آنها توضیح می دهند که فعال سازی TRP وینیلوئید نوع ۱ (TRPV1) باعث تحریک مکانیسم های سلولی با تغییر واسطه های کاتابولیسم لیپید و ترموژنز در برابر چاقی می شود، و این امر( محفاظت در مقابل چاقی) منجر به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی- عروقی، متابولیکی و ریه می شود.
تحقیقات جدید پیام آورخبرهای خوش برای دوستداران غذاهای تند است: خوردن فلفل قرمز تند ممکن است به افزایش طول عمر کمک کند و خطر مرگ و میر را در افراد کاهش دهد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از شفقنا، مطالعه ی بیش از ۱۶۰۰۰ نفر در ایالات متحده نشان می دهد در افرادی که فلفل قرمز تند مصرف می کنند خطر ابتلا به مرگ به طور متوسط ۱۸ سال دیر تر از سایر افراد است.
انواع مختلفی از فلفل قرمز تند وجود دارد که درجه تندی در همه ی آنها متفاوت است. مصرف مواد غذایی تند سبب کاهش خطر ابتلا به مرگ می شود.
در فلفل های تند، عطر و طعم آتشین از ترکیباتی به نام کپسایسین می آید، این ترکیب می تواند مزایای سلامتی فراوانی را به همراه داشته باشد. به عنوان مثال، احتمال دارد که کپسایسین از سرطان سینه و سرطان کولورکتال پیشگیری کند. همچنین احتمال بروز سرطان پروستات را حدود ۱۳ درصد کاهش می دهد.
با توجه به تحقیقات صورت گرفته، مصرف فلفل قرمز تند با کاهش خطر مرگ بعلت بیماری های عروقی، مانند بیماری قلبی و سکته مغزی همراه است.
در حالی که محققان قادر به مشخص کردن مکانیسم دقیق و علت افزایش طول عمر فلفل قرمز تند نیستند، اما علت را احتمالا به کپسایسین، که فعالیت های کانال های پتانسیل گیرنده (TRP) را متوقف می کند نسبت می دهند.
آنها توضیح می دهند که فعال سازی TRP وینیلوئید نوع ۱ (TRPV1) باعث تحریک مکانیسم های سلولی با تغییر واسطه های کاتابولیسم لیپید و ترموژنز در برابر چاقی می شود، و این امر( محفاظت در مقابل چاقی) منجر به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی- عروقی، متابولیکی و ریه می شود.
کپسایسین همچنین می تواند در برابر بیماری های قلبی از طریق مدولاسیون جریان خون کرونر از طریق انتقال TRP دفاع کند.