عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينکه اگر موسوي باهوش و از عقل سياسي برخوردار بود، نتيجه انتخابات را مي پذيرفت، گفت: موسوي مي توانست با اين کار 13 ميليون رايش را به عنوان سرمايه حفظ کند و در انتخابات بعدي از آن استفاده کند.
مرتضي نبوي در خصوص نامه محسن رضايي به رهبر معظم انقلاب نيز گفت: برداشت رضايي از بيانيه اخير موسوي اشتباه بود.
نبوي در اين گفت و گو به سوالات مختلف در خصوص مسايل پس از انتخابات، بيانيه اخير موسوي ، نامه رضايي به رهبر معظم انقلاب و چگونگي برخورد با سران فتنه توسط قوه قضاييه، پاسخ داد.
** اغتشاشات و انقلاب رنگي
مدير مسوول روزنامه رسالت در اين گفت و گو با بيان اين که حوادث پس از انتخابات با يک سري اعتراضات شروع و تبديل به فتنه شد، اظهار داشت: اين فتنه تحت تاثير يک پديده جهاني سازي است و امروزه به تعبير مقام معظم رهبري کشورهايي که در مقام استعمار فرانو هستند، براي دخالت در سرنوشت کشورها به جنگ نرم متوسل مي شوند که يکي از ابزارهاي شناخته شده آن انقلاب هاي رنگي است.
نبوي ادامه داد: زمينه چيني انقلاب هاي رنگي توسط جريان فتنه معمولا توسط انتخابات مهيا مي شود که بدين واسطه کشورهاي استعمار فرانو مي توانند منافع خود را در برخي کشورها تامين کنند و اگر از اين راه موفق به کسب منافع خود نشدند، با تئوري و نظريه پردازي و همچنين آموزش افرادي در داخل در پي ايجاد ناامني در کشور، تغيير حکومت و امتيازگيري هستند.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين که اهداف کشورهاي استعماري در طول تاريخ کاملا مشخص شده است، تصريح کرد: اهداف و منافع کشورهاي استعماري در گرو پيشرفت نکردن خاورميانه است و دراين راستا هميشه در پي ايجاد نزاع ميان کشورها بوده تا بتواند منابع اين منطقه به ويژه انرژي را غارت کنند و به منافع نامشروع خود دست يابند.
** سران فتنه و خط استعمار
نبوي در ادامه اين گفت و گو در مورد سران داخلي جريان فتنه خاطر نشان کرد: اين افراد از نظر فکري از همان جريان غارتگر استعماري تبعيت مي کنند و مديريت يک جريان ضد فرهنگي را برعهده دارند که با فرهنگ بومي، انقلاب و ارزش هاي جمهوري اسلامي ايران در تناقض است و اين مسئله بارها در شعارهايشان مانند جمهوري ايراني، نه غزه نه لبنان، مرگ بر اصل ولايت فقيه و همچنين اعمال ننگينشان مانند پاره کردن تصوير امام و اهانت به مهمترين مقدسات ما يعني عاشورا متجلي شده است.
وي سياست به کار گرفته شده سران فتنه را ابهام سازي دانست و گفت: سران داخلي فتنه از طرفي تظاهر به پايبندي به اصول انقلاب و نظام مي کنند و ازسوي ديگر تمامي هنجار شکني ها را مورد تاييد قرار مي دهند و با ابهام سازي باعث جلب معارضين زيادي به سوي خود مي شوند. طبق اين طراحي تمامي منافقين، سلطنت طلبان، بهايي ها و مخالفين نظام مانند کمربندي به هم وصل مي شوند تا تئوري کودتاي مخملي را پيش ببرند ولي خوشبختانه صبرنظام ماهيت اين جريان و حمايت بيگانگان از آن ها را روشن کرد.
** راهپيمايي بزرگ مردم و تولد دوباره
مدير مسئول روزنامه رسالت در خصوص راهپيمايي عظيم مردم در حمايت از نظام و رهبري با تاکيد بر اين که با اين راهپيمايي ، انقلاب اسلامي ايران تولد دوباره اي يافت اظهار داشت: اين راهپيمايي عظيم مردمي جراحت هايي را که اين جريان فتنه به نظام و انقلاب وارد کرده بود، ترميم و نظام را براي جهشي بزرگتر براي پيشرفت آماده کرد.
