bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۸۲۲۴۷

بابک قاجار، مدعی «خنده‌دار» تاج و تخت قاجار!

«بابک قاجار خود را نماد آزادیخواهی و دموکراسی می‌داند و در پست‌هایش درصدد است تا در استان‌هایی از ‌کشور که هموطنان ترک حضور دارند اقدام به تحریم مردم کند. البته هدف نهایی خود را بر تحریک ترک‌های آذری زبان در استان‌های غربی گذاشته است و با رویاپردازی درباره کشوری مجزا در آن ناحیه یا تاسیس سلسله قاجار اقدام‌های خود را دنبال می‌کند.»

تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۱۰ آذر ۱۳۹۷

بابک قاجار، مدعی «خنده‌دار» تاج و تخت قاجار!

مرزهای جدید فکاهی در میان مخالفان نظام شکسته شده است. فردی به نام بابک قاجار در ادعایی سراسر مضحک گفته است: «سلسله قاجاریه و پادشاهانی همچون محمد قاجار و فتحعلی شاه قاجار جز خدمت کاری انجام ندادند.» او قاجاریه را شریف‌ترین پادشاهان ایران در طول تاریخ می‌داند!

آفتاب یزد نوشت: «اپوزیسیون خارج‌نشین ایران هر روز بیش از قبل به سمت کمدی پیش می‌روند. گذشته از شاهزاده‌ای که در دهه پنجاه سن خود هنوز از مادر پول توجیبی می‌گیرد و به دلیل نداشتن شغل و درآمد مالیات او در اداره درآمد مالیات واشنگتن صفر است، جدیداٌ چهره‌ای بامزه پیدا شده است به نام شاهزاده بابک... که مدعی است: «سلسله قاجاریه و پادشاهانی همچون محمد قاجار و فتحعلی شاه قاجار جز خدمت کاری انجام ندادند.» او می‌گوید که در صدد احیاء سلسله قاجار در ایران است! وی متولد آلمان است.

تحت حمایت دولت آذربایجان؟

این شازده تازه به دوران رسیده به خاطر عقاید افراطی بر اساس ادعای خودش از حمایت دولت آذربایجان هم برخوردار است و برای او محافظینی قرار داده‌اند. وی در توضیح بیوگرافی خود می‌نویسد سلطان بابک میرزاخان قاجار یک شهروند ایرانی‌تبار است که در برلین آلمان متولد شده. او از پنجمین نسل از نوادگان مستقیم فتحعلی شاه قاجار است. پدر او رمضان علی میرزا خان قاجار شاهزاده ایرانی، در باکو جمهوری آذربایجان در تاریخ یکم مه ۱۹۲۲ متولد شد و در برلین آلمان در سال ۲۰۰۷ درگذشت. ظاهرا مادر وی مهیندخت قاجار، با نام اصلی مهیندخت قطبی که در سال ۱۹۴۷ در اردبیل متولد شده با فریده قطبی (مادر فرح دیبا) نسبت فامیلی دارد.

وی در سال ۱۹۸۹ با لیلا قاجار از بستگانش در برلین ازدواج کرد. لیلا قاجار در ۱۹۷۲ در برلین آلمان متولد شده و اصالتا شهروند ترکیه است. وی علی رغم آن که مدعی مخالفت با نظام است، سال قبل آزادانه به تخت جمشید سفر کرد و همچنین سفرهایی به ایران داشته و در آثار تاریخی ایران ویدئوهایی از وی منتشر شده که ظاهرا با برنامه‌ریزی قبلی انجام شده است. به شکل فکاهی میان سلطنت‌طلبان طرفدار او و رضا پهلوی فحاشی‌های بسیار رکیکی در فضای مجازی اتفاق می‌افتد.

پادشاهی در پیج اینستاگرام

یک خبرگزاری درباره او نوشته است: «بابک قاجار خود را نماد آزادیخواهی و دموکراسی می‌داند و در پست‌هایش درصدد است تا در استان‌هایی از ‌کشور که هموطنان ترک حضور دارند اقدام به تحریم مردم کند. البته هدف نهایی خود را بر تحریک ترک‌های آذری زبان در استان‌های غربی گذاشته است و با رویاپردازی درباره کشوری مجزا در آن ناحیه یا تاسیس سلسله قاجار اقدام‌های خود را دنبال می‌کند.»

او در توئیتی می‌نویسد: «ورود مجازی و غیر حقیقی ‎#‎شاهزاده_بابک_قاجار‎ ‎به عالم سیاست، ‌لرزه بر اندام نوچه‌های شاهزاده قلابی انداخته که چنین فحاشی می‌کنند. حال حقیقی باشد چکار می‌کنید؟»

نگاهی به بخش انتهایی این توئیت و به کار بردن عبارت «حال حقیقی باشد...» که یک شرط در ‌جمله‌بندی اوست نشان می‌دهد خودش باور ندارد که آرزوهایش محقق شود؛ چرا که اگر کسی مطمئن ‌باشد که به اهدافش می‌رسد به جای این نوع شرطگذاری در جمله‌بندی‌هایش زمانی مشخص یا حتی ‌نامشخص را تعیین می‌کند که خطری بزرگ‌تر در راه است. شاهزاده قاجار عامل سقوط سلسله قاجار را حرکت آنها به سمت دموکراسی عنوان می‌کند و می‌‌نویسد: «چرا قاجاریه سقوط کرد؟ برای این که روند دموکراسی‌خواهی در ایران می‌رفت نتیجه دهد... . دو جمهوری ترک ‌همسایه، امپریالیست‌ها را به وحشت انداخت و آنها با کودتا، قاجاریه را ساقط کردند. در نتیجه مشروطه نظام ‌دیکتاتور شد.»

در حالی که متن این توئیت هم نشان می‌دهد او برای تحریک به آشوب‌طلبی در ‌مناطقی از ایران برنامه‌ریزی کرده است. او در مورد خدمات قاجار به ایران می‌نویسد: «آنها شریف‌ترین پادشاهان ایران در طول تاریخ بودند!»