جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ویژگیهای موشک «شهید حاج قاسم» و « شهید ابومهدی» را تشریح کرد.
جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ویژگیهای موشک «شهید حاج قاسم» و « شهید ابومهدی» را تشریح کرد.
به گزارش فارس، سردار قاسم تقیزاده جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح صبح امروز (پنجشنبه) در آیین رونمایی از دستاوردهای جدید وزارت دفاع به مناسبت روز صنعت دفاعی که به صورت ویدئوکنفرانس و با حضور حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور برگزار شد، اظهار داشت: در زمینه موشکهای زمین به زمین به مرزهای دانش رسیدهایم و در موشکهای کروز بر تمام تحریم های دشمنان غلبه کرده ایم.
وی با بیان اینکه دستاوردهای امروز بخش دفاع فراتر از تصور بدخواهان و دشمنان ملت غیور ایران اسلامی است گفت: در زمینه موشک های بالستیک به مرزهای فناوری دانش آیرودینامیک رسیدهایم؛ در موشکهای کروز بر تمام تحریمهای دشمنان غلبه کرده و فصل نوینی باز شده است. طراحی و ساخت این دو موشک ویژگیهای بیبدیلی دارد که بخش کمی از آن به استحضار می رسد. این محصولات با کمترین هزینه تولید شده که چیزی نزدیک به یک دهم قیمت جهانی است؛ زمان دستیابی به این دو محصول در کمترین رده در نرم جهانی است؛ چیزی که بزرگان هوافضای جهان به آن اذعان دارند این است که ه دوی این دو محصول توان بازدارندگی و عمق راهبردی امنیت کشور را افزایش میدهند و دشمنان را از مرزهای آبی و خاکی مان دور میکنند. محصول اول به یاد سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی موشک "شهید حاج قاسم" نامگذاری شده و امیدواریم در سایه الطاف الهی ، قدرت ملی و امنیت مردم عزیز کشورمان بیش از پیش فراهم شود.
جانشین وزیر دفاع در تشریح موشک بالستیک حاج قاسم گفت: موشک شهیدقاسم موشک بالستیکی است که با برد ۱۴۰۰ کیلومتر مایل پرتاب کملاً تاکتیکی و بر خلاف تمام موشک های مشابه آن در دنیا مبتنی بر کنترل آیرودینامیکی است؛ چیزی که در دنیا سابقه ندارد؛ رسیدن به موشک شهید حاج قاسم حاصل تجربیات متعددی است که نمونههای آن در نمایشگاه اقتدار موشک های بالستیک به نمایش درآمده است؛ خرداد سال ۱۳۸۰ موشک راهکنشی فاتح ۱۱۰ با برد ۳۰۰ کیلومتر رونمایی شد؛ موشک فاتح ۳۱۳ با برد ۵۰۰ کیلومتر در اوایل دولت یازدهم رونمایی شد که در عملیات عین الاسد به غرش درآمد؛ موشک های راهبردی خانواده سجیل قبل از آن تحویل نیروهای مسلح شده است؛ پس از آن موشک های ارزشمند و تاکتیکی ذوالفقار با طراحی و ساخت صد درصد داخلی امتحان خود را در سرکوب تروریست های جنایتکار برای انتقام خون شهدای اهواز و مجلس پس دادند.
سردار تقی زاده ادامه داد: برپایه اندوخته این تجربیات موشک شهید حاج قاسم طراحی شده است؛ سامانه های پدافندی موشک های سریع را نمیتوانند رهگیری کنند که موشک شهید قاسم از جمله آنهاست.
جانشین وزیر دفاع در تشریح مشخصات موشک راهبردی کروز گفت: موشک ابومهدی یک موشک کروز برد بلند است که نام مجاهد بزرگ شهید ابومهدی المهندس بر آن نهاده شده است؛ برد این موشک +۱۰۰۰ کیلومتر است که سناریوی عملیاتی نیروهای مسلح را تکمیل خواهد کرد. ویژگی اصلی موشک های کروز قابلیت شلیک از عمق را دارد و در آینده نزدیک، نیروی دریایی راهبردی کشور نیز به آن مجهز خواهد شد که با تجهیز نیروهای مسلح ما به موشک شهید ابومهدی امنیت مرزهای آبی از هزار کیلومتری تامین خواهد شد.