وي با اشاره به وجود 15 موسسه توطئه گر در آمريکا خاطرنشان کرد: خوشبختانه پس از اين 6 ماه، افکار عموم ملت ايران از اين فتنه ها و سوءنيت آنها براي وارونه جلوه دادن ماهيت نظام کاملا روشن شده و ما شاهديم که تمامي حيله هاي تبليغاتي اين سازمان ها و سايت ها که شامل تحريف اخبار و عکس مي شود، برملا شده است.
** سوء استفاده موسوي از نام امام(ره)
نبوي در پاسخ به سوالي در خصوص شايبه تغيير مواضع موسوي پس از بيانيه 17 اظهار داشت: من اعتقاد دارم خط فکري موسوي به هيچ عنوان تغيير نکرده ولي هنوز سعي مي کند که از اسم و اصالت امام(ره) و ادعاي پايبندي به اصول نظام استفاده کند و در سوي ديگر تمامي هنجارشکني ها و حرکات ضد فرهنگي را در بيانيه هايش تاييد مي کند.
وي با تاکيد بر اين که موسوي هنوز بر ادعاهاي بي معنا و واردآوردن اتهامات غيرمنصفانه به نظام اصراردارد در مورد بند اول بيانيه اخير موسوي مبني بر طرح آشتي ملي تصريح کرد: اين بند بيانيه، پرده را از اغراض وي کنار مي زند؛ زيرا معمولا در کشورهايي بحث آشتي ملي مطرح مي شود که گروهي معارض نظام وجود دارند و براي خود جايگاهي پيدا مي کنند تا بدين واسطه نظام مستقر را وادار به مذاکره يا امتيازدهي کنند.
عضو جامعه اسلامي مهندسين افزود: اين بند از بيانيه ثابت مي کند که موسوي در مقام معارضه با نظام و امتيازگيري است که بدين واسطه غرض فاسد وي مشخص مي شود در حالي که موسوي چنين حقي ندارد و براي دستيابي به مطالباتش بايد از راه قانوني استفاده مي کرد.
** رضايي و موسوي در دام
وي با اشاره به نامه رضايي به رهبر معظم انقلاب اسلامي ايران خاطر نشان کرد: افرادي مانند رضايي و موسوي که طرح آشتي ملي را عنوان مي کنند، دانسته يا ندانسته در دام معارضه با نظام قرار گرفته اند و اين مساله شايسته يک نظام جمهوري اسلامي با شعار مردم سالاري ديني نيست.
نبوي با اشاره به انقلاب رنگي اخير در يکي از کشورهاي آفريقايي که با طرح آشتي ملي صورت گرفت، گفت: در اين کشور به همين طريق انقلاب رنگي به راه انداخته و با دخالت بيگانگان سهمي از قدرت به معارضين داده شد و به اين ترتيب مساله فيصله پيدا کرد؛ در ايران نيز به همين شکل سران فتنه پس از شکست در انتخابات به دنبال امتيازگيري از نظام هستند که اين روند برخلاف قانون اساسي و ارزش هاي انقلاب و جمهوري اسلامي است.
**اتهامات موسوي به نظام ناجوانمردانه است
وي دوسوم بيانيه موسوي را فراتر از اتهامات غيرمنصفانه به نظام دانست و گفت: ممکن است بيانيه اخير موسوي نسبت به ديگر بيانيه هايش و پيشنهاداتش رقيق تر باشد ولي اتهاماتي که وي به نظام زده، ناجوانمردانه است.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به سوال خبرنگار ايرنا مبني بر تحليل بيانيه اصلاح طلبان خارج نشين و شايبه عبور از موسوي تصريح کرد: مهاجراني که بي بي سي فارسي را هدايت مي کند و يکي ديگر از اين افراد نيز صدايش از کنار حاکمان آمريکايي در مي آيد و اين افراد به بيگانگان در راستاي حمله و تهاجم به فرهنگ انقلاب اسلامي و برپايي حکومتي سکولار کمک مي کنند و با پشتيباني بيگانگان و استفاده از امکانات آنها قصد براندازي نرم ايران را دارند.
