bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۱۴۱۷۷

ری‌شهری: تندرو‌هایی بودند که امروز از آن سو افتاده‌اند

ری‌شهری: تندرو‌هایی بودند که امروز از آن سو افتاده‌اند

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) گفت: یکی از ویژگی‌های جامعه آرمانی اسلام آن است که آن جامعه در همه زمینه‌ها اعم از سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی اهل تعادل باشد.

تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۱۶ مهر ۱۳۹۸

آیت الله ری‌شهری تندرو‌های دیروز را کندرو‌های امروز معرفی کرد و گفت: اعتدال واقعی تنها با همراهی ولایت محقق می‌شود.

به گزارش رسا، آیت الله محمد محمدی ری شهری نماینده مجلس خبرگان رهبری و تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، امروز پیش از آغاز درس خارج فقه که در مدرسه علمیه حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار شد، گفت: خطری که از صدر اسلام جامعه اسلامی را تهدید می‌کرد خطر افراط و تفریط بود.

وی با بیان اینکه افراط و تفریط برای اسلام بسیار خطرناک است، ادامه داد: امروز معضل افراط و تفریط دامن گیر جامعه است.

آیت الله محمدی ری شهری با تاکید بر اینکه انسان در عبادت نیز نباید اهل افراط و تفریط باشد، ابراز کرد: پیامبراکرم (ص) از همان ابتدا مسلمانان را از افراط و تفریط باز می‌داشتند و خود در همه امور اعتدال را رعایت می‌کردند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری با استناد به روایتی از پیامبراکرم (ص)، اظهار داشت: حضرت می‌فرمایند: هر عبادتی جوش و خروشی دارد و سرانجام فروکش می‌کند اگر انسان جوش و خروش عبادتش همانند سنت و سیره من باشد سعادتمند می‌شود در غیر این صورت اگر خلاف سنت عمل کند عبادتش بر باد خواهد رفت.

وی ادامه داد: همچنین می‌فرمایند: من همانگونه که اهل اقامه نماز هستم می‌خوابم و همانطور که روزه می‌گیرم افطار نیز می‌کنم.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) با تاکید بر اینکه انسان در همه امور حتی در عبادت نباید به خود فشار بیاورد، ادامه داد: در صدر اسلام کسانی بودند که در عبادت تند روی می‌کردند و بعد‌ها همان‌ها در مقابل امام علی (ع) به روی حضرت شمشیر کشیدند.

آیت الله محمدی ری شهری بیان داشت: امام رضا (ع) در دعای امام زمان (عج) می‌فرمایند: بارالها؛ ما را به دست او سالک شاه راه هدایت و به سوی رستگاری و راه میانه هدایت کن، همراهی با رهبری مانع تندروی می‌شود.

نماینده مجلس خبرگان رهبری درپایان خاطرنشان کرد: در انقلاب اسلامی تندرو‌هایی بودند که امروز از آن سو افتاده‌اند، یکی از ویژگی‌های جامعه آرمانی اسلام آن است که آن جامعه در همه زمینه‌ها اعم از سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی اهل تعادل باشد و این مهم تنها با همراهی رهبری امکان پذیر است.

bato-adv
bato-adv
bato-adv