشته باشد. این طوری نباشد ها؟ اگر قرار است مقاومت کنیم همه‌مان عین همدیگر سفت و قرص باشیم.
 
اظهاراتی نه گوارا نه چه‌گوارایی

برای دو سال طول عمرشان هزینه کنیم؟
بعد از ویدئوی جنجالی و پاسخ او به مردم بجستانی که از مشکل هزینه فیزیوتراپی سخن می‌گوید، برخی رسانه‌ها اظهارات چند ماه قبل او را نیز بازنشر کردند. موج واکنش به قاضی زاده هاشمی تقویت شد. قاضی زاده هاشمی در برنامه نگاه یک صدا و سیما در پاسخ به سوال مجری برنامه و درباره تامین هزینه بیماری خاص SMA گفته بود: «آیا مردم حاضرند برای دو سال طول عمر بیشتر یک نفر، یک میلیارد هزینه کنیم؟» از به صرفه نبودن تامین هزینه‌های این بیماری حرف زد. او با بیان آنکه وزارت بهداشت ظاهرا تصمیمی برای تخصیص بودجه برای ۱۰۰ بیمار را ندارد، مدعی شد که مردم راضی نیستند به این بیماران کمک شود. او گفت: "من الان مانده‌ام که شیر خشک تامین کنم، واکسن تامین کنم، داروی شخصی که حیاتش در طول زمان به یک دارو وابسته است را تامین کنم و یا شخصی که که دارو ممکن است دو سال به طول عمر او اضافه کند؟ "

سوگند بقراط یاد کرده اند؟
ولایتی و قاضی زاده هاشمی پیش از آنکه وارد سیاست شوند بنا بر سنت طبابت، قاعدتا باید سوگند بقراط یاد کرده باشند. طبق این سنت کهن پزشک موظف است با هیچ بیماری ناعادلانه برخورد نکند. این دو پزشک این روز‌ها بعد از اظهارات جنجالی‌شان با واکنش‌های تند و تیز افکار عمومی رو به رو شده اند؛ واکنش‌هایی که می‌توان آن‌ها را در این بیت سعدی خلاصه کرد: "گوسپند از برای چوپان نیست؛ بلکه چوپان برای خدمت اوست" این بیت سعدی در حکایت ۲۸ گلستان با عنوان در سیرت پادشاه آمده است. بیت قبلی‌اش نیز می‌گوید: "پادشه پاسبان درویشست/ گر چه نعمت بفر دولت اوسـت"

طبیبی که پارتیزان شد
البته ولایتی و قاضی‌زاده، تنها سیاستمداری نیست که از طباطت به سیاست رسیده است. در جهان نمونه‌های این دو کم نیستند. البته ارنستو چه‌گوارا و مهاتیر محمد مشهور‌ترین این نمونه‌ها هستند. چگوارا  کمتر به عنوان سیاستمدار و بیشتر به عنوان چریک شناخته می‌شود. برخی تصور می‌کنند دیپلمات بودن با انقلابی بودن منافات دارد. اگر این گزاره صحیح باشد، ولایتی نقطه مقابل چه‌گواراست. از شخصیت‌های اصلی انقلاب کوباست. چه با رویای صدور انقلاب کوبا عطای وزارت را به لقایش بخشید دوباره پا در میدان جنگ گذاشت. اما سرانجام در بولیوی دستگیر و تیرباران شد. مهاتیر محمد نیز، نخست وزیر مالزی نیز سیاستمدارانی است که ابتدا طبابت و سپس سیاست آموخت. او با الگوگیری از ژاپن، مالزی را به کشوری تولیدکننده و صادرکننده فولاد، وسایل الکترونیکی و اتومبیل مبدل ساخت.
اظهاراتی نه گوارا نه چه‌گوارایی
جنجال سوم قاضی زاده
با همه این‌ها قاضی زاده به این موج مخالفتی که در برابر خود دید، توجهی نشان نداد. آخرین اظهارات جنجالی او به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز مربوط می‌شود. جایی که یک دختر دانشجوی مخالف دولت در برابر قاضی‌زاده، وزارتخانه تحت امر او را به انتقاد می‌بندد و وزیر را عامل نگاه اشرافی معرفی می‌کند. فارغ از درستی یا نادرستی انتقادات و گرایش سیاسی این دانشجو، قاضی زاده هاشمی از خود واکنش‌های جنجالی دیگری نشان داد. او تفکر این دانشجو را به منافقین تشبیه کرد و او را تکفیری خواند. دانشجوی منتقد را احمدی نژادی، هم‌سنگ منافقین و تکفیری‌ها خواند. این در حالی است که از وزیر انتظار می‌رود با آستانه تحمل بالاتری با مخالفانش برخورد کند.

