bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۴۰۳۴۱
در بیمارستان مسیح دانشوری انجام شد

رونمایی از سامانه‌ای برای تشخیص کرونا در ۵ ثانیه

رونمایی از سامانه‌ای برای تشخیص کرونا در ۵ ثانیه

سامانه هوش مصنوعی ai-corona برای تشخیص کووید ۱۹ توسط بیمارستان مسیح دانشوری، پژوهشگاه دانش‌های بنیادی و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رونمایی شد.

تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹

در مراسمی با حضور جمعی از دانشجویان، اساتید و پزشکان بیمارستان مسیح دانشوری، پژوهشگاه‌ دانش‌های بنیادی و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، پروژه مشترک پژوهشی سامانه تشخیص ai-corona بر پایه هوش مصنوعی روی تصاویرCT رونمایی شد.

به گزارش بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، ai-corona اولین سامانه‌ای است که از هوش مصنوعی به عنوان دستیار رادیولوژیست در تشخیص کووید ۱۹ بهره گرفته و در نهایت با کمک رادیولوژیست‌های باتجربه پشتیبان بالاترین دقت ممکن را در پیش بینی ارائه می‌دهد.

دقت این سامانه روی داده‌های آزمون داخلی برابر ۹۸.۹درصد برای معیار AUC است که دارای بالاترین دقت میان کارهای معتبر پژوهشی انجام شده تا زمان ارائه این کار است. همچنین کار پژوهشی صورت گرفته اولین پروژه جهانی هست که همزمان دقت کیت‌های PCR رادیولوژیست و هوش مصنوعی را در یک مجموعه داده آزمون مقایسه کرده و در نهایت میزان تأثیر هوش مصنوعی به عنوان دستیار رادیولوژیست را بررسی می‌کند.

سامانهai-corona برای اولین بار در کشور به صورت آزمایشی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی مسیح دانشوری شروع به کار کرده و از هفته آینده نیز به صورت آزمایشی و برای تست می‌تواند در دسترس سایر مراکز درمانی قرار گیرد. سامانه مذکور در صورت نصب بر روی سرورهای بیمارستان می‌تواند در کمتر از ۵ ثانیه تشخیص اولیه ابتلا به کووید 19 را انجام دهد.

سامانه‌های هوش مصنوعی در پزشکی تنها به عنوان دستیار و غربالگری اولیه سودمند هستند و قبل از به کارگیری این دسته از سامانه‌ها، باید عملکرد آنها در هر مرکز درمانی به دلیل عوامل پیش‌بینی نشده همچون نویز، کمبود دقت تصاویر ورودی، خطای کاربر در استفاده از سامانه و ... مورد سنجش قرار گرفته و عملکرد آن تایید شود که در مورد ai-corona این مسئله را تحت کنترل خواهیم داشت.

ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۱
هم باید جواب کیت رو داشته باشه هم جواب عکس رادیولوژی رو . خوب دکتر ها هم تو 5 ثانیه نگاه کردن جواب میدن . حالا این ضریب خطاش کمتره . چیز مهمی نیست .
ناشناس
Poland
۲۱:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۱
تو مقاله ش نوشتن که هم جواب آزمایش RT-PCR رو داشتن، هم گزارش اسکن ها رو
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۱
خوب همین که خطای پزشک را می گیرد خیلی مهم است
30 سال پیش حسابدارها هم در مقابل نرم افزار حسابداری مقاومت میکردند
سید مجتبی نصیری
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۹
این جوانان باعث افتخار این مملکت هستند ان شاالله حمایت بشوند و بتوانند گره های کور بکارگیری تکنولژی ها در کشور را باز کنند.
ایرانی
Poland
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
دمتون گرم.
به دانشمندای ایرونی از قدیم تا الان افتخار میکنم.
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
مسیح دانشوری بیمارستانی که برای مردم عادی نیست.
انتشار یافته: ۶