bato-adv
کد خبر: ۳۹۳۹۱۸

اخاذی از زن جوان با عکس‌های خصوصی

مأموران پلیس فتا درتحقیقات از زن جوان پی بردند مرد غریبه که به همه تصاویر و فیلم‌های شخصی زن دسترسی پیدا کرده بود، با تهدید به انتشار تصاویر شخصی او، اقدام به اخاذی کرده است و با توجه به اینکه این اخاذی‌ها همچنان ادامه داشت، زن جوان برای پایان‌دادن به تهدید‌ها از پلیس درخواست کمک کرد
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۷
پسری با جلب اعتماد زنی جوان در فضای مجازی با ارسال برنامه بدافزاری توانست رایانه او را هک کند. متهم با دسترسی به تصاویر شخصی زن جوان اقدام به اخاذی کرد.
 
به گزارش شرق، چندی قبل زن جوانی به مرکز پلیس فتای تهران رفت و از ماجرای گرفتارشدن در دام اخاذی یک دوست اینترنتی خبر داد. زن ۳۴ ساله گفت: چندی قبل با مردی در فضای مجازی آشنا شدم و در این مدت ارتباط دوستانه‌ای با هم داشتیم و چت می‌کردیم و چند عکس نیز برای هم ارسال کردیم تا اینکه چند ماه قبل یک نرم‌افزار کاربردی برای من ارسال کرد و گفت: این نرم‌افزار خدمات متنوع و زیادی دارد.
 
زن جوان در ادامه بیان کرد: بعد از نصب این نرم‌افزار در سیستم رایانه‌ام، چند عکس شخصی‌ام از سوی مرد جوان به دستم رسید که تازه فهمیدم این نرم‌افزار برای هک‌کردن سیستم کامپیوتر من ارسال شده است.
 
مأموران پلیس فتا درتحقیقات از زن جوان پی بردند مرد غریبه که به همه تصاویر و فیلم‌های شخصی زن دسترسی پیدا کرده بود، با تهدید به انتشار تصاویر شخصی او، اقدام به اخاذی کرده است و با توجه به اینکه این اخاذی‌ها همچنان ادامه داشت، زن جوان برای پایان‌دادن به تهدید‌ها از پلیس درخواست کمک کرد. با آغاز تحقیقات فنی پلیس معلوم شد مرد جوان در شهرکرج زندگی می‌کند. بنابراین متهم به نام علی دستگیر شد و در بازرسی از رایانه وی تصاویر و فیلم‌های شخصی زن جوان به دست آمد و متهم نیز در مواجهه با مدارک نتوانست اتهام خود را انکار کند.
 
سرهنگ تورج کاظمی، رئیس‌پلیس فتای تهران، با اشاره به این پرونده گفت: نتیجه اعتماد بیجا و کورکورانه کاربران به دردسر و ناراحتی برای آن‌ها منجر می‌شود، اما افرادی که پا را از قانون فراتر گذاشته و به دنبال منافع شخصی و غیراصولی و خارج از چارچوب قانون و مقررات فضای مجازی باشند، قطعا با برخورد پلیس و دستگاه قانون‌گذار مواجه می‌شوند.
 
وی افزود: این پرونده پس از بررسی پلیس و جمع‌آوری ادله لازم، به دادسرای مبارزه با جرائم رایانه‌ای ارسال شد.
 
سرهنگ کاظمی به کاربران توصیه کرد: این روز‌ها به دلیل گسترش ارتباطات مجازی، شکل‌گیری روابط دوستانه و عاشقانه رشد فزاینده‌ای پیدا کرده است. هر نوع رابطه‌ای در فضای مجازی می‌تواند آسیب‌هایی هم به دنبال داشته باشد و اکنون که استفاده از شبکه‌های اجتماعی امری اجتناب‌ناپذیر است و بیشترین زمان تعامل ما در این شبکه‌ها شکل می‌گیرد، بهتر است در کنار استفاده مطلوب از آن با رعایت برخی آداب از سوءتفاهم و آسیب‌های تعامل در این فضا بکاهیم؛ همان‌طور که برای حضور در جامعه و تعامل با دیگران رعایت احترام به حریم خصوصی افراد ضروری است، فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی خالی از این امر نیستند.
bato-adv
مجله خواندنی ها