بیماران صعب‌العلاج حتی برای یک ساعت حق حیات دارند
علی اکبر رنجبرزاده، پزشک و عضو هیات رئیسه مجلس است. او به فرارو می‌گوید: اولویت‌بندی‌های درمانی یک واقعیت است. البته دولت باید تلاش کند که بتواند همه بیماران را مورد حمایت قرار دهد. خانواده‌هایی که بیمار دارند طبیعتا مایلند هزینه‌های هنگفتی هم بپردازند ولو آنکه طول عمر بیمارشان یک ماه بیشتر شود؛ بنابراین نمی‌توان گفت که افزایش کوتاه طول عمر مانع خدمات رسانی می‌شود. با این حال واقعیت‌هایی را هم باید بپذیریم. نوزاد یا کودکی که در معرض یک بیماری است و با یک امکاناتی می‌تواند به زندگی برگردد با فردی که علم پزشکی می‌گوید او نهایتا دو ماه دیگر زنده می‌کند فرق دارد.

کمیسیون بهداشت مجلس می‌گوید: طبیعی است که اولویت با شخصی است که طول عمر بیشتری داشته باشد. اما این را باید بپذیریم که حتی کسانی که بیماران صعب العلاج دارند حق حیات دارند حتی برای یک روز یا یک ساعت. دولت موظف است برای همه سطوح مختلف اعتبار لازم را بپردازد که مردم دغدغه نداشته باشند. می‌توانیم از خیلی از مزایای دیگر کم کنیم و بر بودجه بهداشت و درمان اضافه کرد تا هیچ وقت چنین مشکلاتی گفته نشود و مردم هم دچار نگرانی نشوند.
 
اظهاراتی نه گوارا نه چه‌گوارایی

مشکلات اول برای مسئولین سپس برای مردم
او در ارتباط با اظهارات وزیر بهداشت به مردم بجستانی که به کلیپ خودت بمال مشهور شده نیز می‌گوید: من نمی‌توانم در این مورد اظهار نظر کنم. چون گاهی بعضی مسئولین صحبت‌هایی در جمعی محلی صحبتی می‌کنند که در بضاعت آن جمع است. این صحبت‌ها وقتی رسانه‌ای و در سطح ملی مطرح می‌شود، قضاوت‌های مختلفی به دنبال دارد.

این عضو هیات رئیسه مجلس همچنین با اشاره به روایت رطب خورده رطب منع مکن می‌گوید: مردم زمانی توصیه‌های مسئولین را می‌پذیرند که سطح زندگی آن‌ها هم متناسب با مردم باشد. البته نیت آقای ولایتی نیت خالصانه و فرمایش ایشان هم نیز درست بود. ما در یک مقطع زمانی می‌توانیم ثروت، امکانات و جان و مال خود را برای ماندگاری مسیری که شهدا ترسیم کرده اند فدا می‌کند. شاید منظور آقای ولایتی نیز همین بوده است نه اینکه افرادی که در فقر به سر می‌برند شرایط را تحمل کنند و ایشان که در رفاهند موقعیت خود را داشته باشند. پیشگامان عرصه پذیرش خطر، مشکلات و مصائب باید در ابتدا مسئولین و سپس مردم باشند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۴
با سلام، تازه می فهم چرا با پخش سریالهایی که آقای مهران مدیری در مورد یعضی پزشکان ساخته بود و از آنها انتقاد می کرد؛ مخالفت می شد!!!
زنده باد آقای مهران مدیری
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۴
من نظر آقای قاضی زاده را به یک شرط تایید میکنم که تبعیض در معالجه بیماران صعب العلاچ قائل نشوند یعنی اگر برای یک بیمار و فرد عادی دولت به دلیل اولویت های بالا تر برای درمان آن نمی خواهد بودجه هزینه کند برای فلان روحانی یا مقام کشوری هم که به بیماری لا علاج مبتلا میگردد هزینه نکند که بعید میدانم این اتفاق بیفتد.
