bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۲۷۳۹۱
ترقی: تکذیب می‌کنم/ مدرسی: مؤتلفه برای ماندن، هر کاری می‌کند

قمار مؤتلفه با احمدی‌نژادی‌ها؟

قمار مؤتلفه با احمدی‌نژادی‌ها؟

مدرسی: «درست نیست مردم را گول زد. از یک طرف خود را اپوزیسیون و منتقد نظام فعلی معرفی کرد. از طرف دیگر نیروهای خود را درون بازی فرستاد. مگر می‌شود مربی تیمی اعلام کند بازی نمی‌کنیم اما بعد بازیکنانش را به زمین بفرستد. این مردم فریبی است. مردم فریبی هم اصول خودش را دارد و با هر شیوه‌ای نمی‌توان مردم فریبی کرد. جریان اصولگرایی تا مدتی دیگر نمی‌تواند این مردم فریبی را ادامه بدهد و باید به صورت شفاف با مردم صحبت کند. اقدامات جریان اصولگرایی قطعاً توسط کسانی که تحلیلگر و نظاره‌گر هستند ارزیابی می‌شود و نمی‌توانند مردم یا ما را بفریبند. همه اتفاقات تحت رصد رسانه‌هاست.»

تاریخ انتشار: ۱۳:۱۸ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۸
فرارو- در روزهای اخیر که اصولگرایان درگیر رقابت‌های درونی برای بستن فهرست اصلی خود بودند خبرهایی درباره انتشار فهرست 34 نفره‌ای توسط جبهه پیروان رهبری با جمعی از احمدی‌نژادی‌ها منتشر شد.

به گزارش فرارو، اول بهمن ماه بود که فهرست 159 نفره نامزدهای شورای ائتلاف نیروهای انقلابی منتشر شد و به گفته محسن پیرهادی سخنگوی شورای ائتلاف قرار شد در مرحله بعد، این فهرست در یک مجمع بسیار بزرگ ۸۰۰۰ نفره به رأی گذاشته شود تا از میان فهرست ۱۵۹ نفره اعلامی، ۹۰ نفر یعنی سه برابر ظرفیت به مرحله پایانی راه یابند.

در مرحله پایانی نیز یک "شورای انتخاب" که ۱۰ نفر از آنها منتخب مجمع ۸۰۰۰ نفری اصولگرایان هستند به اضافه اعضای شورای ائتلاف و بدون حضور داوطلبان مجلس، اقدام به گزینش نهایی نفرات کنند که خروجی این مرحله، همان ۳۰ نفر نهایی فهرست نیروهای انقلابی است.
 
در نهایت یازدهم بهمن ماه پس از پایان فرآیند رأی‌گیری از اعضای مجمع عمومی 7 هزار نفره شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در تهران با تعدادی کمتر از تعداد 8 هزار نفره که قبلاً اعلام شده بود، لیست 90 نفره ائتلاف مشخص شد. 
 
فهرستی که در آن چهره‌های نزدیک به احمدی‌نژاد نیز حضور دارند و حتی برخی از پررنگ بودن یاران احمدی‌نژاد در آن سخن می‌گویند هر چند نزدیکان احمدی‌نژاد در این باره سکوت اختیار کردند و می‌گویند درباره انتخابات اظهار نظر نمی‌کنند.

حالا خبرهایی در فضای سیاسی می‌چرخد که از نزدیکی حزب مؤتلفه با جریان احمدی‌نژاد در راستای انتخاب نامزدهای نهایی شورای ائتلاف خبر می‌دهد.

ترقی:تکذیب می‌کنم/مدرسی:مؤتلفه برای ماندن، هر کاری می‌کندتکذیب می‌کنیم

حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در گفتگو با فرارو با تأکید بر این‌که این نوع خبرها، شایعاتی دروغ و کذب است؛ در این باره گفت: «حزب مؤتلفه شدیداً این امر را تکذیب می‌کند و حزب مؤتلفه چنین تصمیمی را ندارد.»

وی افزود: «ما جدا شدن از وحدت و ورود در فهرست دیگر را به مصحلت گروهای سیاسی اصولگرا نمی‌دانیم. اینها ناقض وحدت است و کلا این نوع شایعات هم دروغ و کذب است.»

او گفت: «درباره فهرست واحد یا چندگانه از شورای ائتلاف اینها سخنگوی ائتلاف باید خبرش را بدهد. اما حزب مؤتلفه در این راستا عمل می‌کند و فهرست جداگانه مفهومی ندارد.»

وی در نهایت تأکید کرد: «حزب مؤتلفه اسلامی هیچ گاه نزدیک به گروه احمدی نژاد نشده و نخواهد شد.»

اما برخی از فعالان رسانه‌ای و سیاسی نظر دیگری دارند و با تأیید این‌که حزب مؤتلفه در راستای شورای ائتلاف اصولگرایان عمل می‌کند نزدیکی حزب مؤتلفه با احمدی‌نژادی‌ها را در راستای فرایند انتخاب فهرست 30 نفره نهایی شورای ائتلاف می‌دانند.