وي افزود: تندي بيانيه اين افراد خارج نشين و کندي بيانيه موسوي در اين تئوري مي گنجد که اين مجموعه ها با اندک تفاوت هايي همه معارض و مخالف نظام هستند و در پي اصالت بخشيدن به نظريه هاي مدرن غربي هستند. حال در اين ميان، ديگر اشخاص مهم نيستند، بلکه اين سران ابزاري در دست بيگانگان براي رسيدن به اين اهداف به شمار مي روند.
** اگر موسوي توبه کند
نبوي خاطر نشان کرد: در حال حاضر، اگر موسوي توفيق توبه پيدا کند و از خطاهاي 7 ماه گذشته خود نزد مردم طلب عفو کند، بيگانگان براي دستيابي به مقاصد خود سراغ فرد ديگري مي روند. بنابراين تفاوتي ميان اشخاص وجود ندارد بلکه مهم، هدف، تئوري و نقشه بيگانگان در ايران است.
**نامه رضايي عجولانه و شتاب زده بود
وي در مورد نامه رضايي به رهبر معظم انقلاب نيز اظهار داشت: اين نامه عجولانه و شتاب زده بود و به نظرمن برداشتي که رضايي از بيانيه موسوي دارد، اشتباه است، برادر رضايي در مقام دفاع از وي برآمده و دفتر وي نيز در بيانيه اي تاکيد کرده که رضايي همچنان سرباز رهبري است و نمي خواسته براي رهبر معظم انقلاب تعيين تکليف نمايد، با تمام ارادتي که به رضايي دارم نظر بنده اين است که دقت بيشتري در اين نامه کند و اگر به اين نتيجه رسيد که برداشتشان از اين بيانيه اشتباهي رخ داده، صريحا بگويند اگر گفته شود، بهتر از توجيه اين عمل است.
مدير مسئول روزنامه رسالت در پاسخ به سوالي در خصوص علت تاخير هاشمي رفسنجاني براي واکنش به حرمت شکني روز عاشورا خاطرنشان کرد: روز بعد از عاشورا بيانيه اي از سوي دفتر رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام براي محکوم کردن اين واقعه تنظيم شد که به امضاي اعضاي اين مجمع رسيد که اين به معناي تاييد هاشمي رفسنجاني نيز هست، بعد از راهپيمايي عظيم مردمي نيز هاشمي رفسنجاني اين حضور را تجليل و آن را پاسخ مردم به هتاکان تلقي کرد.
وي ادامه داد: هاشمي رفسنجاني با سخنان خود در حمايت از راهپيمايي مردمي، پيوند محکم مردم با نظام را نشان داد و بنده تصور مي کردم که اين سخنان وي انعکاس خوبي در رسانه ها داشته باشد ولي از سوي روابط عمومي مجمع انعکاس آن با تاخير صورت گرفت و بايد روشن شود که اين احمال از سوي دفتر هاشمي رفسنجاني صورت گرفته نه خود وي و اعضاي مجمع.
**پيشنهادات موسوي همان پيشنهادات هاشمي است
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در مورد شباهت بيانيه موسوي و خطبه هاشمي رفسنجاني اظهار داشت: بندهايي از بيانيه اخير موسوي نيز شبيه پيشنهادهاي هاشمي در خطبه هاي نماز جمعه اش است که در اين خصوص مي توان گفت آزادي زندانيان سياسي که بايد روال قانوني خود را طي کند و اجازه برپايي تظاهرات نيز بايد در چارچوب قانون باشد. مطمئنا هيچ نظامي قبول نمي کند که گروهي قانون را مستمسک براندازي نظام قرار دهد.
وي افزود: تجمعات بايد در چارچوب قانون و در جايي برگزار شود که مجري قانون تعيين مي کند و با پذيرفتن مسئوليت و توجه به اين که راهپيمايي در مقام تظاهرات و شورش و اغتشاشگري نباشد.
