bato-adv
کد خبر: ۴۰۷۷۳۳
استقبال کم‌رمق همدانی‌ها از سعید جلیلی

دولت سایه با ۳۰ نفر مخاطب

دولت سایه با ۳۰ نفر مخاطب

فردی که در سخنرانی‌اش فقط ۳۰ نفر جمع می‌شوند؛ اما بار‌ها و بار‌ها تریبون نماز جمعه به او رسیده است. او از این تریبون و دیگر تریبون‌ها در همه این سال‌ها برای طعنه‌زدن و تمسخر سیاست خارجی دولت به‌ویژه در ماجرای پرونده هسته‌ای و برجام استفاده کرده است.

تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۸
نامزد اصلحی که در سخنرانی‌اش فقط ۳۰ نفر جمع می‌شوند؛ اما خود را رئیس دولت در سایه روحانی می‌داند. سعید جلیلی، نامزد اصلح جبهه پایداری در انتخابات سال ۹۲، آخر هفته به همدان رفته بود؛ اما این حضور به روایت تصاویری که خود رسانه‌های اصولگرا منتشر کرده‌اند، با استقبال بسیار کم‌رنگی روبه‌رو شده است.
 
به گزارش شرق، جلیلی که در همه این سال‌ها خود را در جبهه مخالف سیاست‌های دولت به‌ویژه برجام و پرونده هسته‌ای ایران تعریف کرده است، محتمل است که دوباره بدل به نامزد جریان اصولگرایی یا دست‌کم بخشی از این جریان در سال ۱۴۰۰ شود. حتی زمزمه این هم وجود دارد که از سوی جبهه پایداری قطب انتخابات مجلس یازدهم در اسفند ۹۸ شود.
 
قاسم روانبخش، از اعضای شورای مرکزی جبهه پایداری، به‌تازگی درباره اینکه چطور سعید جلیلی نامزد اصلح آن‌ها در انتخابات ۹۲ شد، گفته است: «آقای جلیلی را در میان نامزد‌هایی که بودند، اصلح تشخیص دادیم. دو بار پایان‌نامه‌های دکتر جلیلی مطالعه شد. آقای علم‌الهدی استاد راهنمای ایشان بودند و با ایشان صحبت شد. هم پایان‌نامه فوق‌لیسانس و هم پایان‌نامه دکترا که بالاخره از کسی می‌خواهیم حمایت کنیم، کسی نباشد که محل تأمل باشد. در جمع‌بندی نهایی جبهه به این جمع‌بندی رسید که در میان نامزد‌های موجود آقای دکتر جلیلی اصلح هستند».
 
مسئول پرونده هسته‌ای در دولت احمدی‌نژاد، پس از روی‌کار‌آمدن دولت دوم روحانی، به عقیده خود دولت در سایه تشکیل داد و در توضیح این تصمیم گفته بود: «همه ما وظیفه داریم امور کشور را مثل سایه دنبال کنیم». در این مدت هم نشست‌ها و سفر‌های زیادی هم رفته و به نظر خودش این دولت در سایه را تک‌نفره اداره کرده است. فردی که در سخنرانی‌اش فقط ۳۰ نفر جمع می‌شوند؛ اما بار‌ها و بار‌ها تریبون نماز جمعه به او رسیده است. او از این تریبون و دیگر تریبون‌ها در همه این سال‌ها برای طعنه‌زدن و تمسخر سیاست خارجی دولت به‌ویژه در ماجرای پرونده هسته‌ای و برجام استفاده کرده است.
 
این در حالی است که چند ماه پیش که کتاب خاطرات ویلیام برنز، قائم‌مقام سابق وزیر خارجه آمریکا، منتشر شد، در بخشی از خاطرات به موضوع مذاکرات با ایران نیز پرداخته و در آن نوشته بود: «زمانی که طرح مبادله اورانیوم با سوخت ۲۰ درصد را با جلیلی مطرح کردم، او گفت: با کلیت طرح موافق است؛ اما وقتی به تهران بازگشت، رقبای سیاسی احمدی‌نژاد که قبلا هم در مذاکرات هسته‌ای مشارکت داشتند و نمی‌خواستند او کوچک‌ترین اعتباری از مذاکرات به دست آورد، مانع این توافق شدند. توافق مبادله سوخت رآکتور تحقیقاتی تهران قربانی رقابت‌های سیاسی داخل ایران شد».
 
