bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۸۲۳۰۸
ادعای عجیب دانشگاه وابسته به نیروی هوایی آمریکا

هشدار ارتش آمریکا درباره حمله احتمالی الکترومغناطیسی ایران!

در بدترین سناریو، همه راکتور‌های یک منطقه در اثر حمله به طور همزمان آسیب می‌بینند. در آمریکا، این امر ریسک فروپاشی ۶۰ سایت هسته‌ای و ۹۹ راکتور هسته‌ای را بوجود می‌آورد. قطع طولانی مدت برق در آمریکا، ریسک آلودگی رادیواکتیو در این کشور را ایجاد می‌کند.

تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۱۱ آذر ۱۳۹۷
هشدار ارتش آمریکا درباره حمله احتمالی الکترومغناطیسی ایران

فرارو- یک دانشگاه وابسته به نیروی هوایی آمریکا طی گزارشی درباره حمله احتمالی ایران، روسیه و کره شمالی به آمریکا با تسلیحات الکترومغناطیسی هشدار داد.

به گزارش فرارو، ارتش آمریکا به دولت این کشور هشدار داده که برای یک حمله احتمالی با یک بمب الکترومغناطیسی آماده شود. این نوع بمب به آن دسته از سلاح‌هایی گفته می‌شود که با انفجار خود پالس‌های بزرگی در محیط منتشر می‌کند و با نفوذ به سیستم‌های الکترونیکی، عملکرد آن‌ها را مختل می‌کند.
 
هشدار ارتش آمریکا درباره حمله احتمالی الکترومغناطیسی ایران

دانشگاه هوایی آمریکا وابسته به نیروی هوایی این کشور در یک گزارش ۶۹ صفحه‌ای مدعی شده تسلیحات الکترومغناطیسی که توسط کشور‌هایی همچون ایران، روسیه و کره شمالی توسعه یافته‌اند، می‌توانند آمریکا را به چالش بکشند و باعث جابجایی میلیون‌ها نفر شوند. این دانشگاه مدعی شده که یک حمله طیف الکترومغناطیسی ممکن است تهدیدی برای ایالات متحده، دموکراسی و نظم جهانی باشد.

حمله الکترومغناطیسی می‌تواند برق را در آمریکا قطع کند. با قطع برق، تجهیزات نظامی و حمل‌ونقل آسیب جدی خواهند دید. بدون برق، که از آن برای خنک کردن راکتور‌های هسته‌ای استفاده می‌شود، این راکتور‌ها ذوب خواهند شد. با انتشار تشعشعات هسته‌ای، میلیون‌ها انسان، که در اطراف این راکتور‌ها زندگی می‌کنند، جابجا خواهند شد.

در گزارش دانشگاه هوایی ذکر شده که در بدترین سناریو، همه راکتور‌های یک منطقه در اثر حمله به طور همزمان آسیب می‌بینند. در آمریکا، این امر ریسک فروپاشی ۶۰ سایت هسته‌ای و ۹۹ راکتور هسته‌ای را بوجود می‌آورد. قطع طولانی مدت برق در آمریکا، ریسک آلودگی رادیواکتیو در این کشور را ایجاد می‌کند.

گزارش مزبور گفته دولت امریکا باید بر مسئله حمله الکترومغناطیسی تمرکز کند و آن را یک مسئله حساس اعلام کند. سرگرد دیوید استاکنبرگ، کارشناس نیروی هوایی، جیمز وولزی، رئیس اسبق سازمان جاسوسی سیا، سرهنگ دوگلاس دیمائیو، نویسندگان این گزارش هستند. آن‌ها خواستار یک کارزار ملی و کنگره‌ای در خصوص توجه به تهدیدات الکترومغناطیسی شده‌اند.
bato-adv
bato-adv