bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۹۵۰۱۲

مدیر سابق رادیو قرآن مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری شد

رتبه اول نهمین جشنواره خوارزمی در بخش پژوهش‌های کاربردی و رتبه سوم چهاردهمین جشنواره خوارزمی در بخش پژوهش‌های توسعه‌ای، دانشجوی نمونه کشوری در مقطع دکترا در سال ١٣٩٠، رتبه دوم مسابقات جهانی حفظ و قرائت قران کریم در کشور مصر، انتشار مقالات متعدد در ژورنال‌های داخلی و خارجی (ISI) و مجری طرح‌های پژوهشی، تحقیقاتی، صنعتی و ملی از دیگر سوابق دکتر صالحی است.

تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۸
مدیر سابق رادیو قرآن مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری شد
 
میعاد صالحی متولد ۱۳۶۱ دانش آموخته دکتری از دانشگاه صنعتی شریف، عضو بنیاد ملی نخبگان و از اعضای هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران و حافظ کل قرآن و مدیر پیشین رادیو قرآن است. وی پیش از این به عنوان مشاور وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در این وزارتخانه مسئولیت داشته است.

به گزارش ایسنا؛ از سوابق صالحی می‌توان به قائم مقام هولدینگ صنایع معدنی صندوق بازنشستگی کشوری، عضو هیئت مؤسس و هیأت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، عضو هیأت مدیره صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک، سرپرست طرح‌های صنایع نوین وزارت صنعت، معدن و تجارت، مشاور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان در امور نخبگان و استعداد‌های برتر، عضو و دبیر کمیسیون نخبگان شورای عالی انقلاب فرهنگی، عضو کمیته استعداد درخشان وزارت علوم و عضو کمیته نگارش سند راهبردی کشور در امور نخبگان و عضو شورای توسعه فرهنگ قرآنی شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره کرد.

همچنین رتبه اول نهمین جشنواره خوارزمی در بخش پژوهش‌های کاربردی و رتبه سوم چهاردهمین جشنواره خوارزمی در بخش پژوهش‌های توسعه‌ای، دانشجوی نمونه کشوری در مقطع دکترا در سال ١٣٩٠، رتبه دوم مسابقات جهانی حفظ و قرائت قران کریم در کشور مصر، انتشار مقالات متعدد در ژورنال‌های داخلی و خارجی (ISI) و مجری طرح‌های پژوهشی، تحقیقاتی، صنعتی و ملی از دیگر سوابق دکتر صالحی است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه همسان سازی حقوق، مطالبه بحق بازنشستگان است که برای آن تلاش شده و با جدیت پیگیر آن هستیم گفت: متوسط دریافتی بازنشستگان ماهی دو میلیون تومان است و بنده شرمنده آن‌ها هستم، بازنشستگان هزینه زندگی‌شان بالاست.

سید میعاد صالحی در مراسم معارفه‌اش به عنوان مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه ۳۶ ساله‌ام و عمرم از عمر این صندوق کمتر است گفت: متواضعانه از همه کسانی که زحمت کشیده اند قدردانی و دست یاری ام را دراز می‌کنم. در یک کار اجرایی حتماً نقاط مثبتی هست و از آن سو مشکلاتی هم وجود دارد.

وی افزود: از خداوند استمداد می‌طلبم تا این بار سنگین را به دوش کشیده و گام‌های خوبی برداریم. با یک میلیون و ۴۰۰ هزار بازنشسته در تعامل و تماس مستقیم هستیم و بیش از یک میلیون نفر کارمند داریم که کسورات می‌پردازند و آینده خود را در این بازنشسته‌ها می‌بینند.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری ادامه داد: اگر ذره‌ای در اکرام بازنشستگان گام برداریم اثر مثبت در بهره وری کارکنان و شاغلان امروز دارد. رویکرد بنده شفافیت، جوانگرایی و نخبه گرایی و فسادستیزی است. البته خود را از دانش انباشته پیشکسوتان مستغنی نمی‌دانم.

صالحی افزود: بخشی از بنگاه‌های اقتصادی زیرمجموعه، زیان ده هستند. سازوکار و نحوه واگذاری این صندوق‌ها متفاوت است. با قوام بیشتری این امر را پیگیری می‌کنیم. شاید نتوانیم نسخه واحدی برای همه شرکت‌ها بگیریم، اما باید با همیاری هیئت مدیره به تصمیم مناسبی برسیم.

وی با اشاره به اینکه پوشش حمایتی صندوق زیر یک است گفت: پیام آن کوچک شدن دولت است و بدیهی است که از شمار شاغلان کاسته و به شمار بازنشستگان افزوده شود. پیام این امر چابکی دولت است که بد نیست، اما باید به گونه دیگری جبران هزینه و اصلاح روش کنیم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه همسان سازی حقوق، مطالبه بحق بازنشستگان است که برای آن تلاش شده و با جدیت پیگیر آن هستیم گفت: متوسط دریافتی بازنشستگان ماهی دو میلیون تومان است و بنده شرمنده آن‌ها هستم، بازنشستگان هزینه زندگی‌شان بالاست.