این درسی است که به قول حضرات باید از علی آموخت و تبعیضی بین مردم و مقامات نباید قائل شد.اگر پیرو علی هستیم باید عدالت را رعایت کنیم وگرنه اگربخواهیم فقط در مورد مردم عادی اعمال کنیم یک بی عدالتی و فقط یک شعار سیاسی است
ایرانی آباد و آزاد
France
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۴
قاضي زاده و ولايتي را به هم مقايسه نكن!!
هاشمي روراست و مردمي و متخصص در كارش است.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۴
مقایسه ولایتی با مهاتی محمد که معمار مالزی نوین بود کجا و ولایتی که مردم را به نان خشک خوردن و لنگ بستن تشویق میکند کجا؟ ولایتی به عنوان یک سیاستمدار پو پولیست قابل مقایسه با ایشان نیست.دریک مصاحبه در تهران خبرنگاری از ایشان پرسید چرا شما به عنوان یک کشور اسلامی با امریکا رابطه سیاسی دارید او در جواب گفت فرق ما با شما اینست که شما در مبارزه با گاو به شاخ آن چسبیدید و ما از شیرش استفاده میکنیم اینست فرق یک سیاستمداری که بفکر منافع ملی کشور خود است و یک سیاستمداری امثال ولایتی که با شعار های عوامفریبانه بفکر توجیه وضع موجود است.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۴
آدم از اظهار نظرهای این دکترها شوکه می شود
انتشار یافته: ۴۹
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
رویای ولایتی برای رئیس جمهور شدن هرگز تعبیر نخواهد شد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
همین الان در جایگاه انتصابیش قدرت بیشتری از ریسس جمهور داره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
این آقا که با این اظهارات خود زنی کرده و مردم ماهم مردم آگاهوفهیمی هستند کسی که از جنس خودشاتن نباشد روی خوش نشان نمی دهند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
این ارزو به گور خواهد برد
ناشناس
United States of America
۲۲:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
آره ولی کلکسیون مشاغلش ریاست جمهوری رو کم داره.
ناشناس
France
۰۸:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۴
ابوالمشاغل و وزير خارجه در سايه!!!!!!!!!!!!!
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
هم اکنون ساعت یک و ده دقیقه بامداد است و از مطالعه درس امروز دانشگاه فارغ شده ام ، کم کم برای خواب مهیا می شوم و همزمان اخبار امروز را چک می کنم عنوان خبر را در مورد این دو طبیب جامع الاطراف، مسلط به علوم زمانه ، غواصان متبحر در دریای عمیق علم ، کاشف الاسرار و قس علیهذا می خوانم ...

مردی برای تمام فصول ، دیپلماتی مناسب برای هر میز مذاکره، انقلابی نترس و صد البته شاغلی سر تر از هر شغلی
خدایا ایشان را برای ما نگهدار
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
واقعا کنایه را متوجه نشدید اینقد بهش منفی داید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
ببخشید منفی دادم. عجله کردم .
ناشناس
France
۰۸:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۴
احست
كنايه ات را خوب بيان كردي !
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
دو نفر را بی ربط کنار هم گذاشته اید. قاضی زاده هاشمی چون صریح و غیر پوپولیست است مورد حمله قرار می گیرد. او می توانست قول الکی به پیرمرد بدهد که به روستایشان فیزیوتراپ می فرستد و همینطور این واقعیت را که از بیت المال با ارز 4200 تومانی نمی توانی برای یک نفر میلیاردها هزینه کرد تا چند ماه بیشتر زنده بماند را نگوید.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۴
در کل فعالیتهای مثبت دکتر قاضی زاده از همه دولتیان بی خاصیت و منفعت طلب، تر بوده است،ایراد ایشان این است که سیاستمدار نیست وسر مردم را با پنبه نمی برد،بدبختی اینجاست که دراین موقعیت او واقعیات تاسف انگیز را بیملاحظه سیاسی به زبان می آورد،
مگر قاضی زاده چقدر توان مالی واجرائی برای یکی از بزرگترین وپرهزینه ترین وزارتخانه های این خراب آباد را دارد.