جلیلی همچنین در حالی با لوایح FATF و CFT هم مخالفت می‌کرد که این لوایح در دولت گذشته و هم‌زمان با مسئولیت سعید جلیلی هم مطرح بودند. سؤال مهمی که همواره مطرح بوده، این است که چه اتفاقی افتاده است که جلیلی آن زمان با تمام قوت موافق آن بودند و حالا با تمام قوت مخالف آن هستند؛ اما نگفته‌اند راه‌حل‌شان چیست و چه برنامه‌ای برای برون‌رفت کشور از چنین وضعیتی دارند.
 
سعید جلیلی در حوزه‌های دیگر هم به دولت می‌تازد؛ مثلا در یکی از همان تریبون‌های نماز جمعه که به او داده شده بود، گفته بود: ما از عزیزان دولت خواسته‌ایم بیان کنند مشکلات اقتصادی کشور چه میزان به دستگاه‌های اجرائی و مدیریت داخلی و چه میزان به تحریم‌ها و چه میزان به فلان کنوانسیون ربط دارد؟ اکثر صاحب‌نظران و فعالان اقتصادی کشور می‌گویند ۸۰ درصد شرایط اقتصادی امروز مربوط به مشکلات داخلی و مسئله مدیریتی است. اکثر صاحب‌نظران می‌گویند ۸۰ درصد از مشکلات کشور ناشی از سوءمدیریت‌ها است.
 
صحنه‌گردان استیضاح؟!
جلیلی با سخنرانی‌کردن برای ۳۰ مخاطب یا خیلی اعتماد‌به‌نفس دارد یا حامیان قدرتمندی دارد که می‌تواند ماجرای یک استیضاح را از بیرون مجلس هدایت کند. او چندی قبل با وزیر نفت هم سرشاخ شده بود؛ تاجایی‌که بیژن زنگنه، وزیر نفت، از رئیس‌جمهوری درخواست کرد تا در جلسه‌ای نزد سران قوا و مراجع ذی‌صلاح دیگر با آقای جلیلی مناظره کند.
 
جلیلی در توییتی مدعی شده بود که در سال‌های ۹۱ و ۹۲ با وجود تحریم‌ها ماهانه یک تا ۱.۵ میلیون بشکه نفت و میعانات به فروش می‌رفته! زنگنه نیز با استناد به آمار و ارقام ادعای جلیلی را زیر سؤال برده و از رئیس‌جمهوری درخواست کرده بود برای روشن‌شدن میزان اعتبار و صحت ادعا‌های جلیلی، جلسه‌ای با حضور ایشان در شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی یا هر مرجع دیگری برگزار شود تا پس از شنیدن سخنان دو طرف، مسئولان کشور به قضاوت بنشینند.
 