** سرعت و دقت در برخورد با اغتشاشگران
نبوي در پاسخ به سوالي در مورد علت تعلل قوه قضائيه براي محاکمه اغتشاشگران و سران فتنه تصريح کرد: با توجه به اين که دقت نبايد فداي سرعت در امور شود، در اين شرايط تسريع در کار تا حدي که دقت را از بين نبرد، ضرورت دارد زيرا تسريع باعث مي شود تاثيرگذاري مجاري قانوني بيشتر باشد و تنبه موثر تر عمل کند و به مرور زمان سپردن امور، از آثار تنبه مي کاهد.
** خاتمي کار عاقلانه اي کرد که انصراف داد
وي در پاسخ به سوالي در مورد در صد احتمال موفقيت اصلاح طلبان در انتخابات گذشته با کانديداتوري خاتمي گفت: من تصور مي کنم خاتمي کار عاقلانه اي کرد که از کانديداتوري انصراف داد، زيرا تجربه نشان داده که براي بار سوم کانديداي رياست جمهوري شدن ريسکي است که ارزش ندارد و اين تجربه تلخ را هاشمي رفسنجاني هم داشت.
**اگر موسوي با هوش و از عقل سياسي برخوردار بود، نتيجه انتخابات را مي پذيرفت
عضو جامعه اسلامي مهندسين با بيان اين که اگر موسوي باهوش و از عقل سياسي برخوردار بود، نتيجه انتخابات را مي پذيرفت گفت: موسوي مي توانست با اين کار 13 ميليون رايش را به عنوان سرمايه حفظ کند و در انتخابات هاي بعدي از آن استفاده کند.
**بايد مصلحت سنجي هاي نظام را بپذيريم
وي در پاسخ به سوال ديگر ايرنا مبني بر دليل برخوردهاي دوگانه با معترضين انتخاباتي مانند فائزه هاشمي رفسنجاني و همچنين عدم بازگشت مهدي هاشمي رفسنجاني با توجه به تاکيد دادستاني و رييس قوه قضائيه تصريح کرد: ما ياد گرفتيم که مصلحت سنجي هاي نظام را بپذيريم زيرا در زمان امام(ره) نيز نوع برخورد امام با منتظري و نهضت آزادي نشان مي دهد که سياست منزوي کردن اين افراد بوده و مصلحت به گونه اي اقتضا مي کرده که برخورد با اين افراد اين گونه باشد.
نبوي افزود: امام نهضت آزادي را محاکمه نکرد بلکه دستور داد که اين ها ديگر محمل قانوني ندارد و در جامعه بي اعتبارند. بدين واسطه آنها محروميت اجتماعي پيدا کردند، شايد در حال حاضر مصلحت براي اين افراد نيز منزوي شدن و از دست دادن پايگاه اجتماعي شان باشد.
**تدريجي اجرايي کردن لايحه هدفمند کردن يارانه هااز خاصيت و تاثير گذاري آن مي کاهد
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه اين گفت و گو در خصوص هدفمند کردن يارانه ها گفت :من با نظر رييس جمهور موافقم که اجراي اين لايحه نبايد تدريجي باشد، تجربه نيز نشان داده که تدريجي بودن که مجلس به آن تاکيد دارد، از خاصيت اين لايحه مي کاهد و تا جايي که قانون اساسي اجازه مي دهد، بايد به دولت اختيار داد تا اين تحول ساختاري را به انجام برساند، البته دولت نيز در اين راستا نبايد نظارت قانوني مجلس را برنتابد.
وي با تاکيد بر اين که اجرايي شدن اين لايحه نيازبه همدلي نزديک دولت، مجلس و قوه قضائيه دارد، اظهار داشت: رييس جمهور نبايد از نظر نمايندگان مجلس در اين مورد بي اطلاع باشد، بايد توجه داشت که اين مساله يکي از گره هاي مهم اقتصادي در کشور است که بايد با تعامل 3 قوه و در چارچوب قانون اساسي انجام شود.