bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۹۹۶۸۸

شبکه‌های اجتماعی، دختران را بیش‌تر به سمت خودکشی می‌برد!

دختر‌ها ممکن است نسبت به زوایای پنهان شبکه‌های اجتماعی، آسیب پذیر‌تر باشند. «دختر‌ها در شبکه‌های اجتاعی بیشتر مورد " ارعاب رایانه ای" قرا می‌گیرند. آن‌ها زمینه بیشتری برای تاثیرات روانشناسی منفی به این سو استفاده‌ها دارند».

تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸
شبکه‌های اجتماعی، دختران را بیش‌تر به سمت خودکشی می‌برد!
 
فرارو- رشد نرخ خودکشی دختران در آمریکا بیشتر از پسران شده است. برخی کارشناسان معتقدند تاثیرپذیری بیشتر دختران از شبکه‌های اجتماعی می‌تواند علت این پدیده باشد.

به گزارش فرارو به نقل از "ان پی آر"، تعداد کسانی که در آمریکا به خاطر خودکشی می‌میرند رو به رشد است و یک مطالعه جدید نشان می‌دهد نرخ خودکشی میان دختران نوجوان نسبت به پسران هم سنشان با سرعت بیشتری رشد کرده است.

هنوز پسر‌ها میل بیشتری دارند که خود را بکشند، اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد دختر‌ها در حال کم کردن فاصله با پسر‌ها در این زمینه هستند.

این تحقیقات که بیش از ۸۵ هزار خودکشی را بین سال‌های ۱۹۷۵ تا ۲۰۱۶ بررسی کرده است نشان می‌دهد، بیشترین افزایش در تعداد خودکشی‌ها برای دختران ۱۰ تا ۱۴ ساله بوده است که از سال ۲۰۰۷، ۱۳ درصد افزایش داشته است. این عدد برای پسر‌ها در همان بازه سنی ۷ درصد بود.

این تحقیق کشف نکرده است که چرا دختران بیشتر خودشان را می‌کشند. عوامل بسیاری خطر خودکشی را افزایش می‌دهند، سابقه خانوادگی، اپیدمی خودکشی در محل زندگی، موانع دسترسی به مراقبت‌های سلامت روان، احساس ناامیدی یا انزوا.

کریستین موتیر، سرپرست پزشکی بنیاد پیشگیری از خودکشی آمریکا معتقد است عوامل چندگانه‌ای در افزایش خودکشی نقش دارند و "شبکه‌های اجتماعی" ممکن است نقش عمده‌ای در این زمینه داشته باشند.

او می‌گوید این مساله به آن دلیل است که اکثریت عمده کودکان و نوجوانان، زمان زیادی را با گوشی‌های هوشمند خود می‌گذرانند. شبکه‌های اجتماعی می‌توانند موجب شوند افراد احساس ارتباط بیشتری با مردم کنند؛ تحقیقات جدید نشان می‌دهد این مساله می‌تواند به سلامت روانی آن‌ها آسیب بزند.

نگاه زیاد به صفحه گوشی، استفاده شب هنگام و تاثیرگزاری بر خواب، برای مردمی که نگرانی، افسردگی یا آسیب‌پذیری روانشناختی دارند ممکن است اثر منفی بیشتری داشته باشد.

خوان لوبی، روانپزشک در دانشگاه پزشکی واشنگتن می‌گوید تحقیقات جدید نشان می‌دهد دختر‌ها ممکن است نسبت به زوایای پنهان شبکه‌های اجتماعی، آسیب پذیر‌تر باشند. «دختر‌ها در شبکه‌های اجتاعی بیشتر مورد " ارعاب رایانه ای" قرا می‌گیرند. آن‌ها زمینه بیشتری برای تاثیرات روانشناسی منفی به این سو استفاده‌ها دارند».

شبکه‌های اجتماعی همچنین نحوه تعامل کودکان با همدیگر را دچار تغییر کرده است. نوجوانان به اندازه تعاملات مجازی، تعاملات اجتماعی واقعی، که برای مراقبت در مقابل مشکلات سلامت روان لازم است، ندارند.

این روانپزشک می‌گوید از نتایج این تحقیقات متعجب نشده است، به خصوص بعد از مطالعه یک تحقیق که نشان می‌داد نرخ خودکشی دختران بین سال‌های ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۴ سه برابر شده است!

او تاکید می‌کند نیاز است در مورد علت‌هایی که چنین گرایشاتی را به وجود می‌آورد بیشتر بیاموزیم. او می‌گوید: «وقتی ما داده‌هایی شبیه این که مربوط به بیماری روانی است، داریم باید خیلی سریع اقداماتی را در بخش‌های سلامت عمومی در نظر بگیریم».