bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۱۴۱۵۸

هر ۴۰ دقیقه، ابتلای یک زن ایرانی به سرطان سینه

هر ۴۰ دقیقه، ابتلای یک زن ایرانی به سرطان سینه

سرطان سینه در صورت تشخیص به موقع درمان کامل به دنبال دارد؛ این سرطان با توجه به این که بالاترین آمار مرگ را در کشور دارد، اما جزء خوش خیمترین سرطان‌ها است چرا که تشخیص به موقع این میهمان ناخوانده خطرناک، سریع است.

تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۱۶ مهر ۱۳۹۸

مؤسس کمپین آگاهی، پیشگیری و مبارزه با سرطان پستان گفت: در هر ۴۰ دقیقه یک زن در ایران به سرطان پستان مبتلا می‌شود به طوریکه در حال حاضر، آمار مبتلایان به آن در کشور هشت درصد است یعنی از هر هشت زن دو نفر مبتلا به این سرطان هستند.

به گزارش ایرنا، افسانه اقبال نیا روز سه شنبه در همایش آگاهی، پیشگیری و مبارزه با سرطان سینه که به همت امور زنان و خانواده وزارت ارشاد در این وزارتخانه برگزار شد، خاطرنشان کرد: در صورت بی توجهی، سال آینده این آمار به ٢٨ درصد افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه سلامتی زنان تنها با توجه و ارزش نهادن به خود و انجام معاینات اولیه به دست می‌آید، افزود: آمار هشت درصد امسال، طبق اعلام وزارت بهداشت سال آینده به ٢٨ درصد افزایش خواهد یافت، موضوعی که ضرورت توجه به این سرطان را دوچندان کرده است.

اقبال نیا گفت: سرطان سینه در صورت تشخیص به موقع درمان کامل به دنبال دارد؛ این سرطان با توجه به این که بالاترین آمار مرگ را در کشور دارد، اما جزء خوش خیمترین سرطان‌ها است چرا که تشخیص به موقع این میهمان ناخوانده خطرناک، سریع است.

وی در مورد علایم این سرطان افزود: این سرطان با توده‌ای به اندازه یک عدس، زخم دور پستان، جوش چرکی، کشیده شدن نوک پستان به داخل، وجود ترشحات و عدم تقارن پستان‌ها بروز می‌کند.

به گفته این متخصص، این سرطان هر چه در مراحل اولیه شناسایی و تشخیص داده شود درمان راحت تری دارد و فرد سال‌ها می‌تواند به زندگی ادامه دهد.

وی ادامه داد: سرطان سینه در صورت تشخیص در مراحل مختلف، نخست با دارو و سپس جراحی کنترل می‌شود و در تشخیص دیرهنگام منجر به مرگ بیمار خواهد شد.

اقبال نیا به زنان توصیه کرد: به بدن احترام بگذارید و با معاینات ماهانه در منزل به جنگ بیماری بروید و در صورت تشخیص به جراح مراجعه کنید.

سرطان پایان راه نیست

مؤسس کمپین آگاهی، پیشگیری و مبارزه با سرطان پستان که در سال ١٣٩٣ تأسیس شده است، با تاکید بر این که سرطان پایان راه نیست، گفت: افراد مبتلا به سرطان به شدت نیازمند روحیه دادن هستند. در واقع برآورده کردن نیاز‌های روحی آنان، درمانی بر درد‌ها و امیدی دوباره به سالم بودن می‌دهد.

وی افزود: متاسفانه ۶۰ درصد مردان در صورت مشاهده سرطان در زنان، آن‌ها را ترک می‌کنند. پس زنان باید با معاینه و توجه به خود، زندگی سالمی برای خود و فرزندان و سایر اعضای خانواده فراهم کنند.

اقبال نیا درباره عملکرد کمپین آگاهی، پیشگیری و مبارزه با سرطان پستان گفت: این کمپین مانند چتری تمام زنان مبتلا به سرطان را حمایت روحی و معنوی می‌کند تا زنی در دورترین نقطه در انزوای سرطان جان ندهد.

bato-adv
bato-adv
bato-adv