انار هجیج، انار ملس، یارالی، تاله شیرین، انار ساوه و انار آبی(هه ناره که وه) که بومی این منطقه است از ارقام انار است که در هورامان برداشت می شود
با آغاز فصل پاییز برداشت انار در مناطق هورامان شروع شده و تا اواخر آبان ماه نیز ادامه دارد. ۳۵۰ هکتار از باغات این مناطق به کشت انار اختصاص یافته است که انتظار می رود بیش از ۵ هزار تن انار از باغات هورامان برداشت شود.
انار هجیج، انار ملس، یارالی، تاله شیرین، انار ساوه و انار آبی(هه ناره که وه) که بومی این منطقه است از ارقام انار است که در هورامان برداشت می شود و مهمترین ارقام تولید شده در باغات هورامان ملس، رباب و ارقام بومی منطقه هستند که به صورت فراوری شده رب انار مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین از پوست آن برای تولید رنگ و دارو نیز استفاده می شود. تصاویر از آریان نصراللهی_خبرگزاری مهر