رفتن عبدالعلی علی عسکری از سازمان صداوسیما، تاکنون در حد شایعهای بوده که از همان سال نخست آمدنش هر از گاهی مطرح شده است و البته در ساعات گذشته بار دیگر قوت گرفته است.
به گزارش ایسنا، در آخرین خبرهای منتشر شده در فضای مجازی که از شامگاه شنبه ـ ۱۲ مهر ماه ـ به کررات و به شکلهای گوناگون دست به دست میشود، برخی ادعای استعفای رییس سازمان صداوسیما را مطرح کرده اند؛ خبری که در پیگیری از برخی بخشهای صداوسیما تاکنون تایید نشده و اینگونه اعلام شده است که دست کم تا انتخابات ریاست جمهوری خبری از تغییر نیست.
محمد حسین رنجبران ـ مدیر کل روابط عمومی سازمان صداوسیما ـ هم در حساب کاربری خود در توییتر به این خبر واکنش نشان داده و با نادرست خواندن آن، با ادبیات مخصوص خود نوشته است:
«مرداد پارسال هم در پاسخ به شایعه سازی یکی از توییت بازان اصلاح طلب عرض کردم خیالتان راحت آقای علی عسکری تا بعد از انتخابات ۱۴۰۰ هست؛ الان هم همین را میگویم و اضافه میکنم برای بعد از ۱۴۰۰ نیز برنامههای رییس رسانه ملی و گروهشان تنظیم شده است.»
رنجبران البته در توییتی دیگر تاکید کرده است که معاونت حقوقی صداوسیما به زودی «خدمت برادری که برای چندمین بار با نشر اکاذیب اذهان همکاران سازمانی و مخاطبان بیرونی را مشوش میکند، خواهد بود».
با همه این تاکیدها، صندلی ریاست سازمان صداوسیما پس از اتمام دوران هشت ساله سیدعزت الله ضرغامی، در این سالها چندان هم محکم نبوده است. محمد سرافراز معاون برون مرزی ضرغامی که به عنوان جایگزین او معرفی شد، تنها چند ماه توانست بر این صندلی تکیه بزند و پس از آن علی عسکری معاون دیگرش در حوزه فنی آمد که در این سالها مدام شایعه رفتنش به انحای گوناگون مطرح بوده است.
شایعه تغییر رییس سازمان صداوسیما که همواره در برخی رخدادها تقویت شده است، در مواردی حتی به معرفی نام شخص جایگزین هم انجامیده است و یا مثل روزهای اخیر حتی مختصات فرد جایگزین را هم اعلام کرده اند، اما هر بار این خبرها پس از مدتی فروکش کرده است تا عبدالعلی علی عسکری چهارمین سال ریاستش در سازمان صداوسیما را با همه فراز و فرودها پشت سر بگذارد.
جدیترین خبرها درباره رفتن علی عسکری از ریاست سازمان صداوسیما به سال ۹۶ برمی گردد. در آن زمان نام سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد در دوران محمود احمدی نژاد هم به عنوان جانشین او مطرح شد.
مهرداد بذرپاش که سابقه مدیرعاملی سایپا و مدیرمسئولی روزنامه وطن امروز را هم داشته است، در این سالها به عنوان یکی از گزینههای جایگزینی علی عسکری نام برده شده است.
غلامعلی حداد عادل هم همواره فردی بوده است که به عنوان یکی از گزینههای ریاست سازمان صداوسیما مطرح بوده و در کنار او حتی شایعاتی درباره احتمال ریاست علی فروغی، مدیر شبکه سه هم عنوان شد!
اما از کنار این اسامی که عبور کنیم، به نامهایی قدیمی در سازمان صداوسیما میرسیم که در این سالها هیچگاه پیوندشان را با رسانه قطع نکرده اند؛ افرادی، چون مرتضی میرباقری، علی دارابی، علی اصغر پورمحمدی و رضا پورحسین که بر اساس گمانه زنیها همواره نامشان در بین گزینههای جدی ریاست سازمان صداوسیما مطرح بوده است.
با این همه سه انتخابات پیش رو (سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ششمین دوره شوراهای اسلامیشهر و روستا و اولین میان دورهای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی) و نقش حیاتی عملکرد رسانه در این مهم، شاید خبر تغییر رییس سازمان صداوسیما را فعلا در حد همان شایعه باقی بگذارد تا علی عسکری هم این فرصت را داشته باشد تا دوران پنج ساله ریاست سازمان صداوسیما را تکمیل کند و پس از آن برای صندلی ریاست رسانه ملی تصمیم گیری شود.