bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۴۲۰۷۴

کد بورسی برای همه مشمولان سهام عدالت صادر شد

کد بورسی برای همه مشمولان سهام عدالت صادر شد

سخنگوی ستاد راهبردی آزاد سازی سهام عدالت از صدور کد بورسی برای همه مشمولان سهام عدالت در کشور خبر داد و گفت: افرادی که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند و فعلا قصد خرید و فروش سهام را ندارند نیازی به فعال کردن کد بورسی شان نیست.

تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۹

حسین فهیمی افزود: افرادی که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند و فعلا قصد خرید و فروش سهام را ندارند نیازی به فعال کردن کد بورسی شان نیست.

به گزارش تسنیم، وی همچنین در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه ثبت سفارش آنلاین برای سهام عدالت چه مزایایی دارد، اظهارداشت: سفارشی که در کارگزاری گذاشته می‌شود برای مشتریان و سفارش دهندگان آزادی عملی را ایجاد می‌کند که تعداد سهام خود را در هر شرکت یا به ازای هر نماد آزادانه و به اختیار خود تعیین و به کارگزار تا سقف ۳۰ درصد ارزش مجموع دارایی خود را سفارش گذاری کند.

سخنگوی ستاد راهبردی آزاد سازی سهام عدالت گفت: این آزادی عملی که هر مشتری با مراجعه به کارگزاری دارد یعنی همانجا می‌تواند از دارایی خود مطمئن باشد حجم، تعداد و ارزش ریالی دارایی خود را مشاهده کند به هر حال مراجعه به کارگزاری‌ها این مزیت‌ها را دارد.

وی افزود: جدا از این یک امکان دیگری برای مشمولان سهام عدالت در بانک‌ها فراهم شده بود که تا وقت اداری فردا معتبر است.

فهیمی بیان داشت: کسانی که به کارگزاری‌ها دسترسی ندارند و بیشتر با شعبات بانک‌ها مانوس هستند برای ارائه درخواست سفارش یکجای ۳۰ درصد سهام خود همچنان می‌توانند به شعب بانک‌ها مراجعه کنند.

وی ادامه داد: مشمولان برای فروش ۳۰ درصد سهام خود از طریق بانک باید به شعب بانک‌هایی مراجعه کنند که شماره حساب و شماره شبای خود را در سازمان خصوصی سازی ثبت کرده اند.

سخنگوی ستاد راهبردی آزاد سازی سهام عدالت گفت: افراد برای حفظ و نگهداری دارایی خود (سهام عدالت) لازم نیست هیچ اقدامی انجام دهند.

وی افزود: آزاد سازی سهام عدالت به مفهوم عام و گسترده آن یعنی امکان استیفای حقوق همه جانبه سهامداری همانند سایر سهامداران در کشور انجام و مشمولان سهام عدالت قادر خواهند بود تمامی حقوق و منافع مالکانه خود را به عنوان سهامدار اعمال کنند.

فهیمی ادامه داد: البته این به معنای درخواست یا تشویق برای فروش سهام نیست بلکه درخواست اینکه دارایی ارزشمند (سهام عدالت) را در سبد دارایی خود نگهداری کنند، اما چنانچه قصد فروش این سهام را دارند می‌توانند با دو روش سفارش یکجای فروش با اعطای اختیار به شبکه بانکی به شعب بانک‌ها مراجعه کنند و یا اینکه در دفاتر شرکت‌های کارگزاری حضور یابند و به انتخاب خود تا سقف ۳۰ درصد از سهامشان را به فروش برسانند.