پیشنهاد من به دکتر این است،حرف راست نزن تو هم دروغ بگو تا گناه واقعیات خارج از دست تو دامن تو را نگیرد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۴
اتفاقا مشکل ما همینه. من خیلی با بازدیدهای استانی و همراه با دبدبه و کبکبه احمذینژادی موافق نیستم. ولی تو که خیر سرت اومدی بین مردم میخواستی درد دلشون رو بشنوی که چی بشه؟ بشه یه شو؟ اگر قصد نداری یا عرضه نداری تغییری در رویه ها که اکثرا هم غلطه ایجاد کنی برای چی پاشدی اومدی وسط مردم.
مثل رئیس متواضع دانشگاه ما که همیشه تلفنش بازه و براحتی میشه باهاش صحبت کرد. ولی هروقت مشکلی رو طرح میکنی ارجاع میده به کارشناس و توضیحات کارشناس رو ارجاع میده به شما. حتی براش مهم نیست توضیحات شما منطقی تره یا کارشناس. اصلا میخوام سی سال این رئیس تلفنش رو وصل نکنه.
ناشناس
Germany
۰۷:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
هر دوشان طاغوتی شدند اشرافیت!!!! از ملت دور شدت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
تقصیر خودشون نیست ، صفرها وسوسه انگیزه !
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
این مطلب در باره ولایتی صدق می کند
مصطفی
United States of America
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
خب با این طرز تفکر، میشه بگین چرا رییس دانشگاه امام صادق که معلوم بود چندماه بیشتر عمر نمیکنه. این همه واسش هزینه کردین؟
علیرضا
Germany
۰۹:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
خلاصه؛ مسئولیت در ایران شده مانند دکانی که تنوری دارد و داغ هم هست و نان هم به آن خوب می چسبد و دلالانی هستند که این دکان و تنور را در اختیار دارند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
سلام. مهران مدیری یک طنز برای پزشکان ساخت، آنقدر اعتراض شد و قیافه حق بجانب گرفتن تا جمع شد. حالا خودشان زمین و زمان را به سخره می گیرند و به مردم با یک نگاه از بالا به پایین دستور یمنی شدن می دهند بعد هم بیانیه صادر می کنند بدتر از خود گفتار. گویا این نگاه من می دادنم و بقیه نمی دانند در این حضرات بدجوری ریشه دوانده.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
طبیب و اینقدر بی رحم تعجب داره!!!!!
ناشناس
United Arab Emirates
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
اتفاقا به هيچ وجه جاى تعجب نداره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
از نرخ دوبلکس ویزیت بعضی از اطبای بحر العلوم میتوان به درصد باقیمانده رحم و مروت در وجود این عزیزان دردانه و یگانه پی برد
فتح الله انورمیلانی
Finland
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
اگر اطلاع تو و باورهای تو و دانش تو متعلق به صد سال پیش باشد فهمی که از رشته فیزیوتراپی داری در حد مشت و مال دادن و شکستن قولنج در گرمابه های عمومی صد یا صد و پنجاه سال پیش است. اما اگر از دانش امروز بپرسی میگوید فیزیوتراپی یک شاخه معتبر علمی است با الفبای مشخص و ضوابط معین. دوره خاص دارد. فوق لیسانس و دکترا دارد. حتی فوق تخصص دارد. کتاب دارد. هر روز پیشرفت میکند و نهاپتا اینکه بطور مثبت در خدمت علم است و در خدمت بیماران. تفکر اینکه فیزیوتراپی همان مشت ومال است صد سال پیش حرف صحیحی بود. به روز باش برادر و بیدار شو برادر. خدانکند به سابر علوم و سایر تخصص ها هم همین نگاه را داشته باشی. برایت عافیت آرزو میکنم.
ناشناس
Thailand
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
شما هم نباید ناراحت بشوی واقعیت جامعه را باید بپذیریم. آیا این امکان است که برای هر بخش و یا روستایی همه تخصصهای پزشکی اعزام نمود.!!!!!!!
نسل انقلاب
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
هردوبچه روستا ویاشهرستانی کوچک به یمن انقلاب مردم به همه چیزرسیدند.
