bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۰۱۹۶۶

(تصاویر) کشاورزان ترکمن‌صحرا دو ماه بعد از سیل

تنها امید کشاورزان آن است که مسؤولان به مشکلات و دغدغه‎های آن‌ها سریع‎تر رسیدگی کنند، شاید اعطای تسهیلات نیز به‎دلیل دستان خالی و مشکلات فراوان در منطقه سیل‎زده آنگونه که باید نتواند حلال مشکل سیل‎زدگان باشد.

تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۸
شاید سیل از میان ترکمن‎صحرا رفته باشد، اما سیلی سیل بر صورت سرخ مردم کشاورز این منطقه همچنان باقی مانده است و فریاد مردم این مناطق از سیلی سیل بلند است، در حالی که می‎بایست خود را برای کشت دوم آماده می‎کردند دستان خالی آن‌ها مانع از این کار شده و شرایط به گونه‎ای است که کشاورزان در تابستان گرم و در فصل زراعت به فکر زمستان سرد و کم‎درآمد خود هستند.

حال تنها امید کشاورزان آن است که مسؤولان به مشکلات و دغدغه‎های آن‌ها سریع‎تر رسیدگی کنند، شاید اعطای تسهیلات نیز به‎دلیل دستان خالی و مشکلات فراوان در منطقه سیل‎زده آنگونه که باید نتواند حلال مشکل سیل‎زدگان باشد.

سرپرست استانداری گلستان در این باره از تشکیل ۳ هزار و ۹۵۸ پرونده کشاورزی در گلستان خبر داد و اظهار کرد: ۴۹ میلیارد و ۵۵۹ میلیارد تومان برآورد خسارت داشتیم که تاکنون ۵۰ درصد برآورد خسارت را به کشاورزان پرداخت کردیم.

میرمحمد غراوی تصریح کرد: در مجموع ۸ هزار پرونده برای جبران خسارت در استان گلستان تشکیل شده و میزان برآورد اولیه خسارت آن ۹۶ میلیارد تومان است و از این مقدار تاکنون ۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان پرداخت شده است.

وی اضافه کرد: پیش‎بینی می‎شود تا دو روز آینده این میزان به ۲۴ میلیارد و ۷۸۰ میلیون تومان برسد که می‎تواند کمک مؤثری به کشاورزانی باشد که کشت اول خود را از دست دادند.
 
بلاتکلیفی و بی‎انگیزگی کشاورزان بدترین اتفاق در استانی است که قطب کشاورزی کشور محسوب می‎شود و در این شرایط لازم است اجرای طرح‎های حمایتی سرعت بیشتری بگیرد تا با افزایش انگیزه کشاورزان احیای اراضی کشاورزی و کشت دوم از سر گرفته شود و البته از نکته نیز نباید غافل شد که کشاورزان گلستانی خسارت‎دیده از سیل در انتظار اقدامات عملی دولت در سطح ملی برای جبران خسارت، تأمین اعتبارات موردنیاز برای انجام طرح‌های پیشگیرانه از سیل و نیز پاسخگویی مسؤولان ارشد استان و شهرستان‌های آسیب‌دیده هستند
 
عکاس: راحله حصاری/مهر
 
bato-adv
bato-adv
bato-adv