غلامرضاهاشمی فرد؛ «زمانی» که به عنوان خواننده انقلابی و با سرودهایی همچون «مرگ بر آمریکا» معروف شد، پس از درگیری با پلیس فرودگاه به علت کشف «اقلام ممنوعه»، در شبکههای اجتماعی، در قامت معترضی که به او ظلم شده ظاهر شد. روندی که به گفته بسیاری از کاربران، یادآور احمدینژاد است.
علی علیزاده و علی زکریایی که هر دو به لحاظ فکری بسیار به حامد زمانی نزدیکند، در صفحات اینستاگرامشان، به ماجرای زمانی در فرودگاه، واکنشهای متفاوتی نشان دادند. زکریایی: «بعد از اینکه ماموران نیروی انتظامی با مشت و لگد و شوکر به جون حامد افتادند، یه مامور مریض با مشت میزد توی سرش و میگفت: مرگ برآمریکا؟ آره؟!». این در حالی است که سردار نوریان سخنگوی نیروی انتظامی، کتک و شوکر زدن را تکذیب کرده و گفته است: «برخورد با آقای زمانی به این دلیل بوده که یکی از همراهانش اقلام ممنوعه به همراه داشت در فیلمهایی هم که وجود دارد ایشان در حال داد و فریاد با ماموران پلیس است، در حالی که ماموران در حال انجام وظیفه خود بر اساس قانون بودند».
علیزاده که برخلاف زکریای ترجیح میدهد در این مورد بخصوص، طرف نیروی انتظامی را بگیرد، معتقد است: «اگه حامد زمانی اعتراضی داره، باید به جای معرکهگیری در شبکههای اجتماعی، از مجاری قانونی اقدام کنه». اشارهی این اصولگرای ساکن لندن به گفتگوی زمانی با یک تلویزیون اینترنتی است که در آن نه به عنوان یک «خواندهی ارزشی» بلکه از جایگاه یک «اپوزیسیون» ظاهر شده بود. شبیه روندی که احمدینژاد در سالهای اخیر طی کرد و از رییس جمهور «انقلابی» و مورد تایید اصولگرایان به کسی تبدیل شد که بی محابا به مسئولین رده بالا میتازد.
«زمانی» در این مصاحبه، ادعا میکند نه تنها صداسیما همواره تصویر ناقصی از او نشان داده بلکه وزارت ارشاد نیز به ترانههایش (بخوانید سرود)، مجوز نمیدهد. مقایسه کنید با رد صلاحیت احمدی نژاد در سال ٩٦. نام برخی از آثار زمانی: مرگ بر آمریکا، قلادههای طلا، گزینههای روی میز، زنان و بیداری اسلامی، بی بی حرم و....
جواد منصوری نخستین فرمانده سپاه در گفتگویی که سال ٩٤ با سایت «نامه نیوز» داشت با اشاره به «چهره انقلابی» که احمدی نژاد قبل از انتخابات ٨٤ ازخود ساخته بود گفت: «در آن زمان، احمدینژاد سعی کرد خود را به عنوان رجایی دیگر به مردم القا کند که حرف بیربطی بود... احمدینژاد از نظر فکری انسجام ندارد، خودش نیست، او اصیل نبود. ضرباتی که او به کشور زده است بعید میدانم به این زودیها جبران شود».
این در حالی است که تلاش اصولگرایان برای پیروزی احمدی نژاد در انتخابات ٨٤ به جایی رسیده بود که آیت الله مصباح یزدی، در اظهارنظری بحث برانگیز، اطاعت از احمدی نژاد را اطاعت از خدا دانست.
نخستین فرمانده سپاه در پایان گفت: «پانزده روز بعد از اینکه احمدی نژاد، رئیس جمهور شد گفتم که کلاه بزرگی سرمان رفت».
در جایی دیگر هم علی مطهری گفته بود: «احمدی نژاد کلاه گشادی سر حزب الهیها گذاشت».
مشرق نیوز، یکی از پایگاههای خبری نزدیک به اصولگرایان، چند روز پس از ماجرای فرودگاه حامد زمانی، طی مطلبی با تیتر غیرمنتظرهی «بازی حامد زمانی در پازل مسیح علی نژاد» با انتقاد تند از او معتقد است «زمانی» دیگر با آن چهرهی «خواننده انقلابی» که از خود نشان داده بود هیچ سنخیتی ندارد. مشرق نیوز در ادامه، او را «جوانی شبیه طرفداران موسیقی رپ که با مظلوم نمایی سعی در ارائهی تصویری مظلومکش از نیروی انتظامی دارد» توصیف کرد و نوشت: «روز دوشنبه (۷ مرداد)، یک تلویزیون اینترنتی، که عمدتا به پوشش اخبار زرد و عوامپسند، میپردازد، فیلمی از مصاحبه خود با حامد زمانی منتشر کرد که به نوعی مظلومسازی و مظلومنمایی از این فرد در مقابل اقدامات قانونی نیروی انتظامی بود».
این سایت اصولگرا در ادامه، ظاهر زمانی را اینگونه تشریح کرد: «این فرد با چهره و هیاتی جدید، با موهای بلند و از پشت بافته، با ظاهری شبیه جوانان نورس عاشق موسیقی هیپ هاپ و رپ، که هیچ سنخیتی با تصویری که از او به عنوان یک خواننده «انقلابی» در اذهان است، نداشت، ماجرای فرودگاه را چنان جلوه داد که گویی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی، با یک برنامهریزی قبلی قصد پروندهسازی و تخریب او را داشته و در زمان بازداشت، او را به خاطر کارهای «انقلابی» که اجرا کرده، به سخره گرفته است». این سایت خبری در پایان معتقد است «زمانی» با هدایت مجری این برنامه، مصاحبه را به سمت و سویی بردند که تصویری «ظالم» و «مظلومکش» از نیروی انتظامی زحمتکش جمهوری اسلامی در ذهن مخاطب نقش ببندد».
مشرق نیوز در نهایت با شبیه دانستن زمانی و مسیح علینژاد، «هر دو را در مسیر شکستن اقتدار نیروهای امنیتی هم جهت دانست».
این چرخش دیدگاه، یادآور تغییر نظر آیتالله مصباح در سال ٩٦ است که در گفتگو با سایت خبرآنلاین گفته بود: «در آقای احمدینژاد یک حالت انحرافی میبینم».