ترقی:تکذیب می‌کنم/مدرسی:مؤتلفه برای ماندن، هر کاری می‌کندحزب مؤتلفه برای کسب کرسی در مجلس یازدهم هر کاری می‌کند

فرید مدرسی از فعالان رسانه‌ای و سیاسی در این باره در گفتگو با فرارو مطرح کرد: «آقای ترقی معلوم است که این خبر را تکذیب می‌کند. مواضع ایشان طی این مدت مشخص است. هنگام ریاست جمهوری احمدی‌نژاد حزب مؤتلفه منتقد جدی احمدی‌نژاد بود اما او سعی می‌کرد در زمین مؤتلفه توپ را برای احمدی‌نژاد بیندازد.»

او افزود: «طی خبرهایی که خود اصولگرایان از جمله مهدی چمران داده بود قرار بود نشستی با حضور هشت هزار نفر  برگزار شود و تعدادی نماینده به میزان دو برابر حد مجاز معرفی شوند.»

این فعال رسانه‌ای اظهار کرد: «این چیز جدیدی نیست و قبلاً در رسانه‌ها منتشر شده است. اصولگرایان نشست‌های را در این باره برگزار می‌کنند. اما معلوم نیست این تعداد از اصولگرایان بر چه مبنا و چه شگردی، جمع می‌شوند و حضورشان بر اساس چه معیاری است.»
 
او ادامه داد: «قرار بود از فهرست 159 نفره یک فهرست شصت نفره در بیاید و بعد این فهرست به مجموع عمومی اصولگرایان برده شود تا دوباره رأی گیری کنند و سی نفره نهایی فهرست انتخاب شوند. اما اصلاً معلوم نیست این مجمع عمومی بر اساس چه اصول و مبانی شکل می‌گیرد و چه کسانی در آن حضور دارند.»

وی افزود: «مشخص نیست اعضای مجمع اصولگرایی چه شرایطی باید داشته باشند تا در این جلسه شرکت کنند. برای جمع کردن اعضا ملاک‌شان چیست.»

فرید مدرسی گفت: «هیچ چیز در این باره مشخص نیست. فرایند انتخاب اعضای مجمع خود بحث مفصلی دارد که چقدر مردم‌ فریبانه است. این‌ که در ظاهر ژست دموکراتیک به خود می‌گیرند ولی از اساس پایه‌های دموکراسی تشکیلاتی را له می‌کند.»

او ادامه داد: «اما بحث اصلی این است که در این نشست‌ها اعضا با هر مصداقی که مشخص شوند از فردی دفاع می کنند تا آن  90 نفر اولیه انتخاب شوند و در نهایت به 30 نفر ختم شود. بین آن افراد برگزیده، گروه‌ها و آدم‌های خاص از جریان اصولگرایی وجود دارند و در آن مجمع هر کدام از عده‌ای دفاع می‌کنند.»

وی تشریح کرد: «پیش از برگزاری این نشست، لیست‌هایی را بین اصولگرایان و نه در فضای عمومی منتشر کردند که قرار بود نسبت به آنها رأی گیری انجام شود و فرایندی مانند انتخابات داخلی داشته باشند. در این انتخابات داخلی هر جریانی با یک عنوان، لیستی می‌دهد.»

در حالی‌که بخش عمده‌ای از طیف سنتی اصولگرایان مانند جریان لاریجانی حاضر به همکاری با اصولگرایان نشدند. اما حزب مؤتلفه سرآمد جریانی است که حاضر به همکاری با اصولگرایان شده و هیچ اصول و نظمی را رعایت نکرده است.»

وی افزود: «فقط نفس حضور برای حزب مؤتلفه و حفظ دفتر و اتاق حزب اهمیت دارد. انگار که اصلاً به حفظ پیشینه، جایگاه و اعتبار حزب مؤتلفه توجهی ندارند و فقط می‌خواهند با توسل به هر شیوه ممکن، اسم این اتاق را نگه دارند. برای همین حزب مؤتلفه فهرستی شامل افرادی خاص منتشر کرده و از اصولگرایان خواسته است که در این نشست به این اسامی خاص رأی بدهند.»

مدرسی توضیح داد: «در لیست منتشره این حزب از طیف‌های مختلف اصولگرایی از منتهی الیه راست تا منتهی الیه چپ حضور دارند و ملغمه‌ای شده است.»

او ادامه داد: «جبهه پیروان که بیشتر اعضای آن از حزب مؤتلفه و جامعتین است فهرستی معرفی کرده که در آن افراد خاصی وجود دارند که هیچ نخ تسبیحی بین آنها نیست و آنها را به هم وصل نمی‌کند. افرادی به نام اصولگرایی اما از طیف احمدی‌نژاد که مرزبندی با احمدی نژاد نداشتند و ندارند در این لیست حضور دارند. همچنین از جریان آقای قالیباف تا طیف سنتی نیز چهره‌هایی در این فهرست هستند.»

وی افزود:«این فهرست طوری است که اگر عنوان بالای آن یعنی جبهه پیروان رهبری حذف شود؛ می‌توان اسم هر گروهی را بالای آن گذاشت.»