وی افزود: این موشک قابلیت دارد که در زمان های متفاوت و از چند مسیر مختلف به یک هدف برسد و بدین ترتیب پدافند دشمن در این حالت ناتوان و ناکارآمد خواهد شد.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیهای با گرامیداشت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی، رونمایی از موشکهای شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی را نماد عزم و اراده ملی ایرانیان در پیگیری دکترین بازدارندگی دفاعی و تهاجمی کشور و تداوم راه سیدالشهدای مقاومت اسلامی دانست.
در بخشی از این بیانیه آمده است: جایگاه راهبردی صنعت دفاعی در اقتدار ملی و بازدارنده کشور و اهمیت آن با نگاه به تهدیدات متصور اقتضا میکند روند ظرفیت افزایی و ارتقای توانمندی های دفاعی و تهاجمی و دستیابی به محصولات راهبردی این حوزه بویژه در شرایط تحریم های ظالمانه دشمنان، تحت تدابیر حکیمانه و دوراندیشانه مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا (مدظله العالی) با شتاب بیشتری تداوم یابد .
این بیانیه میافزاید : بیشک نقش مجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در این عرصه مبارک که تقویت قدرت بازدارندگی و ارتقای توان دفاعی و تهاجمی جمهوری اسلامی ایران را در هم افزایی با سایر سازمانهای نیروهای مسلح تحکیم و شرایط اطمینان بخشی را در چارچوب بازدارندگی فعال فراهم و تعیین کرده است ، انکارناپذیر و شایسته تقدیر و سپاس است.
این بیانیه خاطرنشان کرده است: تاثیرات بنیادین مجموعه صنعت دفاعی کشور در الگو سازی بومی که فراتر از ایران عزیز در جبهه مقاومت متبلور و به یکی از پیشران های اصلی شکست جنگ های نیابتی و تروریسم تکفیری و ائتلاف های شیطانی دهه اخیر در منطقه تبدیل شده است، نمایشگاه الهام بخش و معناداری را در معرض جهانیان قرار داده است که در آینه آن اراده و اقتدار ایران و ایرانی میدرخشد.
این بیانیه رونمایی از موشک بالستیک" شهیدحاج قاسم" و موشک کروز " ابومهدی" را نماد عزم ملی در راستای دکترین بازدارندگی دفاعی و تهاجمی کشور و ظرفیت سازی های متکثر، انبوه و متناسب با نیاز "ضربت متقابل" موفق در میدان مقابله با هر گونه تهاجم و تعرض محتمل دشمنان توصیف و با قدردانی از اقدام وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در رونمایی از این موشک ها افزوده است : خدای بزرگ را به پاس این نعمت عظیم شاکریم که صنعت دفاعی کشور ما امروز در لبه فناوری های پیشرفته جهان حرکت میکند و سامانههای دفاعی بومی تولید شده آن با ربودن گوی سبقت در رقابت با نمونههای خارجی ، فعال تر و پویاتر از گذشته به افق های بلندتر میاندیشد.
این بیانیه در پایان با گرامیداشت روز صنعت دفاعی و تعظیم به مقام شامخ شهیدان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، با تاکید بر تداوم همکاری ها و هم افزایی های راهبردی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با وزارت و سایر نیروهای مسلح برای بسط توان بازدارندگی کشور و تولید محصولات و سامانه های مورد نیاز چتر امنیتی ایران عزیز ، تصریح کرده است: همت و خودباوری دانشمندان و صنعتگران عرصه صنعت دفاعی کشور در خانواده بزرگ نیروهای مسلح اعم از ارتش ،سپاه ، وزارت دفاع و سایر مجموعه های وابسته و دانش بنیان، برخلاف تصور دشمنان بر تحریم های تسلیحاتی ظالمانه نظام استکبار غلبه و با بی نیاز کردن کشور به بیگانگان ، سامانه ها و تجهیزات بومی این عرصه به ویژه در حوزه موشکی را با تأسی به "مکتب شهید حسن طهرانیمقدم "، مظهر قدرت دفاعی و بازدارندگی موثر قرار داده و با افزایش عمق راهبردی امنیت کشور، دشمنان را حتی از اندیشیدن به نزدیک شدن به مرزهای زمینی ، هوایی و دریایی میهن اسلامی بر حذر داشته اند.
خوشگله
خرمشهر با برد ۵۰۰۰ را ۲۰۰۰ گفتید ، اینم +۱۰۰۰