این‌گونه که رایج شده، افراد متأسفانه یک‌طرفه، به محاکمه غیابی مسئولان وزارت نفت می‌پردازند، از هیچ منظری (نه شرعی و نه عرفی) عادلانه و موجه نیست. این ماجرا با حملات و ادعا‌های عجیب دیگر اصولگرایان و حتی برخی نمایندگان تندرو مجلس علیه زنگنه هم‌زمان بود؛ تا‌جایی‌که حتی بحث استیضاح زنگنه هم به میان آمد و برخی مدعی شدند که پشت پرده همه این ماجرا‌ها سعید جلیلی و تیم او قرار دارد.
جلیل
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
آهای مردم !
بازی نخورید . به چرندیات گوش ندهید و در قبول یا رد مسائل تحقیق کنید .
کوبیدن شخصیت‌ها از الان شروع شده تا بنجولهای میر حسین موسوی در 1400 صندلیها را رها نکنند . از دید این جماعت غربزده و پول پرست همه بد هستند . فقط با دروغ و رنگ و ریا میخواهند در قدرت بمانند تا ثروت مملکت را ببلعند .
آیا طعم این دو دوره که هنوز دو سال نکبت آن باقیست ، گواهی بر عرائضم نیست ؟!
وای بر ملتی که خود را به خواب بزند که با ضربه چکمه های دشمن بیدارش کنند .
اگر در انتخابات چوب خشکیده ای رقیب این جماعت غرب پرستی که سرنوشت ملتی را به لبخند گرگها پیوند میزنند بود ، به چوب خشک رای دهید چون زیانش هزاران برابر کمتر از این جماعت ملون است .
در غیر اینصورت منتظر جولان حسین فریدون ها و مهدی جهانگیری ها و رضوی ها و آقازاده ها باشید . البته اگر تا آن موقع کانون خانواده از هم نپاشیده بود .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
رو نیست که , سنگ پای قزوین است.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
با فریب و کلک می توان افراد زیادی را جمع کرد. رای آورد، شعار عوامفریبی داد، برجام آورد، مذاکره کرد اعتبار داد به پاسپورت ایرانی، گوشت 120 هزار تومنی، اجاره خانه سربه فلک کشیده و هزار و یک بدبختی دیگر برای ملت به بار آورد.
محسن
Japan
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
چه بسیار انسان های بزرگ که مخاطبان زیادی نداشتند اما همیشه حق گفتند، و چه بسیار عوامفریبانی که بسیار مخاطب داشتند و همه را به چاه انداختند.
ک م
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
گیرم اینطور باشه مگه قراره در مورد همه آدما صدق کنه!
مثلاً جلیلی از سیاست و کشور داری چه اطلاعی داره!؟ میتونی چند نمونه ذکر کنی؟
مثال روحانی و اصلاح طلب نزن فقط جواب سوال منو بده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
انسانهای بزرگ .نه کوتوله ها
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
از رو که نمیره !!!!!!!!!!
انتشار یافته: ۱۸
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
اون ۳۰ نفر هم به طمع ناهار و شام وایستاده بودن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
بعضی رساله های دکترا بالغ بر چند کیلو کاغذ هستند و می شود از آنها برای بعضی مصارف استفاده کرد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
مالکان اصلی کشورند جدی نگیرید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
مهم نيست حتي اگر يک نفر به اين مراسم ها برود.
جليلي و امثال او قدرت اصلي سياسي اقتصادي و غيره را در دست دارند.

پس بيخود خوشحالي نکن فرارو ار استقبال کم ايشان.
منصف
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
از تیمی که پایان نامه رییس اش با راهنمایی « علم الهدی» به سرانجام رسیده ، بیش از این انتظاری نیست!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
در حال ظرفیت‌سازیه!
احسان
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
دولت قانونی از دولت سایه واهمه دارد
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
اگر آماری از درصد محبوبیت رئیس جمهور محترم هم دارید منتشر کنید لطفا. ممنون
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
خب که چی؟
گیرم منتشر کردند این که باعث نمیشه محبوبیت شماها بالا بره!! بیشتر آبرو ریزیه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
مرد باشید و منتشر کنید:
همین شخصی که شما مخاطبانش را سی نفر اعلام می کنید در سال 92 و در شرایطی که چندین نامزد اصولگرای دیگر در صحنه انتخابات حضور داشتند و حتی بسیاری از آرای اصولگرا هم با انواع فریبکاری ها و عمدتا بر اثر تفکرات سنتی و جناحی، به سمت نامزد به اصطلاح اعتدال گرا رفت، بیش از چهار میلیون رای داشت! تا کور شود هر آنکه نتواند دید!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
4 میلیون خیلی زیاده! خوبه 40 میلیون نبوده خدا حفظ پخش سیب زمینی و کیک و ساندیس را
bato-adv
bato-adv