باران در حالی نزد خانوادهاش بازگشت که پنج متهم این پرونده در بازداشت بهسر میبرند. آنها به دلیل اینکه بهگفته فرمانده انتظامی استان مرکزی جرائمی مهمتر از ربودن باران انجام دادهاند، در سیستانوبلوچستان مورد تحقیق قضائی قرار میگیرند تا به آن بخش از اتهاماتشان رسیدگی شود و پس از آن به استان مرکزی منتقل خواهند شد.
باران شیخی سرانجام به خانه بازگشت، اما این پایان پرونده ربودنشدن او نیست، زیرا متهمان باید در دستگاه قضائی مورد تحقیق قرار گیرند تا علت و انگیزه دقیق این آدمربایی مشخص شود.
به گزارش شرق، باران شیخی دختر هشت سالهای است که صبح روز ۲۴ فروردین در مسیر خانه به مدرسه در شهرک مهاجران شازند استان مرکزی ربوده شد و آدمربایان او را به سیستانوبلوچستان منتقل کردند تا از خانوادهاش ۶۰۰ میلیون تومان اخاذی کنند. آنها خانواده باران را از قبل میشناختند و این دو خانواده با یکدیگر اختلاف مالی داشتند.
پلیس بعد از ۲۳ روز تحقیق گسترده بالاخره باران را ساعت پنج بامداد روز سهشنبه هفته گذشته در شهرستان چابهار پیدا کرد. این دختربچه روز پنجشنبه به خانهاش در شازند برگشت.
باران بعد از بازگشت به خانه درحالیکه هنوز شوکه به نظر میرسید و گاه به گریه میافتاد، گفت: من از همه پلیسها ممنونم که نجاتم دادند.
او درباره شرایطش در روزهای اسارت در چنگ آدمربایان توضیح داد: آنها من را اذیت نمیکردند، اما به من خیلی بد میگذشت، چون دوست داشتم پیش پدر و مادرم باشم. آنجا غذا میخوردم و با سه بچهای که در آن خانه بودند بازی میکردم، اما دوست داشتم خانه خودمان باشم و حالا حس خوبی دارم.
باران در حالی نزد خانوادهاش بازگشت که پنج متهم این پرونده در بازداشت بهسر میبرند. آنها به دلیل اینکه بهگفته فرمانده انتظامی استان مرکزی جرائمی مهمتر از ربودن باران انجام دادهاند، در سیستانوبلوچستان مورد تحقیق قضائی قرار میگیرند تا به آن بخش از اتهاماتشان رسیدگی شود و پس از آن به استان مرکزی منتقل خواهند شد.
سردار کیومرث عزیزی، فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: پس از گذشت ۳۰ ساعت از مفقودشدن باران، پلیس استان مرکزی کارآگاه خبره خود را به استان سیستانوبلوچستان اعزام کرد. انسجام و همدلی برای جستوجوی باران وجود داشت و پلیس سیستانوبلوچستان و اطلاعات نیز کمکها و اقدامات لازم را انجام دادند تا پلیس بتواند اقدامات لازم را انجام دهد.
او یکی از اقدامات در مسیر جستوجوی باران را اقدامات اطلاعاتی و شگردهای خاص پلیسی دانست و افزود: یکیدیگر از روشهای جستوجوی باران از طریق ریشسفیدان و معتمدان محل بود که خانواده در جریان این موضوع بودند و گامهای خوبی برداشته شد و توانستیم حلقههای اطراف آدمربا را حذف کنیم؛ به این صورت که تا زمان رسیدن به آدمرباها چهار نفر از همدستان آنها دستگیر شده بودند.
فرمانده انتظامی استان مرکزی تصریح کرد: با توجه به اینکه خانواده باران مراودات خوبی از قبل با ربایندگان داشتند، همزمان رایزنیهای خوبی انجام داده و اطلاعات خوبی به پلیس منتقل کردند.
عزیزی بیان کرد: مجموعه این اقدامات باعث شد بدون پرداخت کوچکترین باج به آدمرباها هر پنج نفرشان را دستگیر کنیم.
عزیزی اضافه کرد: هرچند پروسه بازگشت باران ۲۴ روز به طول انجامید، اما فرایند بهخوبی سپری شد، درحالیکه ممکن بود این پروسه سالیان زیادی طول بکشد.
فرمانده انتظامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: تعدادی از افراد دستگیرشده با توجه به اینکه جرائمی مهمتر از این جرم مرتکب شدهاند، درحالحاضر در اختیار دستگاه قضائی سیستانوبلوچستان هستند، اما پس از اینکه اقدامات تحقیقاتی انجام شود، حتما با قرار لازم به استان مرکزی تحویل داده خواهند شد.
او درباره ادامه روند پرونده افزود: درحالحاضر مستندی درباره ربط این موضوع به مواد مخدر وجود ندارد و آنچه برای ما مسجل است، اینکه آدمرباها با خانواده یک بدهبستان مالی داشتهاند که هنوز قانونیبودن آن مشخص نیست. معمولا در پروندههای اینچنینی جرم مهمتر در اولویت رسیدگی قرار دارد که اولویت رسیدگی در این پرونده موضوع آدمربایی و سالمبرگشتن این دختربچه بود.