آقای قاضی زاده اگرنمی توانندحرف اصلی رابزنندبروندبه کلینک های زنجیره ای شان برسنددرموردآقای ولایتی هم ترسم چیزی بگویم موردغضب شان واقع شوم بالاخره درحال حاضرکم کسی نیستند که من یه لاقبابگویم بچه رستم آبادباخلق خدابه ازاین باش.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
هزار رحمت به وثوق الدله در مقابل ولایتی.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
باید روی تفکرات پزشکان در دوران دانشجویی کار کنند ، پزشکان برای خودشان جایگاهی نعوذبالله مانند خدا قائل هستند ، و نگاه بالا به پایین دارند.
ناشناس
United Arab Emirates
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
اى كاش فقط خدا را بنده نبودند.
والله ما به همين مقدار هم راضى بوديم.
نكته اينجاست كه بسيارى از اين جماعت، خدا را به بندگى خود قبول نمى‌كنند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
وقتی کنکور پزشکی شده رقابت بین نخبه ها تازه مثل مهندسی نیست که بتوانند به راحتی مهاجرت کنند میشوند آدم های سر خورده و میوفتند به جون ملت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
پزشکانی که راحت وارداین حرفه شدند.
ناشناس
United States of America
۲۲:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
از کسایی که درسشون میدن یاد میگیرن خوب
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
تمام این انتقادهای مردم برمیگرده،به این که دل پرازهمه ی آن کسانی دارندکه هرچی بلاوجنگ وگرسنگی وپابرهنگی وبیکاری و....است ازمردم میخواهند،غافل ازاینکه خودشان وهفت پشتشان دررفاه وسلامتی به سرمیبرن واگرحتی بیماری صعب العلاجی بگیرن تااون سردنیامیرن ومیلیاردهاخرج بیماری خودشون میکنن ولی ازبیماربی پول تقاضامیکنن که آرام روبه قبله بخوابه ومنتظرمرگش باشه.!!!!!!!!!
ناشناس
United States of America
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
هیچ آبی از پزشکان در ایران به جز خالی کردن جیب ملت گرم نمیشود. در کشورهای دیگر انقدر اختلاف درآمد بین پزشک و معلم و مهندس و ... وجود ندارد. در مواردی درآمد پزشکان کمتر از معلمین و مهندسین است.
احسان
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
وقتی کقگیر به ته دیگ میخورد صدا ها در میاید / دکتر ولایتی که سال هاست از مردم جدا شده است و علاقه دکتر ولایتی سوریه و لبنان میباشد ولی دکتر قاضی زاده انصافا زحمت بسیاری برای بیماران از جهت تهیه دارو بعد از دولت احمدی نژاد انجام داد و من به ایشان افتخار میکنم ولی جون اوضاع مالی کشور دستحوش امواج شده است ایشان برای تهیه بودجه دجار فشار موشک اس 400 میباشد و استانه صبر تامبرده کمتر شده است / باری سیاست خارجی ایران این مشکلات را برای کشور به وجود اورده است و همه را به جان یکدیگر انداخته است
ناشناس
United Arab Emirates
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
فرارو جان نمیدانم سن شما ها چنده ولی من دانشجوی قبل از انقلاب بودم در دانشگاهها ی تهران وشهرهای بزرگ بیشترین مبارزه علیه شاه و امریکا دانشجویان فنی در راس وعلوم پایه شامل فیزیک وریاضی ودانشجویان رشته ادبی شامل بچه های دانشکده حقوق وادبیات
