bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۱۱۹۷۸

کدبانو‌ها بخوانند؛ ترفند‌های آشپزی را در روزگار بخوانید!

تاریخ انتشار: ۲۲:۲۸ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸

روزگار یک مجله تفریحی است که کار خود را از سال ۱۳۹۵ آغاز کرده است و با بازدید روزانه ۱۰۰۰۰۰ نفر، یکی از پربازدیدترین و بهترین مجله های تفریجی فارسی زبان است.

مطالب منتشره در وب سایت روزگار به چند دسته بندی اصلی تقسیم می شود، اخبار روز، خبرهای مربوط به سلبریتی ها و ستاره ها، آشپزی، خانه دکوراسیون و مد، دانلود فیلم سریال و موسیقی، سلامت و بهداشت ، سرگرمی و فرهنگ و هنر.

همچنین بخش هایی مربوط به گرفتن انواع فال و استخاره و تعبیر خواب می باشد.

در این مطلب ما به معرفی بخش آشپزی که یکی از پربازدیدترین بخش های سایت روزگار است، می پردازیم.

آشپزی

آشپزی در واقع یک هنر برای فراهم آوردن غذا، با استفاده از گرما و یا بدون آن می باشد.

هر کشور برای خود نوع خاصی از آشپزی را دارد و غذاهای متنوعی مخصوص به همان فرهنگ و جغرافیا دارد.

مثلاً کشورهای آسیای میانه غذاها و طرز پختشان شبیه هم است همین طور کشورهای اروپایی و آمریکایی.

در سایت روزگار ما دستور پخت بیش از ۱۰۰۰ غذای ایرانی و فرنگی را برای کاربران خود فراهم آورده ایم. غذاهایی از گوشت لوبیا کاشانی و بادمجان شکم پر تا انواع روش درست کردن سالادهای ایرانی و فرنگی مثل سالاد شیرازی، سالاد فصل، سالاد ماکارونی و سالاد اندونزی.

 

سالاد اندونزی

کیک و شیرینی

شیرینی به ماده غذایی اطلاق می گردد که ماده اصلی آن شکر یا پودر قند یا قندهای مصنوعی باشد و در تعریف آن قدر گسترده است که شکلات ها را هم در بر می گیرد.

در اغلب شیرینی ها، آرد و تخم مرغ ماده اصلی دیگری علاوه بر مادهٔ شیرین کننده به شمار می آیند.

کیک در زیرمجموعه انواع شیرینی ها تعریف می شود.

در واقع کیک گونه ای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد.

اگرچه به باور باستان شناسان، کیک از زمان های باستان وجود داشته است، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می کند، نوعی شیرینی است که از میانهٔ سدهٔ هجدهم به وجود آمده است.

آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار ماده ای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده می شوند.

سفارش کیک در میهمانی ها و جشن های ازدواج و یا جشن تولد بسیار پر رونق است.

به طور کلی به دو گروه بزرگ غیرچرب یا کیک های اسفنجی و چرب یا کیک های کره ای تقسیم می شوند.

تفاوت کیک های کره ای با کیک های اسفنجی در اینست که برخلاف کیک های اسفنجی حباب داخل این نوع کیک در اثر وارد کردن هوا توسط به هم زدن شکر و تخم مرغ به وجود نیامده است بلکه عامل اصلی در به وجود آمدن حباب در این نوع کیک ها، ایجاد گاز در داخل کیک، بخاطر استفاده از یک عامل ورآورنده نظیر بیکینگ پودر است.

همچنین کیک کره ای از نظر وزنی سنگین است درصورتی که سبک بودن، از ویژگی های یک کیک اسفنجی است.

کیک از موادی است که در اثر تماس با هوا خشک می شود و به همین علت در روش های تزیینی معمول است که سطح کیک به طور کامل با مواد پوشانده شود.

عکس کیک تولد

بدین وسیله سدی در برابر عبور هوا به وجود آمده و باعث دوام بیشتر کیک خواهد شد.

کیک ها ممکن است با توجه مناسبتی که برای آن ها در نظر گرفته شده طبقه بندی شود. به عنوان مثال، کیک عروسی و کیک تولد از جمله کیک هایی هستند که در درجه اول با توجه به جشنی که برای آن ها در نظر گرفته شده، شناخته می شوند.

ما در روزگار انواع روش های پخت کیک و شیرینی را آموزش داده ایم.

همچین انواع عکس کیک تولد و عکس کیک عروسی را برای مخاطبان جمع آوری کرده ایم تا بتوانند در مراسمشان ایده های جذابی برای غافلگیری میهمانانشان داشته باشند.

روش پخت انواع غذاهای سنتی، ترشیجات و چاشنی ها بخش دیگری است که ما به صورت کامل آنها را پوشش داده ایم.