مدرسی تأکید کرد: «این فهرست نشان می‌دهد موتلفه از درون تهی شده و فقط به دنبال کرسی داشتن در مجلس است. در این میان هم، عده‌ای مؤتلفه را به بازی گرفتند که اگر این چهره‌ها را در فهرست بگذارید ما هم از شما حمایت می‌کنیم. البته این فقط تحلیل است و خبری از آن ندارم.»

او گفت: «این روند نشان می‌دهد حزب مؤتلفه در حال حاضر اولاً وارد انفعال فعالانه شده است. انگار که روی تردمیل می‌دود. یعنی حرکت دارد اما تکانی نمی‌خورد.
 
///تکمیلی
فرید مدرسی می‌گوید حزب مؤتلفه مرگ مغزی شده است

فرید مدرسی در ادامه گفتگوی خود افزود: «حزب مؤتلفه در بازی سیاسی در حال حرکت روی تردمیل است. مدام می دود و همه شاهد دوندگی آنها هستند. اما نمی‌دانند این حرکت برای پنهان کردن مرگ مغزی این حزب است. بدن مؤتلفه بدون مغز در حال حرکت است. فکر می‌کنید زنده است اما نیست. بدون اینکه احاطه‌ای بر بدن خود داشته باشد فقط نمایی ظاهری از زنده بودن دارد.»

این جسم مؤتلفه و جریان سنتی که در شورای ائتلاف حضور دارد مغزش را به جریان‌های دیگر هدیه داده و هیچ کنش مؤثری در آن جریان ندارد. فقط برای اینکه بماند و باشد و کرسی بگیرد مبانی اساسی‌ خود را فراموش کرده است. به طوری که اگر در مجلس آینده حزب مؤتلفه یک فراکسیون حداقلی مثلاً با سه عضو داشته باشد هیچ نسبتی میان اعضای آن با مؤتلفه پیدا نمی‌کنید و آنها به طور دقیق در مجلس کاری را می‌کنند که دیگر گروه‌ها از آن‌ها می‌خواهند.»

وی در ادامه افزود: «حزب مؤتلفه دیگر آن اتوریته را ندارد. گفتار اخیر بادامچیان را مرور کنید صحبت‌های بادامچیان چه نسبتی با جریان سنتی دارد. اگر ندانید این حرف‌ها را او زده فکر می‌کنید یکی از اعضای گروه‌های سیاسی دیگر اصولگرا این حرف‌ها را زده است. تحلیل محتوای سخنان سیاستمداران همیشه یک نخ تسبیح را نشان می‌دهد و هر سیاستمداری نمی‌تواند هر حرفی را بزند. حرف‌های او در راستای این نخ تسبیح است. در حالی‌ که اگر بادامچیان گذشته با امروز مقایسه شود یک تصویر غیر واقعی از خود نشان می‌دهد که بگوید من رادیکال و علیه دولت هستم.»

وی ادامه داد: «همه می‌خواهند هر طوری شده وارد مجلس بشوند. آنها فکر می‌کنند جریان احمدی نژاد رأی دارد و می‌آیند تعدادی را به اسم جریان احمدی‌نژاد در فهرست می‌گذارند تا با این ویترین رأی جمع کنند. اینکه احمدی‌نژاد در بازی هست یا نیست یا نزدیکان او در بازی هستند یا نه؟ نمی‌دانم. اما چیزی که می‌بینم این است که جریان احمدی‌نژاد در انتخابات مجلس حضور دارد و این فیلم‌هایی که احمدی‌نژاد رو به روی دوربین بازی می‌کند تنها فریب مردم است. یا واقعاً احمدی‌نژاد در جریان بازی است که حرف من درست است یا نیست که او می‌تواند به صراحت اعلام کند کدام افراد به اسم او و تیمش که در دولت دهم حضور داشتند در انتخابات شرکت کردند. او باید بگوید اینها با من نیستند و من از هیچ کسی حمایت نمی‌کنم یا از آن جریان یا اشخاص حمایت می‌کنم.»

مدرسی اظهار کرد: «درست نیست مردم را گول زد. از یک طرف خود را اپوزیسیون و منتقد نظام فعلی معرفی کرد. از طرف دیگر نیروهای خود را درون بازی فرستاد. مگر می‌شود مربی تیمی اعلام کند بازی نمی‌کنیم اما بعد بازیکنانش را به زمین بفرستد. این مردم فریبی است. مردم فریبی هم اصول خودش را دارد و با هر شیوه‌ای نمی‌توان مردم فریبی کرد. جریان اصولگرایی تا مدتی دیگر نمی‌تواند این مردم فریبی را ادامه بدهد و باید به صورت شفاف با مردم صحبت کند. اقدامات جریان اصولگرایی قطعاً توسط کسانی که تحلیلگر و نظاره‌گر هستند ارزیابی می‌شود و نمی‌توانند مردم یا ما را بفریبند. همه اتفاقات تحت رصد رسانه‌هاست.»