خدارا شاهد میگیرم دانشچویان پزشکی فقط به حفظ کردن درس و کمتر از 5%شاید در جنبش دانشجوئی نقش داشتند بنا بر این مواضع خود بزرگ بینی وغرورشان کاذب وامربر آنها مشتبه گردیده که نژاد یا ژن برترند آنها خوب نیک میدانند که در قبل از انقلاب دانش اموزان نخبه رشته ریاضی را انتحاب ودر دانشکده های فنی وعلوم پایه که بر عکس پزشکی حفظ کردنی نبود بلکه فهمیدنی ونیاز به تفکر وتعمق واندیشه داشت را انتحاب شا گردان متوسط کلاس رشته طبیعی آنزمان یا تجربی فعلی بعدش رشته ادبیات یا علوم انسانی و بعد دراخر رشته های هنرستان یا همون فنی وحرفه ای فعلی ولی بخاطر فقز فرهنگی جامعه فکر میکنند دکترها نابغه قرنندو این امر آنهارا به غرور کاذب واداشت از این 2 دکتر بپرسید انصافا" شاگرد چندم کلاسشان بودندو شاگردهای نحبه شان چه رشته ای خواندندچرا باید دکتر های برق ومکانیک ماهانه 8 میلیون حقوق بگیرند ولی آقایان اطباِء متحصص از 100 میلیون تا 700-800 میلیون ،در ضمن میتوان گفت همینپزشکها اگر رشته فنی میخوندند کمتر از 7 سال نمیتوانستند تمام کنند تازه اگر اخراج نمیشدند
گلشن
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
آقای قاضی زاده هاشمی خیلی اشتباهات داشته اما او را با ولایتی نیاید مقایسه کرد خیلی بی انصافی است ایشان دیکته نوشته ۵ غلط هم دارد اما ولایتی با وجود ۳۰ یا ۴۰ پست کارمهمی نکرده جز خرابکاری و هزینه تراشی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
خدا خواسته است کسی را منفور کند با دست خودش آغاز میکند ولایتی شروعی دوباره برای شما
مجتبی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
به نظرم حرف قاضی زاده در مورد هزینه درسته و کسانی که به این حرف قاضی زاده گیر می دهند واقعیت ها رو درک نمی کنند منابع محدود هستند و نیازها اولویت می خواهد
یونس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
با سلام ، خوشحالم که حداقل در فرارو ، توان چاپ انتقاد است . شکر صد هزار شکر !
ناشناس
Austria
۲۱:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
وقتی نخبگان وارد سیاست میشن سیاست زدگی باعث توهم شخصیتشون میشه.بنابر این افاضاتشون هم سوهان روح و روان مردمی میشه که فکر میکنن اینها روزی سر عقل میان.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
ننگ به هر دو
ناشناس
Finland
۲۳:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
اینکه طبابت پزشکی مرکز توجهش از درمان مردم به سمت پول غش کرده نمیتونه بی تاثیر از مدیریت و اعمال و رفتار سیاسی چند دهه امثال ولایتی و هاشمی ها باشه بالاترین حق ویزیت ولایتی وقتی میگیره در حالی که قانونا مصوب شده بود که حق ویزیت فوق تخصص در بخش خصوصی سال 96 45 هزار تومن باشه در حالی که ولایتی حق ویزیتش در سال 96 70 هزار تومن نظام پزشکی کشور این ها پول پرست کردن
علي
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۴
مقايسه ولايتي و هاشمي با چه گوارا و مهاتير قياسي مع الفارق است؛ ما بايد از ديد جامعه خودمان به توليدات داخلي مان بپردازيم.
مشكل اساسي ما بعد از انقلاب از آنجائي شروع شد كه براي هر حوزه اي تخصص قائل شديم الا حوزه سياست! هر كسي با هرسابقه اي و هر صلاحيت داشته و نداشته اي توانست هر وقت خواست پاچه اش را بالا بزند و وارد حوزه سياست شود. در حالي كه عرصه سياسي در همه جاي دنيا يك عرصه تخصصي و نه تفنني بحساب مي آيد. از پزشكان كه بگذريم مهندسان و فن سالاران هم يد طولايي در حوزه سياست دارند و همگي آن را شغل دوم خود مي دانند. حتي انجمن اسلامي مهندسيني داريم كه بعنوان يك حزب سياسي نماينده، رئيس مجلس و رئيس جمهور تعيين مي كند و كسي هم نمي پرسد كه دقيقا ربط مهندسي و اسلامي و سياسي چيست؟!
ما بنياني را گذاشته ايم كه حالا حالاها متخصصين شغل دوم سياسي مان از آن بايد منتفع شوند و ولايتي و هاشمي هم تنها محصولات اين كارخانه تخصصي نيستند!
توانا
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۴
اگر دکتر هاشمی اشکالی هم داشته باشد آنقدر بد نیست که با ولایتی همترازش کنیم
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین