طبق آمار منتشر شده فرانسوی ها سالانه حدود 4000 تُن قورباغه مصرف می کنند، معادل 40 نهنگ آبی.
به گزارش فرارو، پاتریس فرانسوا یکی از انگشت شمار کشاورزان فرانسوی است که در کار پرورش قورباغه است. مزرعه او در منطقه پیرلات در جنوب شرقی فرانسه قرار دارد.
او که اکنون 100 هزار قورباغه دارد پرورش این موجودات را سخت عنوان کرد و گفت: 10 سال پیش اولین مزرعه پرورش قورباغه را راه اندازی کردم.
پرورش قورباغه ای با وزن 50 تا 100 گرم حدود یک سال طول می کشد. فرانسوا می گوید: جفت گیری قورباغه ها نیز باید در شرایط مساعد آب و هوای و همچنین روحیات مناسب آنان اتفاق بیفتد. از هر یک میلیون تخم قورباغه در نهایت 100 هزار تخم تبدیل به قورباغه می شود.
یکی از رستوران هایی که از فرانسوا قورباغه دریافت می کند در نزدیکی شهر لیون قرار دارد. در این رستوران پای قورباغه به مشتریان ارائه می شود.
پای قورباغه سرشار از پروتئین، اسید چرب امگا 3، ویتامین آ و پتاسیم است.به خاطر عطر و طعم ملایم آنها و داشتن بافتی شبیه بال جوجه، اغلب گفته میشود مزه آنها مثل جوجه است. مزه و بافت گوشت قورباغه تقریباً چیزی بین جوجه و ماهی است.
با این حال طبق اعلام وزارت کشاورزی فرانسه 99 درصد قورباغه های مورد نیاز این کشور از کشورهای آلبانی، ترکیه، بلغارستان، مصر، بلژیک، ایتالیا، اندونزی، ویتنام و هند وارد می شود.
در بلژیک، جنوب آمریکا و برخی مناطق آسیا نیز قورباغه خورده می شود. مقامات حفاظت از محیط زیست نسبت به خطر انقراض گونه های قورباغه هشدار داده اند.